OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV6

onsdag den 17 juli

TV6 - den nya underhållningskanalen. Här ser du sköna serier, spännande egenproduktioner, sport i världsklass, samt filmer fem kvällar i veckan

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Als bil försvinner i biltvätten.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Peggy och Al ska överaska varandra på bröllopsdagen.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Will och Carlton tycker det är hög tid att de hämnas på Jazz. De bjuder hem honom för att spela poker men försöker samtidigt störa hans koncentration under spelet genom att berätta en historia som inte är sann.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Will går på en dejt med Lisa och är snart ute på tunn is. Det visar sig att Lisa är med i en förening som ser ner på män eftersom de är respektlösa och hemska. Och Will sviker inte i det avseendet.

Bild från filmen Just Shoot Me
Just Shoot Me

Maya är arg på sin far, men godiset han tar med sig från Orienten blir en stor succé på kontoret.

Bild från filmen Just Shoot Me
Just Shoot Me

Maya vill bevisa att vackra människor lättare får jobb och skickar ut två män på ett experiment. En okvalificerad och snygg och en kompetent men inte så snygg man ska söka samma jobb.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

En trio tungt beväpnade och bepansrade bankrånare rånar en bank i Santa Monica. I den skottlossning som följer dödas en säkerhetsvakt och Victor skjuts.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

En mördaren som släppts från fängelset spårar dem som förrådde honom, Cory får tillbaka sin kärlek och männen tävlar i volleyboll.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

När ett rån i en värdetransport slutar i blodsutgjutelse försöker teamet hitta ovärderliga juveler innan fler liv går förlorade, och Hondos mamma Charice kommer på besök.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

När teamet försöker avslöja identiteten på kidnapparna som håller en fängelseofficers familj som gisslan står Tan inför ett svårt personligt beslut.

Bild från filmen Kevin Can Wait
Kevin Can Wait

När Kevin och Vanessa försöker ro i hamn ett uppdrag på en leksaksaffär blir de distraherade och det slutar med att de blir inlåsta i affären efter stängning.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Sherlocks bror Mycroft dyker oväntat upp och orsakar problem för honom och Watson samtidigt som de arbetar med ett allvarligt kidnappningsfall.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Bröderna Holmes ständiga gräl får oanade konsekvenser. Watson tvingas städa upp efter dem för att kunna lösa ett fall.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Jerrys bil stinker så hemskt att han måste försöka sälja den. George ser ex-flickvännen Susan hålla en annan tjej i handen.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

George parkerar sin pappas bil på en handikapplats och blir nära på lynchad. Kramer blir kär och Georges pappa arresteras för felparkeringen.

Bild från filmen Top Gear
Top Gear

Trots premiärministern David Camerons personliga vägran att gå med på gängets begäran om en handelsresa till Indien ger sig trion ändå av på resan.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

En 20 år gammal massaker undersöks igen efter att en modell som tros vara en av de överlevande har blivit en potentiell måltalva.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

På deras lediga dag får Callen och Sam en mobiltelefon i handen och rösten i luren hotar att döda massor med människor om de inte gör som den säger.

Bild från filmen Hawaii Five-0
Hawaii Five-0

Det är halloween och teamet utreder flera mord som imiterar berättelser från hawaiianska folklegender. Grover besöker en man som bara har timmar kvar innan hans dödsdom ska verkställas och som kan sitta på nyckeln till ett olöst fall.

Bild från filmen Sicario
Sicario

En idealistisk FBI-agent värvas till en specialstyrka av dess chef för att jaga rätt på en mexikansk kartellboss. Hon kastas ut i ett farofyllt uppdrag som tvingar henne att ifrågasätta allt som hon tror på.

Bild från filmen 47 Meters Down
47 Meters Down

Två systrar utforskar havet utanför Mexikos kust när något går fel och de blir fångade i deras hajbur. På 47 meters djup möter de en varelse som är på jakt efter kött och blod. Nu har de bara en timmes syre kvar och vithajarna närmar sig.

Bild från filmen Without a Trace
Without a Trace

Jack försvinner efter att han ensam har gett sig efter en läkare som utfört illegala aborter på kvinnor som tvingats in i prostitution.

Bild från filmen Suspect
Suspect

Danny bryter sig in i sin dotters lägenhet och möter en annan inkräktare, Nicola. Han upptäcker snart att Christina levde ett hemligt liv som han inte visste något om.

Bild från filmen Hawaii Five-0
Hawaii Five-0

Five-0-teamet tar hjälp av en polishund för att spåra den som dödade dennes hundförare och attackerade hans team under en knarkrazzia. En före detta SEAL-soldat ber McGarrett om ett jobb.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Jerry, Elaine och George ställer upp som volontärer på ett ålderdomshem.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Jerry dumpar sin flickvän när Elaine säger att tjejen har silikonbröst. Kramer tror sig se Salman Rushdie på gymmet och Elaine får veta att brösten faktiskt är äkta.