OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

torsdag den 29 september

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australiensisk dramaserie från 2017. Ash bryter ihop på Kats begravning och tar oväntade initiativ. Leah upptäcker att den mystiske Jasmine försöker fly från något - men vad?. ,.

Bild från filmen Köket
Köket

Svenskt matlagningsprogram från 2022.

Nyhetsmorgon

Svenskt nyhetsmagasin från 2022. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Dag och natt

Dansk dramaserie från 2022. Frihed. Ella får ny information om Jerrys familj och tar ett viktigt beslut om sitt ofödda barn. Michael får problem när hans fru visar sig ovillig att föda barn på hans arbetsplats och en livsbejakande händelse får Jacob att vända sig till Tine.

Dag och natt

Dansk dramaserie från 2022. Far, mor og barn. En höggravid tjej utan sjukförsäkring dyker plötsligt upp på förlossningen. En annan kvinna råkar illa ut efter ett fall och Trille visar en ny sida av sig själv. Michael sviker avdelningen, och Ella behöver all hjälp hon kan få.

Bild från filmen Hem till gården
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2021. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sugden, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australiensisk dramaserie från 2017. Ash kallar på River Boys för att söka efter Robbo. Tori ljuger för Ash om Robbo. Leah får reda på den skrämmande anledningen till varför Jasmin kom till stan.

Bild från filmen Bytt är bytt
Bytt är bytt

Svensk underhållning från 2018. Annelie gillar att tävla och har fått med sig systern Rose-Marie. Annelie har varit blind sedan 1991 och Karin har fyllt gallerier med föremål som både känns och låter. Rose-Marie vill köpa en bil och Annelie vill ordna en fest om de lyckas klura ut vilket objekt som är dyrgripen i galleriet. ,.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Lazio Coast. Fotbollsälskarna Catherine och Martin har bestämt sig för att uppfylla sin livslånga dröm om ett semesterboende i Italien. De vill ha två sovrum med närhet till havet och Scarlette Douglas gör sitt yttersta för att hitta en perfekt match.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Alvor. Yvonne och Graham, äkta makar sedan 46 år, förälskade sig i Portugal när de besökte sin dotter som bor i den charmiga kuststaden Alvor. Ben Hillman hjälper dem att hitta det perfekta semesterboendet med närhet till hamnen och stranden.

Grand designs Nya Zeeland

Nyzeeländsk livsstilsserie från 2020. Feng Shui. Att bygga ett hus efter Feng Shui-regler kan ställa till det rejält. Inte bara för byggare utan även för Kim som är gift med Boon som lever helt efter Feng Shui. Platsen där paret ska bygga sitt hus är en vacker bergssluttning.

Efter fem

Svenskt aktualitetsprogram från 2022. Live varje vardag gör Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby oss sällskap när de sätter nyheter och aktuella händelser i fokus. Ta del av allt från ögonöppnande omvärldsanalyser till spännande intervjuer.

Bild från filmen Keno
Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Bild från filmen Halv åtta hos mig
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2022. I veckans final drar vi hem till egenföretagaren Axel som spelar både krocket och pingis. Till varmrätt bjuds det på Linguine all’aragosta, och efterrätten är en citronsorbet med mynta. Är det tillräckligt för att kamma hem segern?

Grand designs - årets hus

Svensk livsstilsserie från 2022. Ett med naturen. I första avsnittet besöker Mark Isitt fyra arkitektritade hus i kategorin ”Ett med naturen”. En avskalad skärgårdsdröm, ett nästan genomskinligt träskelett eller ett hus som svävar i luften; kan någon av dessa attrahera juryn och bli Årets Hus?

Kören - undret i Östersund

Svensk dokumentär från 2022. En januaridag 2015 startade två eldsjälar kören The Rocking Pots på flyktingförläggningen Grytet utanför Östersund. Intresset blev enormt och idag finns integrationskören på flera platser i Sverige och rockar gärna loss med kändisar titt som tätt. I den här dokumentären får vi följa repetitioner, gemenskap, människoöden och vägen fram till en efterlängtad föreställning på Oscarsteatern.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Bild från filmen The rookie
The rookie

Amerikansk kriminalserie från 2018. Caught stealing. En stor summa pengar som hittats vid ett narkotikatillslag försvinner spårlöst och polisens rookies blir huvudmisstänkta i fallet.

Bild från filmen House
House

Amerikansk dramaserie från 2009. Teamet försöker diagnostisera en blivande brudgum samtidigt som de bombarderas av frågor från hans fästmö. House blir tvungen att umgås med sina kollegor utanför arbetstid. ,.

Bild från filmen Law & order: Special victims unit
Law & order: Special victims unit

Amerikansk kriminalserie från 2017. The book of Esther. Rollins kämpar mot klockan för att rädda en tjej som hålls fången av sin far. ,.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2007. Lying down with dogs. Grissom och gruppen utreder ett fall där ett rikt societetslejon blivit mördat och hamnar då i en värld av illegala hundfighter. Warrick kämpar för att rentvå sitt namn när det gäller mordet på en dansös. ,.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Lazio Coast. Fotbollsälskarna Catherine och Martin har bestämt sig för att uppfylla sin livslånga dröm om ett semesterboende i Italien. De vill ha två sovrum med närhet till havet och Scarlette Douglas gör sitt yttersta för att hitta en perfekt match. ,.