OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

lördag den 25 mars

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

Bild från filmen Husjägarna
Husjägarna

Vi återser tre före detta deltagare som alla hade olika behov men också gemensamma mål.

En plats i solen

Den erfarna mäklaren Jasmine Harman har begett sig till Spanien för att hjälpa husjägarna Sylvia och Martin. Paret letar efter ett semesterboende som passar deras växande familj och förhoppningsvis känns något av Jasmines alternativ rätt.

Bild från filmen En plats i solen
En plats i solen

Trish drömmer om ett semesterboende på södra Cypern och med sig som hjälp har hon systern Ann. Hon är ute efter ett boende med två sovrum där hon kan njuta av soliga dagar med familj och vänner. Jean Johansson tar sig an utmaningen!

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Diggiloo 2022

Musik, skratt och svensk sommar lyser upp decembermörkret! Här bjuds vi på det bästa från årets Diggiloo-turné. På scenen ser vi Lena Philipsson, Måns Möller, John Lundvik, Liamoo, Jessica Andersson, Sanne Salomonsen, Robin Bengtsson, Theoz och Mariette.

Bild från filmen Robinson
Robinson

På en ödslig plats kämpar deltagarna i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinsontrofén och en halv miljon kronor. Vilka som får stanna kvar avgörs i örådet där deltagarna röstar på den de vill se lämna ön.

Hockeylördag

Studiosändning med fokus på lördagens hetaste SHL-matcher. Dessutom med höjdpunkter och sammanfattande intryck från övriga matcher under dagen.

Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

V75 Direkt

Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

TV4 Nyheterna och Sporten

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning.

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

Bild från filmen Postkodmiljonären
Postkodmiljonären

En person har chans att vinna en miljon kronor genom att svara rätt på femton frågor. Även tittarna har möjlighet att vinna stora pengar på sin bostadsadress genom att vara med i Svenska Postkodlotteriet.

Lotto, Joker och Drömvinsten

Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

Bild från filmen Let's dance
Let's dance

Kända svenskar kastar sig handlöst ut på dansgolvet tillsammans med några av landets bästa tävlingsdansare, och det gäller att imponera på den kritiska juryn.

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

Bild från filmen Let's dance
Let's dance

Kända svenskar kastar sig handlöst ut på dansgolvet tillsammans med några av landets bästa tävlingsdansare, och det gäller att imponera på den kritiska juryn.

Bild från filmen Jägarna
Jägarna

Efter ett skottdrama bestämmer sig polisen Erik för att flytta hem till Norrland och ett samhälle som styrs av oskrivna lagar. Han börjar nysta i en jakthärva som involverar flera av hans gamla vänner. Nyss hemkommen blir nu Erik allas fiende.

Bild från filmen In i dimman
In i dimman

Krill lever ett dekadent festliv på sina föräldrars skärgårdsö tillsammans med Kicki och Julle. När kompisen Baggy ansluter inser Krill att något inte står rätt till. Baggy beter sig underligt. De inleder en psykologisk katt och råttalek som leder till att Krill låser in Baggy i husets källare. När nyckeln till källaren försvinner och Baggy inte kan komma ut vaknar det förflutna till liv. Krill måste konfrontera den händelse som förändrade allt.