OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

lördag den 1 juni

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

Bild från filmen Husjägarna
Husjägarna

Phil träffar Mike och David som letar efter deras första gemensamma boende, men hur långt är de beredda att sträcka sig för att hitta rätt? Kirstie står inför en prövning när hon hjälper ett par som inte verkar veta själva vad de är ute efter.

En plats i solen

Cykelfantasterna Rachel och Jon vill hitta ett eget semesterboende i Spanien, där de kan tillbringa pensionen. De vill ha en härlig trädgård och en fastighet stor nog att rymma deras fem barn, som vill hälsa på ofta.

En plats i solen

Laura Hamilton hjälper Keith att hitta det perfekta semesterboendet med två sovrum och uthyrningspotential, i regionen Tarn-et-Garonne i sydvästra Frankrike.

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Stockholm

Följ Stockholm Marathon - ett av Europas största marathonlopp. Tusentals löpare - elit och motionärer - ska ta sig 42 195 meter genom Stockholms gator innan de kan gå i mål inne på Stockholms Stadion.

Bonde söker fru - Jorden runt

Dino har planerat för grekisk romantik men hans tålamod sätts på prov när en av dejterna inte går enligt plan. Chris kämpar hårt för att vinna tillbaka tjejernas förtroende och Anders öppnar upp och visar en sida han aldrig visat för någon tidigare.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Alex råkar av misstag snudda vid en kvinnlig patient och snart är ryktet i gång. Saker och ting eskalerar när Anna hittar något suspekt i Alex dator. Mickan oroar sig över att Fredde ska bli tjock och gör allt för att förhindra det.

Bild från filmen Niklas och verkligheten
Niklas och verkligheten

Forskning pekar på att åldrande snart kan förhindras. Teoretiskt sett kommer vi att kunna leva för evigt. Niklas Källner träffar biohackers som drömmer om att bli 130 år gamla och Bryan Johnson som bara har ett mål i livet: att inte dö.

V75 Direkt

Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

TV4Nyheterna

Kvällsnyheterna från TV4.

TV4Vädret

Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

Drömpyramiden

Välkomna tillbaka säger vi till två härliga syskon med stora hjärtan! Mohammed Reza Ravanbood, 37, och Asal Ravanbood, 40 från Nyköping har påbörjat sin spännande klättring i Drömpyramiden. Hur går det för dem den här gången?

UEFA Champions League studio

Studiosändning från UEFA Champions League.

Borussia Dortmund - Real Madrid

Från Wembley Stadium i London, England.

UEFA Champions League studio

Studiosändning från UEFA Champions League.

Bild från filmen En prins i New York
En prins i New York

Den stenrike prinsen Akeem från det afrikanska kungariket Zamuda kommer till New York för att lära sig att klara sig själv. Prinsens avsikt är att få ett vanligt jobb och trots att han knappt kan skilja en skurtrasa från en biff lyckas han till slut få anställning på en hamburgerbar. Dessutom blir han kär. Problemet är att hans älskade, Lisa, redan har en pojkvän, en uppblåst och självgod snobb.

En plats i solen

Jonnie Irwin är på husjakt på Cypern med Linda och Andy som båda jobbar på posten. Nu vill paret lägga posten åt sidan och börja ett nytt liv på öns solkyssta kust. De älskar motorcyklar och vill ha ett hus med plats för både hoj och familj.

En plats i solen

Jo och DP letar efter ett semesterhus i Nerja i det spanska Costa del Sol som de kan fly till på vintern och hyra ut under sommaren. Ben Hillman visar dem fem fantastiska alternativ.

Bild från filmen Unga föräldrar
Unga föräldrar

Hemma hos Elin och Emil är det flyttkaos. Alex ska börja på förskolan och Halime har svårt med omställningen. Villemo kämpar med att ta körkort före förlossningen. Emma flyttar ihop med pojkvännen Rickard.