OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

söndag den 26 juni

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2016. Ska Justin och Scarlett äntligen satsa på att vara tillsammans? Ziggy och Maggie verkar göra framsteg, men döljer Ziggy något?. Är Johns dröm om ett eget barn nu helt förbi?. ,.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2016. Hur kommer Wallys fru att reagera på att Hunter är Wallys son? Är Cocos ätstörning ett rop på hjälp? Kommer Coco och Raffy kunna reparera vänskapen?. ,.

Bild från filmen Halv åtta hos mig
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2020. Onsdagsvärd på Öland är drängen Richard, som gillar både kor och stora amerikanska bilar. Richard bjuder på räkcheesecake till förrätt och karamelliserad ananas till efterrätt. ,.

Bild från filmen Köket
Köket

Svenskt matlagningsprogram från 2022.

Nyhetsmorgon

Svenskt nyhetsmagasin från 2022. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Dr Phil

Amerikansk talkshow från 2019. Theresa har problem med sin stökiga dotter, Tessa, som har försökt att elda upp deras hus samt attackerat Theresa och samt Tessas mormor. Dr. Phil försöker få rätsida på problemet. ,.

Dr Phil

Amerikansk talkshow från 2019. Dr Phil fortsätter samtalet med Theresa och hennes stökiga dotter Tessa. ,.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2016. Varför har Robbo en bild av Kat? Är Scarlett och Kat i fara? Är det här slutet för Hunter och Wally? Kan Ash förneka gnistorna mellan honom och Tori?

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2016. Är Leah på väg att hitta kärleken? Fjärde gången gillt! Är Ash och Kat äntligen på väg att försonas igen?. Kommer Kat verkligen att kunna dra sig undan från Robbo-utredningen?

Bild från filmen Bytt är bytt
Bytt är bytt

Svensk underhållning från 2021. Denna gång tävlar Fataneh från Mölnlycke tillsammans med sin son Robin. Fataneh är konstnär och bildlärare. Robin pluggar statsvetenskap och kan mycket om historia. Om deras kunskaper räcker för att kamma hem en halv miljon återstår att se. ,.

Bild från filmen Hela Sverige bakar
Hela Sverige bakar

Svensk matlagningstävling från 2021. I höstens första paradbak vill juryn se en prinsesstårta 2.0 och de 12 deltagarna tar i från tårna för att sätta sin personliga prägel på bakverken. Det blir känslosamt när hemmabagarna hyllar kakdrottningen Birgitta Rasmusson. ,.

Friidrott

Täby stavhoppsgala. Galan är Sveriges enda street event för friidrott inför publik som kommer nära hopparna på torget. Bland stavhopparna som tävlar finns Renaud Lavillenie och Piotr Lisek samt Michaela Meijer och Yana Gladichuk på damsidan.

Bild från filmen Keno
Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Bild från filmen Halv åtta hos mig
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2021. Gästerna blir bjudna på halstrad pilgrimsmussla med papayasalsa som följs av rödvinsbräserad oxkind. Carlos, som till vardags klättrar på oljeplattformar, visar oss hur rugby går till såväl som drömmer sig tillbaka till hans nattklubbstid i Magaluf. . ,.

Bild från filmen Grand designs Sverige
Grand designs Sverige

Svensk livsstilserie från 2021. Kocken Roja och mekanikern Johan ska bygga ett så kallat naturhus, ett bostadshus inuti ett stort va¨xthus. De ska go¨ra detta fo¨r endast 4 miljoner och för att klara den la°ga budgeten ska de bygga så mycket som möjligt på egen hand. ,.

Bild från filmen Badhotellet
Badhotellet

Dansk dramaserie från 2021. Weyses radiouttalande väcker stor uppmärksamhet, men snart ska han komma att ångra sina ord. Amanda väntar otåligt på att höra något från Uwe medan greve Ditmar beslutar sig för att lita på Bruun och hjälpa honom framåt.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4 Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Fallet Stephen Lawrence

Brittisk kriminalserie från 2021. 13 år efter det olösta mordet på den unga Londonbon Stephen Lawrence kämpar hans föräldrar fortfarande för rättvisa. Utredaren Clive Driscoll är övertygad om att fallet kan lösas och öppnar frågan på nytt, men blir genast motarbetad internt.

Bild från filmen House
House

Amerikansk dramaserie från 2007. Guardian angels. De sju återstående kandidaterna får i uppdrag att behandla en patient som tror att hon kan tala med de döda. Därefter ska House välja de sex som får fortsätta att tävla om en plats i hans team. Foreman upptäcker att hans rykte föregått honom när han går på en jobbintervju.

Bild från filmen Law & order: Special victims unit
Law & order: Special victims unit

Amerikansk kriminalserie från 2012. Secrets exhumed. En vaktmästare överfaller en tränare och SVU-teamet kopplar hans våldsamma beteende till att han tidigare har blivit utsatt för sexuella övergrepp. Poliserna hittar snart fler offer för samma monster, inklusive en fånge i dödscell. ,.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2007. Drops out. En kvinna hittas skjuten i en lägenhet och snart hittas även en äldre kvinna skjuten i lägenheten ovanför. Spåren pekar raskt på en speciell person men problemet är att han redan sitter i fängelse. ,.

Bild från filmen En plats i solen - borta eller hemma bäst?
En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2021. Paul och Debbie från Staffordshire drömmer om att kunna spendera sina semestrar på den vackra kanarieön Fuerteventura. Ben Hillman har fem hus att visa dem och förhoppningsvis kommer ett av dem vara perfekt för parets behov. ,.

Bild från filmen House
House

Amerikansk dramaserie från 2006. Meaning. Efter att ha återhämtat sig från sina skottskador återvänder House till jobbet och tar sig an två liknande fall. I det ena fallet går House så långt att Cuddy och resten av teamet börjar ifrågasätta hans motiv. ,.