OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

lördag den 2 juli

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2016. Har det här mötet förstört chanserna för Tori och Ash? Kommer Hunters och Olivias affärsidé att fungera utan att påverka deras relation negativt?. Kommer Coco fortsätta utför när hon umgås med Jennifer? Kommer hon kunna reparera vänskapen med Raffy?. ,.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2016. Kan familjen Morgan bli sams igen, trots sprickan mellan Brody och Mason? Ska Ash att berätta för Tori om sina känslor för henne?. Är detta början på en relation mellan Beth och Mason? Blir Olivias modemärke en succé med Hunters och Ziggys hjälp?. ,.

Bild från filmen Halv åtta hos mig
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2020. Måndagens festligheter äger rum hemma hos Nikita. Hennes kristaller leder till misstankar om häxkonst, hennes gospelsång till gåshud och hennes ingredienser till en trerättersmeny. Till varmrätt trollar hon fram lågtempererad rostbiff med potatiskaka. ,.

Bild från filmen Köket
Köket

Svenskt matlagningsprogram från 2022.

Nyhetsmorgon

Svenskt nyhetsmagasin från 2022. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Dr Phil

Amerikansk talkshow från 2019. Jeff hävdar att hans fru är en sexmissbrukare och att hon har varit otrogen med hundratals män. Problemet är dock att det inte finns några bevis för hennes kärleksaffärer. Dr. Phil försöker reda ut situationen. ,.

Dr Phil

Amerikansk talkshow från 2019. En bror är bekymrad över sin syster som försöker genomföra ett könsbyte på sitt barn. Brodern hävdar att det är mammans vilja att bytet ska ske och att barnet bara går med på det för att göra mamman glad. ,.

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2016. Innebär det slutet för paret att Justin vet allt om Brody och Ziggy? Kommer Ash att kunna dölja sina känslor för Tori?. Talar Tori sanning när hon säger att hon inte känner något för Ash längre?

Bild från filmen Home and away
Home and away

Australisk dramaserie från 2016. Hur kommer Ben att reagera när han får höra om Ziggy och Brody? Mår Coco bra? Beror svimningsanfallen på hennes bulimi?. Scarlett representerar Brody, kan det vara pusselbiten som får henne och Justin att hitta tillbaka till varandra?

Bild från filmen Bytt är bytt
Bytt är bytt

Svensk underhållning från 2017. Fredrik och Niclas är kompisar från högstadiet som funnit varandra på nytt i vuxen ålder. Frågan är hur det ska gå när de ska hitta dyrgripen bland Musse Piggfigurer, potpurriurnor och japanska flaggor. ,.

Bild från filmen Hela Sverige bakar
Hela Sverige bakar

Svensk matlagningstävling från 2021. Ljuva toner flödar i tältet när våra hemmabagare kavlar upp ärmarna inför veckans musiktema. I paradbaket beger vi oss till musikalens värld och det bjuds på klassisk apfelstrudel och strudel i valfri tappning. Det tekniska baket blir poppigt värre. ,.

Bild från filmen En plats i solen - borta eller hemma bäst?
En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2021. Michael och Helen från Shropshire har numera alla sina barn utflyttade hemifrån. Nu är alltså ett bra tillfälle att fullfölja sin dröm och flytta till Valencia. Helst av allt vill de ha ett hus nära i eller i närheten av Llíria. ,.

Bild från filmen En plats i solen - borta eller hemma bäst?
En plats i solen - borta eller hemma bäst?

Brittisk livsstilsserie från 2021. Steve och Linda från Wales är välbekanta med Spanien. I 10 år har de besökt landet så ofta det går, och nu hoppas de kunna köpa ett eget fritidshus där. Helst skulle de vilja ha en villa eller lägenhet med minst tre rum nära stranden. ,.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Svensk komediserie från 2015. Soptaliban. Anna har fått en roll i en polisserie och gör studiebesök hos riktiga poliser där hennes fördomar ställs snabbt på ända. Alex blir uppläxad av en beskäftig man på återvinningsstationen. I ett försök att hitta tillbaka till varandra provar Fredde och Mickan på rollspel. ,.

Studio: UEFA Fotbolls-EM 2022

Studiosändningar inför match från UEFA Fotbolls-EM 2022.

Fotboll

Första gruppspelsomgången. Spanien–Finland. UEFA Fotbolls-EM 2022. Stadium MK. Fotboll från Stadium MK där Spanien ställs mot Finland i första gruppspelsomgången i UEFA Fotbolls-EM 2022. I studion finns Frida Nordstrand, Lotta Schelin och Marcelo Fernandez.

Tilde

Svensk pratshow från 2022. Tilde de Paula Eby bjuder på spännande gäster, intressanta samtal och härlig musik.

Bild från filmen Jönssonligan får guldfeber
Jönssonligan får guldfeber

Svensk komedi från 1984. Vanheden och Harry väntar som vanligt troget när Sickan kliver ut ur fängelseportarna. Och det dröjer inte länge innan Sickan har en ny plan. Den här gången ska de stjäla ett datachip som innehåller försvarshemligheter. Men de får konkurrens av sin gamla fiende, Wall-Enberg.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Bild från filmen Jönssonligan får guldfeber
Jönssonligan får guldfeber

Svensk komedi från 1984. Vanheden och Harry väntar som vanligt troget när Sickan kliver ut ur fängelseportarna. Och det dröjer inte länge innan Sickan har en ny plan. Den här gången ska de stjäla ett datachip som innehåller försvarshemligheter. Men de får konkurrens av sin gamla fiende, Wall-Enberg.

Bild från filmen Unfaithful
Unfaithful

Amerikansk thriller från 2002. Edward och Connie Sumner har ett lyckligt liv och äktenskap, en åttaårig son och ett vackert hus utanför stan. Men när Connies slumpartade möte med en förförisk främling blossar upp till en affär, förvandlas passion till besatthet. Otrohetens pris blir förkrossande när Edward till slut konfronterar sin hustrus älskare.