OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

lördag den 2 juli

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

Bild från filmen En plats i solen - borta eller hemma bäst?
En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Paradisön Gran Canaria har fångat Johnny Amobis hjärta. Tillsammans med sin fjortonåriga dotter har han därför valt att flytta dit permanent. Nu gäller det bara för Laura Hamilton att hitta det ultimata huset där de kan kickstarta deras nya liv. ,.

Dr Phil

Amerikansk talkshow från 2019. Theresa har problem med sin stökiga dotter, Tessa, som har försökt att elda upp deras hus samt attackerat Theresa och samt Tessas mormor. Dr. Phil försöker få rätsida på problemet. ,.

Dr Phil

Amerikansk talkshow från 2019. Dr Phil fortsätter samtalet med Theresa och hennes stökiga dotter Tessa. ,.

Nyhetsmorgon

Svenskt nyhetsmagasin från 2022. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Så mycket bättre - guldkorn

Svensk underhållning från 2022. I Så mycket bättre från 2018 hyllas en av Sveriges största musikikoner - Monica Zetterlund. Artistkollegan och vännen Kerstin Bagge kommer på besök. Dessutom bjuder Stor på en överraskning som chockar alla. ,.

Bild från filmen Grand designs Sverige
Grand designs Sverige

Svensk livsstilserie från 2021. Kocken Roja och mekanikern Johan ska bygga ett så kallat naturhus, ett bostadshus inuti ett stort va¨xthus. De ska go¨ra detta fo¨r endast 4 miljoner och för att klara den la°ga budgeten ska de bygga så mycket som möjligt på egen hand. ,.

Bild från filmen Badhotellet
Badhotellet

Dansk dramaserie från 2021. Weyses radiouttalande väcker stor uppmärksamhet, men snart ska han komma att ångra sina ord. Amanda väntar otåligt på att höra något från Uwe medan greve Ditmar beslutar sig för att lita på Bruun och hjälpa honom framåt. ,.

Bild från filmen Halv åtta hos mig
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckofinalen sker hemma hos el-handlaren och trummisen Joachim, som tar oss med på en romantisk promenad vid vattenfallet Brudslöjan i Vargön. Till middag bjuds det på ostfyllda kroketter och viltburgare med lingonmajonnäs. ,.

Bild från filmen Sommar med Ernst
Sommar med Ernst

Svensk livsstilsserie från 2017. Ernst gör klart sovrummet och skapar bland annat en golvlampa och bygger en egendesignad soffa. Dessutom bakar han tårta, nötkaka och småkakor. Han gör även målningar med motiv tagna från omgivningen. ,.

VM -94 - en sportsaga

Tomas Brolin, underbarnet som trollbinder en hel värld med sin spelglädje står på toppen av sin karriär. Sverige befinner sig i totalt glädjerus och han är kungen. Men framför honom väntar tunga motgångar i form av skador, pennalism och mediedrev. ,.

Bild från filmen Keno
Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

Wild kids

Svensk realityserie från 2022. Tre Lejon och tre Vargar drar igång årets äventyr med en rivstart. I en tuff tävling ställs det vinnande laget inför ett svårt beslut. De laglösa anländer och får tävla om vem av dem som står på tur att få komma in i tävlingen.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Se hur vädret ska bli där du befinner dig. Följ våra senaste väderleksrapporter när det passar dig eller live när det sänds.

Bingolottos sommarkväll

Svenskt spel- och musikprogram från 2022. Madeleine Westin är först ut i Bingolottos sommarkväll och berättar om sin långa karriär som meteorolog. Kanske får vi en del heta tips om sommarens väder? Komikern Daniel Norberg, vinnare av Masked Singer 2021, bjuder på en ny låt.

Bild från filmen Morden i Helsingör
Morden i Helsingör

Dansk kriminalserie från 2021. Nya bevis dyker upp i utredningen, och Dan ställs inför sitt mest utmanande uppdrag hittills. Samtidigt riskerar viktiga bevis att gå förlorade. Kommer Dan, Flemming och deras poliskollegor att lösa mysteriet innan alla spår är borta för gott?

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Wallander: Byfånen

Svenskt kriminaldrama från 2005. En utklädd man hotar personalen på ett bankkontor. Han tänker spränga det i luften om de inte sätter in pengar på ett speciellt konto. Ingen tar till en början hans hot på allvar. Men snart inser de att bomben mannen har runt halsen är äkta. Men snart inser de att bomben mannen har runt halsen är en riktig bomb.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Brittisk kriminalserie från 2021. I jakten på mördaren gör Neville en oväntad upptäckt, Philip dödades inte på stranden där kroppen hittades. Snart nystas en makaber historia om två bedragare upp. Neville följer sina känslor, men det hela blir en aning förvirrat. ,.

Bild från filmen Mord i paradiset
Mord i paradiset

Brittisk kriminalserie från 2021. En fallskärmshoppare hittas död i en trädtopp. Det som först ser ut att ha varit en olycka ändras snart då offret verkar ha ha blivit mördad i luften. Neville och hans team måste ge sig in i den snåriga sociala medier-världen i jakten på mördaren. ,.

Bild från filmen Maskeradligan
Maskeradligan

Svensk dokumentärserie från 2020. Året är 1985 när Maskeradligan begår sin första stöt mot Bokakademin i Stockholm. I detta avsnitt berättar en av ligamedlemmarna om förberedelserna inför den stora kuppen och om hur rånet blir startskottet för en karriär som brottsling. ,.

Bild från filmen Stockholmspolisen
Stockholmspolisen

Svensk dokumentärserie från 2019. Den illegala droghandeln innebär stora kostnader för samhället. Samtidigt så ökar tillgängligheten av droger på våra gator. Gatulangningsgruppen ger oss en inblick i narkotikamissbrukets baksida samt hur de arbetar för att förebygga droghandel. ,.