OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV6

fredag den 31 maj

TV6 - den nya underhållningskanalen. Här ser du sköna serier, spännande egenproduktioner, sport i världsklass, samt filmer fem kvällar i veckan

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Will och Carlton tycker det är hög tid att de hämnas på Jazz. De bjuder hem honom för att spela poker men försöker samtidigt störa hans koncentration under spelet genom att berätta en historia som inte är sann.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Peggy och Marcy övertalar männen att följa med på en konsert istället för att gå till en ny sportbar.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Buck rymmer hemifrån och hamnar i en dödscell på ett hundhem.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Will får en roll i en humorshow efter att ha följt med en kompis på en audition.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Philip och Vivian förbereder sina nya äktenskapslöften. Familjen sätter samman en klippbok för att fira det lyckliga parets årsdag.

Bild från filmen Community
Community

Pierce går över gränsen i förhållandet till Shirley. Detta delar gruppen. Samtidigt tappar Jeff och Britta tålamodet med mobbarna - och med sin mamma.

Bild från filmen Community
Community

Det har blivit tydligt för medlemmarna i studiecirkeln att Britta och Jeff åtrår varandra. De bestämmer sig för att diskutera vad det kan få för följder. Kampuset förvandlas till en krigszon, vänskapsband sätts på prov.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Medan enheten följer efter en trio tungt beväpnade rånare, står T.C. öga mot öga med en av gärningsmännen på taket till en spritbutik.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

T. C. använder sig själv som lockbete när en sexterapeut på radion blir offer för en förföljare som är beredd att döda.

Bild från filmen Magnum P.I.
Magnum P.I.

Magnum och Higgins letar efter en VD som på ett mystiskt sätt har försvunnit. Rick förbereder sig för ett besök av sin vilda lillasyster Ruthie.

Bild från filmen Magnum P.I.
Magnum P.I.

Magnum rekryterar Katsumoto för att hjälpa till att hitta en försvunnen turist. Higgins och Kumu försöker lösa mordet på en älskad hund. Rick tar hjälp av TC när han av misstag förlorar Magnums husmus.

Bild från filmen Young Rock
Young Rock

Miami, 1999: Dwayne får sin första roll i en TV-show, men han blir upprörd när han hela tiden får en roll som brottare. I jakten på sitt genombrott tar Dwaynes skådespelarkarriär en överraskande vändning.

Bild från filmen Young Rock
Young Rock

Hawaii, 1986: Rivalerna samlas för en Peter Maivia-hyllningsshow, men blir snart oense om hur de bäst ska fira Dwaynes farfar. Dwayne har ett chockerande möte med Lars Anderson.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Holmes och Watson undersöker mordet på en hotellchef. Det finns många misstänkta, allt från hennes make till en grupp prostituerade. Men när de inte hittar något som kan binda de misstänkta till brottet kommer Holmes upp med en udda hypotes.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Sherlock tar upp jakten på en seriemördare som han tidigare hjälpte Londonpolisen att försöka fånga. Watson inser att hon kommer sakna att ha Sherlock som sin klient.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Jerry besöker sina föräldrar i Florida och blir minst sagt förvånad över att träffa på Kramer där...

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Kramer ska spela sjuk i en studieövning för medicinstudenter, men det visar sig att han är sjuk på riktigt.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Jerry ser att farbror Leo stjäl en bok i bokhandeln, han skvallrar för vakten och Leo blir arresterad.

Best of Top Gear

Richard reser till Texas för att lära sig mer om NASCAR-racing. Jeremy recenserar Mercedes-Benz SLS AMG Roadster.

Bild från filmen Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Welcome to the Jungle

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva.

Bild från filmen Mr. & Mrs. Smith
Mr. & Mrs. Smith

Efter fem års äktenskap har det helt vanliga förortsparet John och Jane Smith kört fast i sin slentrianmässiga vardag. Men en dag inser de att båda har en hemlighet för den andre - båda är yrkesmördare och arbetar för konkurrerande organisationer.

Mission: Impossible -- Fallout

Två år efter att Ethan Hunt fångade Solomon Lane, har resterna av Syndikatet bildat en ny organisation, kallad Apostlarna. Under ledning av den mystiska John Lark planerar organisationen att komma över plutonium för att bygga kärnvapen. Nu är det upp till Ethan Hunt och hans team att stoppa dem och förhindra en katastrof.

Bild från filmen Bad Boys for Life
Bad Boys for Life

Över 100 miljoner dollars heroin har försvunnit från polisens stöldgodsavdelning. För kriminaldetektiverna Mike Lowrey och Marcus Burnett var det karriärens största kap, men nu på grund av de saknade ämnena hotas hela Miamis narkotikaavdelning att få lägga ned. Då en nära vän till Mike blir mördad och vittnet till mordet hotas till livet blir plötsligt fallet personligt.