OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4

söndag den 25 september

TV4 är en bred kvalitetskanal som sänder tv program för hela familjen. i denna tablå finns det Massor av program från flera skilda områden: svenska och utländska serier, barnprogram, nyheter, film, underhållning och sport.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Orihuela Costa. Leah Charles-King beger sig till Spanien för att hjälpa Donna och Graeme att hitta det perfekta semesterboendet. De är ute efter en trerumslägenhet som känns ljus och luftig. Med fem visningar inplanerade hoppas Leah på att hitta helt rätt. ,.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2022. Haute Vienne. Jean Johansson är i sydvästra Frankrike för att hjälpa Gary och Jen att hitta ett semesterboende med stora utomhusytor och pool. De vill kunna bjuda in deras stora familj att njuta av den franska livsstilen på landet. Kommer de att hitta rätt?. ,.

Grand designs Nya Zeeland

Nyzeeländsk livsstilsserie från 2019. Gamla tesalonger. Bridget och Steve Varney tar sig an den skrämmande utmaningen att omvandla Farmer's grand tearooms från 1930 till en loftlägenhet i New York-stil. ,.

Nyhetsmorgon

Svenskt nyhetsmagasin från 2022. I Nyhetsmorgon söndag: Skådespelaren Nina Gunke om att tappa minnet • Fina fiskrätter på ”fula fiskar” • Hon överlevde Estoniakatastrofen – kritisk till utredningen .

Bild från filmen Lego masters Sverige
Lego masters Sverige

Svensk underhållning från 2022. Bröllopet. Kärleken blomstrar i legostudion. Deltagarna bygger blommor i en stafett och vi följer upp förra årets frieri från deltagaren Joakim med ett sagolikt bröllop, allt med legotema såklart. Brudparet får dessutom ta med sig den vinnande legotårtan hem. ,.

Bild från filmen Idol
Idol

Svensk underhållning från 2022. Ikväll tar sex nya idoler plats på scenen i Kungsträdgården för att tävla om en plats i morgondagens kvalfinal. Vi får se Sebastian Rydgren, Tang Tamthong, Klara Almström, Vanessa Rose, Neville Ristenfeldt och Anton Älvstrand visa vad de går för. ,.

Idol - resultatshow

Svensk underhållning från 2022. Röstningsresultatet i Idol presenteras. ,.

Bild från filmen Idol
Idol

Svensk underhållning från 2022. Det har blivit dags för kvalfinal från Kungsträdgården och ni tittare behöver ta det svåra beslutet att utse vilka deltagare som tar sig hela vägen till höstens fredagsfinaler. Dessutom avslöjar juryn vilka som blir kvällens wild cards. ,.

Idol - resultatshow

Svensk underhållning från 2022. Röstningsresultatet i Idol presenteras. ,.

Bild från filmen Halv åtta hos mig
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2022. Det bjuds upp till bosnisk folkdans när vi drar hem till veckans finalvärd Adnana. Gästerna behöver dock inte visa sina dansfärdigheter men bjuds däremot på Cufte med potatismos till varmrätt och äppeltårta till dessert. ,.

Hela Sverige bakar

Svensk matlagningstävling från 2022. I säsongens första paradbak bjuder de tolv hemmabagarna på varianter av butterkaka, med bland annat lakrits och brynt smör. Nästa prövning handlar om vaniljhorn och perfektion. ,.

Bild från filmen Keno
Keno

Redovisning av dagens Kenodragning.

Bild från filmen Bingolotto
Bingolotto

Svensk underhållning från 2022. Det är månadsfinal och Stefan Odelberg serverar bingospel från studion i Göteborg. Andreas Lundstedt gästar. Husbandet leds denna gång av Thomas Hellsten.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

Sporten

inga Detaljer.

TV4Vädret

Se hur vädret ska bli där du befinner dig. Följ våra senaste väderleksrapporter när det passar dig eller live när det sänds.

Bild från filmen Bingolotto
Bingolotto

Svensk underhållning från 2022. Det är månadsfinal och Stefan Odelberg serverar bingospel från studion i Göteborg. Andreas Lundstedt gästar. Husbandet leds denna gång av Thomas Hellsten.

Vilket liv!

Svensk underhållning från 2022. Suzanne Reuter. Lorry, Svensson Svensson, Cleo och Vår tid är nu är bara några av höjdpunkterna i Suzanne Reuters karriär. Här berättar vänner, kollegor och familj om Reuters många olika sidor, bland annat om det sociala engagemanget och hur hon är som mamma.

TV4Nyheterna

Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

TV4Vädret

Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

Wallander: Täckmanteln

Svenskt kriminaldrama från 2005. När polisen i Ystad undersöker en container gör de en fasansfull upptäckt. Containern är full med döda människor. Det är inget tvivel om att det rör sig om illegala flyktingar som kvävts till döds och det blir en komplicerad utredning.

Bild från filmen House
House

Amerikansk dramaserie från 2008. Both Sides Now. House och teamet tar sig an ett komplicerat fall där en patients vänstra och högra hjärnhalva agerar oberoende av varandra. Det har lett till att patienten har två helt olika personligheter och inte alltid kan kontrollera sina förehavanden. ,.

Kalla fakta: Terapeuten

Svenskt samhällsmagasin från 2022. I Sverige kan vem som helst kalla sig terapeut. Han har kallats sektledare och anklagats för att ge livsfarliga råd. Kalla Faktas reporter tar kontakt med den omtalade terapeuten och utger sig för att vara klient. ,.

Bild från filmen Kalla fakta
Kalla fakta

Svenskt samhällsmagasin från 2021. Hundklubben – del 2. Kennelklubbens vd Ulf Uddman och ordförande Pekka Olson är två av hundsveriges mäktigaste personer. De har inflytande över allt från djurförsäkringsbolag till utformning av lagar. Frågan är vilken inverkan deras positioner har på kulturen inom klubben?. ,.

En plats i solen

Brittisk livsstilsserie från 2021. Paul och Zung från Faversham i Kent söker ett hus i det medeltida Dordogne i Frankrike. Det är Pauls dröm i livet att äga ett hus i Frankrike, eftersom han reste runt där som ung och älskade platsen. Entusiasmen har spridit sig till frun Zung också. ,.