OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV6

lördag den 2 juli

TV6 - den nya underhållningskanalen. Här ser du sköna serier, spännande egenproduktioner, sport i världsklass, samt filmer fem kvällar i veckan

Bild från filmen Simpsons
Simpsons

Amerikansk animerad komediserie från 1998. Treehouse of horror IX. Halloween-avsnitt med Jerry Springer som gäst i Springfield. 30/06 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Simpsons
Simpsons

Amerikansk animerad komediserie från 1998. When you dish upon a star. Homer blir tjenis med en grupp hollywoodkändisar som är i Springfield på besök. Han lovar att inte basunera ut att de är i stan. 30/06 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Simpsons
Simpsons

Amerikansk animerad komediserie från 1998. D'oh-in' in the wind. Homer får veta att hans mor var en hippie och han finner goda skäl till att själv utvecklas lite åt det hållet. 01/07 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Simpsons
Simpsons

Amerikansk animerad komediserie från 1998. Lisa gets an 'A'. Lisa genomlider svåra samvetskval efter att ha fuskat på ett prov. 01/07 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Simpsons
Simpsons

Amerikansk animerad komediserie från 1998. Homer Simpson in: 'Kidney trouble'. Homer erbjuder sig att donera en njure till sin svårt sjuke far, tills han upptäcker att det sätter hans eget liv i fara.

Bild från filmen Simpsons
Simpsons

Amerikansk animerad komediserie från 2021. Pixelated & afraid. När Homer och Marge går vilse i en isig vildmark måste de pressa sig själva till sina gränser för att överleva. 02/07 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Just shoot me
Just shoot me

Amerikansk komediserie från 1997. Bravefinch. Jack anställer en personlig assistent. Kenny och Nina försöker sluta röka. 01/07 år 2022 i TV6.

Bild från filmen A.P. Bio
A.P. Bio

Amerikansk komediserie från 2018. Toledo´s top 100. Jack är chockerad över att han inte kom med på topp-10-listan över Toledos 100 bästa ungkarlar, medan Durbin gjorde det. 02/07 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Alone
Alone

Amerikansk realityserie från 2016. Hungers grip. En allvarlig brist på mat tar hårt på de återstående deltagarna. Många av dem har inte ätit på flera dagar och det börjar försämra deras mentala och fysiska förmåga. 29/06 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Alone
Alone

Amerikansk realityserie från 2016. Storm rising. Trots sina ansträngningar kämpar många av deltagarna fortfarande mot sviktande hunger och svält. Precis när några hittar mat, hotar en storm som närmar sig deras överlevnadsplaner. 30/06 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Alone
Alone

Amerikansk realityserie från 2016. Adrift. Känslorna går i vågor för de återstående deltagarna när de kämpar för att anpassa sig till öns svårigheter. En deltagare kämpar med ensamheten och överväger att ge upp. 01/07 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Jay Leno's garage
Jay Leno's garage

Amerikansk livsstilsserie från 2018. General Badassery. Vad gör en bil riktigt häftig? Det svarar skådespelaren Josh Duhamel på medan han kör Jays Corvette från 1963, och därefter kör ett lopp i den nya ZR1.

Bild från filmen Jay Leno's garage
Jay Leno's garage

Amerikansk livsstilsserie från 2018. Going the Distance. Ken Block visar upp sitt rallyområde i Utah och tar med Jay på en tur i sin galna Grupp B-bil. Jay och bloggaren Matt Farah lär sig också lite mer om racing på Dirt Fish-rallyskolan i Seattle.

Bild från filmen Face off
Face off

Amerikansk reality från 2017. Odd couples. De fem återstående All Star-teamen skapar komiska fantasiduos i sin senaste utslagstävling. 02/07 år 2022 i TV6.

Bild från filmen Young Rock
Young Rock

Amerikansk komediserie från 2021. A lady named Star Search. Hawaii, 1982: Medan Ata förbereder sig för sin Star Search-audition tar Rocky till en oortodox metod för att hjälpa Dewey.

Bild från filmen Young Rock
Young Rock

Amerikansk komediserie från 2021. Good vs great. Miami, 1990-talet, efter en förödande skada under sitt första år på college följer vi Dwayne när han försöker få igång sin fotbollskarriär igen.

Bild från filmen Running wild with Bear Grylls
Running wild with Bear Grylls

Amerikansk realityserie från 2017. Derek Hough. Derek Hough följer med Bear på ett äventyr genom de bulgariska alperna. Men det är Bears överraskande, dödsföraktande final som kommer att sätta Derek på prov som aldrig förr.

Bild från filmen Måndag hela veckan
Måndag hela veckan

Amerikansk komedi från 1993. Tv-meteorologen Phil har till sin förtvivlan åter skickats till en småstadshåla för att bevaka den årliga Groundhog Day-festivalen den 2 februari. Det är då murmeldjuret kommer fram och bedömer om våren kommit. Men inget blir som vanligt, det blir måndag hela veckan.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

Amerikansk kriminalserie från 2021. Sentinel. En serie väpnade rån gör att SWAT hamnar i konflikt med en grannskapsvakt på nätet. Street kämpar med tragiska nyheter medan Hondo kämpar för att behålla sitt jobb.

Bild från filmen Svenska fall
Svenska fall

Svensk dokumentärserie från 2021. Den 14 maj 2017 påträffas en småbarnspappa skjuten utanför Östra skolan i Katrineholm. Vittnen som hör skotten rusar fram och i samband med försöken att rädda hans liv hinner de se en lång svartklädd man springa från platsen. Polisen tar genast upp jakten på den misstänkta skytten. Men det ska visa sig att han bara är en av puzzelbitarna i en utredning som är betydligt mer mångbottnad. Där grov utpressning, infiltratörer, en känd Katrineholms profil och svartsjuka kommer visa sig vara några av de avgörande bitarna.

Bild från filmen Magnum P.I
Magnum P.I

Amerikansk kriminalserie från 2021. Angels sometimes kill. Shammy ber Magnum och Higgins att hitta hans försvunna vän, en hemlös veteran. T.C. försöker också få Cade att återvända till skolan, men får snabbt veta att det inte är så enkelt.

Bild från filmen American sniper
American sniper

Amerikanskt actiondrama från 2014. Den amerikanske krypskytten Chris Kyle har blivit en legend inom marinkåren tack vare sina insatser på slagfältet i Irak. Men på hemmaplan, efter avslutade uppdrag, har han svårt att anpassa sig till vardagen, och slitningarna mellan honom och familjen blir påtagliga.

Bild från filmen På heder och samvete
På heder och samvete

Amerikanskt drama från 1992. Två marinsoldater blir åtalade för att ha mördat en medlem i sin pluton på den amerikanska flottans bas i Guantanamo bay på Kuba. Försvarsadvokaten Daniel Kaffee, som är känd för att alltid hitta den lättaste vägen ur ett problem, blir ansvarig för att försvara de båda soldaterna. Den ambitiösa löjtnanten Anne Galloway blir den yngsta marinsoldatens försvarare och när hon börjar rota i fallet blir Kaffee engagerad i att gå till botten med frågan huruvida de två soldaterna följt flottans reglemente eller inte.