OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV6

lördag den 15 juni

TV6 - den nya underhållningskanalen. Här ser du sköna serier, spännande egenproduktioner, sport i världsklass, samt filmer fem kvällar i veckan

Bild från filmen Svenska Truckers
Svenska Truckers

Eriks hals stockar sig när han gör sig redo för att berätta ett tungt beslut och lämna över åkeriet till sonen Simon. Jörgen ska köra ett nästan 17 meter långt hus med lyft utan att det fastnar.

Bild från filmen Just Shoot Me
Just Shoot Me

Författarinnan Allison ger Finch presenter om han har sex med henne och Nina kritiserar en handikappad skådespelare.

Bild från filmen Just Shoot Me
Just Shoot Me

Maya har ett one night stand med Chris som säger att han är läkare och ska flytta till Spanien. Men sen dyker han upp på kontoret...

Bild från filmen Just Shoot Me
Just Shoot Me

Jacks före detta fru kräver att få jobba på Blush, anledningen är att hon vill försöka bli tillsammans med Jack igen.

Bild från filmen Just Shoot Me
Just Shoot Me

När Jack kommer till Allies lägenhet för att återförenas, blir han chockad över att Finch är där. Finch ursäkter tjänar ingenting till utan han får sparken omgående. Efter några tuffa dagar får han ett nytt jobb, hos rapstjärnan Snoop Dogg.

Bild från filmen Just Shoot Me
Just Shoot Me

Finch upptäcker att Betsy Frayne, en kvinna som förföljde honom under skoltiden, har fått jobb på tidningen. På kontoret slås alla av hur lika Finch och Betsy är till sättet. Både Finch och Betsy hävdar att den andra har stulit deras personlighet.

Bild från filmen Running Wild With Bear Grylls
Running Wild With Bear Grylls

Uzo Aduba följer med Bear på en resa till Pyrenéerna. Trots väderförhållandena lyser Uzo upp när hon berättar om sin långa väg till berömmelse och sin familjs invandring från Nigeria.

Bild från filmen Running Wild With Bear Grylls
Running Wild With Bear Grylls

Keri Russell följer med Bear på en episk resa till Kanarieöarna. Efter en frukost med syrsor gör duon en vågad flykt från en bergstopp med hjälp av en skärmflygare.

Cosmos: A Spacetime Odyssey

Astrofysikern Neil deGrasse Tyson styr fantasins skepp när den ikoniska vetenskapsserien gör comeback inför en ny publik.

Bild från filmen Top Gear
Top Gear

Richard Hammond kör bilen som är döpt efter en vindgud, Pagani Huayra. James May kör världens snabbaste Bentley och blir paralyserad av skräck som kartläsare till rallystjärnan Chris Meeke som tar över ratten.

Bild från filmen Top Gear
Top Gear

Killarna ska ta sig från Las Vegas till Palm Springs i superbilar. Jeremy Clarkson kör Lexus LFA, Hammond rattar SRT Viper och James May väljer senaste versionen av Aston Martins Vanquish.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

George säger upp sig men ändrar sig snart och Jerry är förbannad på en tvättautomat.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

George får ett nervsammanbrott när han tror att han håller på att få en hjärtattack.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Elaine och Jerry börjar prata om sex och kommer fram till att de gärna vill ha det igen, men är rädda för att det ska förstöra vänskapen.

Bild från filmen Yes Man
Yes Man

Carl Allen är en man vars liv har fastnat och hans nyckelord är nej. Han anmäler sig till en självhjälpskurs baserad på en enda överenskommelse, man måste säga ja till allting och till vad som helst.

Bild från filmen Simpsons
Simpsons

När någon i Homers liv går bort åker han och några killar från Moes på en roadtrip för att sprida askan.

Bild från filmen Simpsons
Simpsons

Marge får en överraskande inkomst och, arg på Homer, spenderar hon den i hemlighet på sig själv.

Bild från filmen S.W.A.T.
S.W.A.T.

Teamet ställs inför en rad slumpmässiga skjutningar, men en av deras familjemedlemmar kan visa sig vara nyckeln till att förhindra nästa attack.

Bild från filmen NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Teamet måste snabbt hitta Kensi och Fatima efter att de kidnappats och drogats. Samtidigt letar de efter en försvunnen marinlöjtnant som de får veta har kopplingar till en farlig islamisk milis.

Bild från filmen 21 Jump Street
21 Jump Street

På grund av sitt unga utseende blir poliserna Schmidt och Jenko tilldelade uppgiften att jobba under täckmantel på en gymnasieskola för att stoppa en ny drog. Schmidt och Jenko inser direkt att mycket har förändrats sedan de själva gick på gymnasiet.

Bild från filmen Passengers
Passengers

Resan för två passagerare ombord på ett rymdskepp, som transporterar dem till ett nytt liv på en annan planet, tar en livsfarlig vändning när de av en okänd anledning blir väckta 90 år för tidigt.

Bild från filmen Red
Red

Ett team pensionerade CIA-agenter går ihop för att överleva, efter det att myndigheterna anlitat lönnmördare för att tysta ner dem och de hemligheter de bär på.

Bild från filmen Professionals
Professionals

Peter inser hur långt Zora är villig att gå och tar till desperata åtgärder för att stoppa henne. Vincent försöker övertyga Peter att det är en dålig idé för dem båda att åka till Afrika.