OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV6

måndag den 27 maj

TV6 - den nya underhållningskanalen. Här ser du sköna serier, spännande egenproduktioner, sport i världsklass, samt filmer fem kvällar i veckan

Bild från filmen Family Guy
Family Guy

Efter att ha känt sig ouppskattad av sin familj använder Lois sin skurkaktiga sida och försöker vinna priset Bästa kund på sitt favoritkafé.

Bild från filmen Family Guy
Family Guy

Brian har ett mikrochip som visar att han hade en familj före Griffins, som han sedan söker upp. Efter att ha träffat de rikare och smartare Hendersons kämpar Brian för att njuta av sitt liv med Griffins.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Kelly och Bud köper en bil ihop, men de kan inte samsas.

Bild från filmen Våra värsta år
Våra värsta år

Bud, Kelly och Peggy går på Halloweenparty hemma hos D'Arcys då de får oönskat besök.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Carlton är förkrossad efter att ha blivit nekad en plats på Princeton University.

Bild från filmen Fresh Prince i Bel Air
Fresh Prince i Bel Air

Carlton hamnar på sjukhus efter att ha tagit fel tabletter.

Bild från filmen Community
Community

Då studiecirkelns medlemmars föräldrar besöker universitet lovar Jeff att hjälpa Pierce med kontakten med hans styvfar. Hela situationen spårar ur när det avslöjas att Amber är förälskad i Jeff.

Bild från filmen Community
Community

Jeff lägger ner mycket tid på keramikkursen han tar. Pierce bjuder in sina vänner till sin seglingskurs.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

Cory tror att hon försvarar sig när hon skjuter en misstänkt, men upptäcker att den misstänkte inte bar något vapen.

Bild från filmen Pacific Blue
Pacific Blue

T. C. anklagas för polisbrutalitet av ledaren för en grupp nynazister som gjort anspråk på strandpromenaden.

Bild från filmen Magnum P.I.
Magnum P.I.

Magnum och Higgins tar på sig ett farligt uppdrag inuti ett fängelse med hög säkerhet när en hänsynslös brottsling kidnappar Katsumotos ex-fru Beth.

Bild från filmen Magnum P.I.
Magnum P.I.

Magnum och Higgins överväger riskerna med att inleda ett förhållande. Rick försöker att hantera sin roll som nybliven pappa och driva La Mariana. Katsumoto försöker komma på vad han ska göra härnäst.

Bild från filmen Young Rock
Young Rock

Hawaii, 1985: Ata och Rocky försöker överträffa Lias promotion med ett stall av nya kända brottare. Dewey lämnas kvar på fritidshemmet och hamnar i en grupp av latchkey-barn.

Bild från filmen Young Rock
Young Rock

Miami, 1998: Dwayne når nya höjder som The Rock, men möter vissa utmaningar på vägen till SummerSlam. År 2033 får Dwayne reda på att premiärministern har sin egen politiska kris.

Bild från filmen Elementary
Elementary

Sherlock hjälper Gregson med ett dubbelmord som utförts på samma sätt som en seriemördares tretton år tidigare. Gregson lyckades den gången få mördaren bakom lås och bom. Holmes misstänker att det är fel person som blev fälld för de tidigare morden.

Bild från filmen Elementary
Elementary

När ett företag utsätts för ett bombdåd upptäcker Sherlock Holmes att bomben placerades på platsen redan 2008. Nu måste han försöka lösa ett brott som skulle skett flera år tidigare. Watson försöker få Holmes att välja sin sponsor.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Jerry, Elaine, George och Kramer åker till Indien för att gå på ett bröllop men när de återvänder vill de inte vill prata om resan.

Bild från filmen Seinfeld
Seinfeld

Jerrys flickvän är alltid naken och han kan inte förstå sina negativa känslor inför det faktumet. Naket brukar ju vara trevligt...

Bild från filmen Top Gear
Top Gear

Ett försök att göra tågresor billigare, snabbare och mer intressanta genom att ersätta de konventionella vagnarna och loket med en rad husvagnar fastspända vid en specialbyggd bil. Jeremy jämför Jaguar XKR-S med den uppdaterade Nissan GT-R.

Bild från filmen SEAL Team
SEAL Team

Bravo-teamet får några osannolika allierade när de skickas till norra Syrien för att spåra upp de ansvariga för attacken mot U.S.S. Crampton.

Bild från filmen SEAL Team
SEAL Team

Bravo-teamet samarbetar med YPJ för att ta reda på vem som är ansvarig för bombningen av U.S.S. Crampton samtidigt som de kämpar för att acceptera sin nyaste teammedlem.

Bild från filmen Hawaii Five-0
Hawaii Five-0

Teamet jagar en mördare som har seriemördare som mål, och markerar sina offrens döda kroppar med vita schackpjäser.

Bild från filmen Bad Boys II
Bad Boys II

Två skjutglada poliser undersöker ecstacy-handeln i Miami och avslöjar en stor konspiration mellan en haitisk knarkkung, penningtvättare och ryska gangstrar.

Bild från filmen Quantum Leap
Quantum Leap

I början av 1980-talet skickar en anonym källa Ben och en erfaren lokal TV-journalist från Denver på spåret av en farlig konspiration i jakten på sitt livs scoop.

Bild från filmen SEAL Team
SEAL Team

Teamet är i Mumbai för att rädda en amerikansk utrikesofficer som hålls som gisslan av radikala. Jason ser över sitt sätt att vara förälder och hittar ett sätt att knyta an till sina barn.

Bild från filmen Without a Trace
Without a Trace

När en ung kvinna, Katie Duncan, försvinner efter ha genomgått en exorcism, ber hennes bror Martin om hjälp. Martin upptäcker att prästen som utförde exorcismen misstänkts för mord då en man dött under proceduren ett år tidigare.

Bild från filmen The Blacklist
The Blacklist

Red och Aram tar till djärva åtaganden i hopp om att garantera Liz säkerhet i väntan på hennes rättegång.

Bild från filmen The Blacklist
The Blacklist

Cabal planerar att mörda Liz vilket triggar Red att kalla på arbetsgruppen för att kunna manövrera Cabal. Red kommer med ett slutligt ultimatum.