OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV6

fredag den 8 december

TV6 - den nya underhållningskanalen. Här ser du sköna serier, spännande egenproduktioner, sport i världsklass, samt filmer fem kvällar i veckan

Bild från filmen The Equalizer
The Equalizer

McCall kommer närmare än någonsin att fångas när hon skyndar för att förhindra mordet på distriktsåklagare Grafton, den åklagare som försöker ställa henne inför rätta.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Al och Peggy åker på en släktträff och Kellys pojkvän förstör Peggys soffa medan de är borta.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Det blir bråk om ett äppelträd mellan Bundys och D'Arcys.

Bild från filmen Just Shoot Me
Just Shoot Me

Finch upptäcker att Betsy Frayne, en kvinna som förföljde honom under skoltiden, har fått jobb på tidningen. På kontoret slås alla av hur lika Finch och Betsy är till sättet. Både Finch och Betsy hävdar att den andra har stulit deras personlighet.

Bild från filmen The Simpsons
The Simpsons

Marge och mr Burns slåss om ett fräckt fotbollsunderbarns själ.

Bild från filmen The Simpsons
The Simpsons

När Homer och Marge går vilse i en isig vildmark måste de pressa sig själva till sina gränser för att överleva.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Medan enheten följer efter en trio tungt beväpnade rånare, står T.C. öga mot öga med en av gärningsmännen på taket till en spritbutik.

Bild från filmen Race Across the World
Race Across the World

Fem par tävlar från topp till botten genom Latinamerika. Lagen startar i Mexiko City, ett gigantiskt metropolis och den största spansktalande staden i världen.

Bild från filmen Ink Master
Ink Master

Ju mindre tatueringen är, desto hårdare kan fallet bli i en Micro Masters Face Off. Efter Elimination Tattoo-tävlingen kommer en av de tävlande att skickas hem.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Philip och Vivian får ett överraskande besök från en gammal aktivistvän som visar sig vara en stor inspiration för Will.

Viaplay Vinter: Studio

Viaplay Vinters studioprogram.

Idre: Puckelpist, Damer och Herrar

Sändningar från Världscupen i freestyle.

Viaplay Vinter: Studio

Viaplay Vinters studioprogram.

Bild från filmen The Mentalist
The Mentalist

Jane och hans team undersöker mordet på den framgångsrike kocken Gabriel Barge.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

George blir glad när bröllopet skjuts upp med tre månader. Peterman anställer en döv man och när Elaine får ta konsekvenserna av hans arbete, försöker hon testa hur döv han verkligen är.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

George får en oväntad gäst, perukmakaren för musikalen Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Kramer hittar ett nytt parkeringshus och en använd kondom i sin bil.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Efter att Watson har fått sin identitet kapad upptäcker hon två döda kroppar som kan ha kopplingar till en illegal klinik.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

När en populär food truck-festival blir våldsam måste teamet kämpa mot en farlig kartell som är fast beslutna att få tag i en förlorad drogförsändelse.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

Teamet ställs inför en rad slumpmässiga skjutningar, men en av deras familjemedlemmar kan visa sig vara nyckeln till att förhindra nästa attack.

Bild från filmen Top Gear
Top Gear

Jeremy Clarkson och James May undersöker en alltmer populär typ av höga kombibilar, ofta kallad crossover. Richard Hammond är i Italien och kör några Lamborghinis. James är på testbanan för att köra en modern version av den klassiska Porsche 911.

Bild från filmen John Wick: Chapter 3 -- Parabellum
John Wick: Chapter 3 -- Parabellum

Efter att ha dödat en medlem av The High Table, ett Internationellt sällskap för yrkesmördare så blir John excommunicado och utesluts ur gruppen - med en prislapp på sitt huvud blir han måltavla för lönnmördare från hela världen.

Bild från filmen L.A. konfidentiellt
L.A. konfidentiellt

Bakom fasaderna i ett glamourfyllt Los Angeles på 1950-talet finns en annan, skrämmande värld, fylld av brottslighet, korruption och död. Man följer tre poliser, helt olika i ambitioner och stil, under en mordutredning.

Bild från filmen UFO
UFO

Den skarpa collegestudenten Derek kan inte glömma den flygande farkost han såg som barn. Nu kommer rapporter om mystiska fenomen på flygplatser runt om i USA, och Derek är övertygad om att de är ufon. Med hjälp av flickvännen Natalie och matteläraren Dr. Hendricks, och med FBI-agenten Franklin Ahls i hälarna, ger sig Derek ut för att ta reda på sanningen.