OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

måndag den 17 januari

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Stephen och Janis Pigeon vill leva livet till det yttersta. De har precis sålt huset i Buckinghamshire och gått i pension. Målet är nu att flytta permanent till Spanien. Deras budget är dock relativt låg vilket gör det hela lite svårare. ,.

Grand designs Nya Zeeland

Nyzeeländsk livsstilsserie från 2017. Slipper Island: Island hideaway. Singelpappan Sky vill bygga en avlägsen fristad på en ö, där han och hans familj kan fly livet på fastlandet för en lugnare tillvaro. ,.

Grand designs Nya Zeeland

Nyzeeländsk livsstilsserie från 2017. Queenstown: Moving mansion. När Jamie och Melissa skulle köpa en trappa, från en villa i Christchurch, slutade affären med att de köpte hela huset. Nu måste de transportera sin enorma herrgård till Queenstown. ,.

Nyhetsmorgon

Svenskt nyhetsmagasin från 2022. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Bild från filmen Fångarna på fortet
Fångarna på fortet

Svensk underhållning från 2018. Det blir en rejäl fight när kärleksparet Joakim Lundell och Jonna Lundell ställs öga mot öga på Fort Boyard. Joakim Lundell, Mikaela Laurén och Kristjan Lootus möter Jonna Lundell, Klara Svensson och Kevin Walker. ,.

Sverige mot Norge

Svenskt underhållningsprogram från 2021. Utövarna kämpar både i vatten och på land när sex nya poäng står på spel. Tävlingen har aldrig varit tuffare och det blir tårar i årets andra duell. På kvällens middag får vi höra Marcus Hellner berätta om när han knep VM-guldet i Holmenkollen. ,.

Mandelmanns gård

Svensk livsstilsserie från 2022. Värmen har äntligen hittat till Djupadal och Mandelmanns förbereder för att få igång odlingen på sommarvistet. Gustav har varit nedstämd under våren och delar med sig av sina tankar. Vännen Håkan kommer på besök och det bjuds på hembakta scones. ,.

Bild från filmen En smak på livet
En smak på livet

Svensk matlagningsserie från 2021. Gäst är Danny Saucedo. Det har blivit dags för artisten Danny Saucedo att delta i Eriks och Lottas matexperiment. Ett gäng olika rätter från Dannys förflutna dukas upp och frågan är om de lyckas kasta honom tillbaka i tiden och väcka gamla minnen och känslor till liv?. ,.

Bild från filmen Sveriges mästerkock
Sveriges mästerkock

Svensk matlagningstävling från 2022. Kampen är hård när amatörkockarna tar i från tårna för att imponera på juryn och knipa en plats i mästerkocksköket. Club sandwich står på menyn och de som lyckas hålla sig kvar i tävlingen ställs inför uppgiften att laga en rätt med kassler. ,.

Bild från filmen Sveriges mästerkock
Sveriges mästerkock

Svensk matlagningstävling från 2022. Amatörkockarna har en sista chans att visa juryn vem som förtjänar en plats bland de tolv bästa. En elegant och personlig fiskrätt med vitvinssås står på menyn. För de som lyckas bäst väntar ett spännande äventyr i mästerkocksköket. ,.

Bild från filmen Keno
Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

Bild från filmen Bingolotto
Bingolotto

Svensk underhållning från 2022. Bingolotto och programledare Stefan Odelberg får besök av sångerskan Jill Johnson. Husbandet leds av Mattias Bylund.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Se hur vädret ska bli där du befinner dig. Följ våra senaste väderleksrapporter när det passar dig eller live när det sänds.

Bild från filmen Bingolotto
Bingolotto

Svensk underhållning från 2022. Bingolotto och programledare Stefan Odelberg får besök av sångerskan Jill Johnson. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Svensk realityserie från 2022. Det är kor som står på spel den här veckan och inför att Wincent ska godkänna uppdragen är det lite oroligt på gården. Staketet är åtgärdat men är det tillräckligt bra och vad kommer Wincent att tycka om Michaela och Helenes cykelkvarn?

Secret song Sverige

Svensk underhållning från 2022. I premiärprogrammet väntas starka känslor när Tareq Taylor, Tina Thörner, Casper Janebrink och en hemlig gäst hyllas med var sitt musikaliskt nummer.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Bild från filmen Wallander: Läckan
Wallander: Läckan

Svenskt kriminaldrama från 2009. En rad välplanerade och spektakulära rån mot värdetransporter där stora miljonbelopp försvinner sker i Ystad. Aspiranterna Isabelle och Pontus råkar befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga.

Bild från filmen Scandinavian Star
Scandinavian Star

Svensk dokumentärserie från 2019. Brottsplatsen. Scandinavian Star tas i land vid Lysekil men till polisens förtvivlan dröjer det inte länge innan ännu en explosiv eld tar fart. En omfattande utredning påbörjas samtidigt som räddningspersonal gör sitt bästa för att identifiera tragedins alla offer. ,.

Bild från filmen Professor T
Professor T

Brittisk kriminalserie från 2021. När en bibliotekarie förgiftas vid ett mingel på ett museum uppmanas professor T att hjälpa till att begränsa listan över möjliga misstänkta. Men alla i polisteamet är inte nöjda med professor T:s inblandning i utredningen. ,.

Bild från filmen Stockholmspolisen
Stockholmspolisen

Svensk dokumentärserie från 2019. En del av polisens arbete är att bevaka offentliga tillställningar. Vi får se hur polisens särskilt utbildade deltagrupp arbetar med större folksamlingar som exempelvis derbyn och demonstrationer samt hur huliganvåldet påverkar polisens vardag. ,.

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Danni Menzies gör allt vad hon kan för att hjälpa Annette och Ian hitta deras drömhus. Paret träffades när de båda undervisade inom försvaret och har hållit ihop sedan dess. Nu vill de ta nästa steg och köpa ett hus i Florida. ,.

En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2019. Bill och Lorraine är redo för en nystart. Därför har de sålt huset i Manchester och planerar att flytta till Andalusien i södra Spanien. En plats som ligger de varmt om hjärtat. Jasmine Harman visar paret fem spännande alternativ. ,.