OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

lördag den 7 oktober

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

Husjägarna - Danmark

Denna gång får Sara och Christian ta på sig gummistövlarna när de beger sig ut på husjakt. Sara åker till Själland för att leta efter den perfekta villan åt Cathrine och Jeppe. Christian letar efter en villa på Fyn med närhet till goda jaktmarker.

En plats i solen

Maggie och Alistair från Edinburgh söker sitt drömboende på soliga kanarieöarna. Efter många år av att bo i Skottland drömmer de om att fly det tuffa vinterklimatet för soligare breddgrader på vintern. Nu besöker de fem prospekt för att kunna flytta.

En plats i solen

Maureen söker efter ett boende i den spanska staden Mojacar och med som smakråd har hon sin svåger. Efter 30 år av semestrande i byn känner hon sig redo för något eget. Kan Scarlette Douglas hitta Maureens drömhem med två sovrum och havsutsikt?

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Bild från filmen Idol
Idol

Det har blivit dags för säsongens första direktsända fredagsfinal. Idolerna har övat hela veckan och nu är det upp till bevis. Vilka har det som krävs för att imponera på såväl er där hemma som vår kära jury?

Bild från filmen Idol
Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare - jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Hockeylördag

Hockeymagasin.

Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

V75 direkt

V75-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar.

TV4 Nyheterna och Sporten

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning.

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

Bild från filmen Postkodmiljonären
Postkodmiljonären

Ebba Nilsson från Jönköping sitter beredd att svara på fler knepiga frågor. Nästa person att ta plats i heta stolen är den 32-åriga juridikstudenten från Örebro, Alesia Goncharik.

Lotto, Joker och Drömvinsten

Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

Förrädarna

Ytterligare en deltagare har blivit mördad. Frågan är vem? En av förrädarna går en riktigt tuff match till mötes, men kanske kan en felsägning från de trogna bli räddningen? Natten bjuder på en spännande överraskning.

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Året är 1957 och Indiana hotas av sovjetiska agenter när han är på jakt efter sitt största arkeologiska fynd någonsin: Den mytomspunna kristalldödskallen från Akator. Hack i häl följer en grupp sovjetiska agenter och militärer.

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Året är 1957 och Indiana hotas av sovjetiska agenter när han är på jakt efter sitt största arkeologiska fynd någonsin: Den mytomspunna kristalldödskallen från Akator. Hack i häl följer en grupp sovjetiska agenter och militärer.

Bild från filmen Quick
Quick

Två journalister bestämmer sig för att ta sig an lögnerna som fällde Thomas Quick - rättsväsendets, psykiatrins och framför allt hans egna. I början av 2008 kunde ingen tänkas sig att kannibalen och seriemördaren Thomas Quick inte gjort sig skyldig till de åtta fruktansvärda mord han erkänt. Ingen förutom journalisterna Hannes Råstam och Jenny Küttim. Besatta av att hitta sanningen bestämmer de sig för att gå till botten med det komplicerade rättsfallet.

Bild från filmen Countdown
Countdown

En ung sjuksköterska laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva. Mystiska saker börjar hända och en mycket obehaglig figur flåsar henne i nacken. I en febril kamp mot klockan måste hon försöka hitta ett sätt att lura döden - innan det är för sent.