OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT2

torsdag den 30 maj

Svt2 programutbud här finns kulturprogram och samhällsprogram och film. Svt2 visar även program riktade till minoriteter. Här ser du dagens och morgondagens tablå för svt2

SVT Forum

Politiska seminarier, debatter och föreläsningar.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

SVT Forum

Politiska seminarier, debatter och föreläsningar.

Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

EU-val 2024: Utfrågningen

Socialdemokraternas toppkandidat Heléne Fritzon frågas ut inför valet till Europaparlamentet.

Restyle - meänkieli

Kompisarna Sandra Kuoppa och Jenny Gunillasson Sevä vill ha en ny festligare stil. Men lyckas stylisten Erlend Elias, frisören Jana och makeup-artisten Saga uppfylla deras önskan, samtidigt som de ska få till en mer hållbar stil med secondhandkläder? Missa inte deras reaktion när spegeln vänds och de får se sig själva och varandra för första gången.

Sju sorters kakor

Montadar Kanbar blev årets bagare 2020 och nu delar han med sig av sin tolkning på ballerinakakan. Med flingsalt och choklad förvandlar han den vardagliga kakan till fikabordets höjdpunkt.

EU-val 2024: Utfrågningen på lätt svenska

En sammanfattning av när Socialdemokraternas kandidat Heléne Fritzon frågades ut om partiets EU-politik.

Nyheter på lätt svenska

Aktuella nyheter på lätt svenska.

Nyhetstecken

Nyhetstecken är ett nyhetsprogram för döva i Sveriges Television som visas en gång varje vardag. Programledaren teckentolkar dagens viktigaste nyhetshändelser och översätts med en speakerröst. Bildinslag visas utan speakerröst eller teckentolkas.

Oddasat

Samiskspråkiga nyheter.

Uutiset

Finskspråkiga nyheter.

IK Sävehof - Ystads IF HF

Den femte matchen i herrarnas SM-finalserie i handboll, som avgörs i bäst av fem matcher. Reporter: Dusan Umicevic. Expert: Magnus Grahn.

Matchfixning och korruption inom handboll

I dokumentären får vi se att var tredje landslagsspelare i handboll spelat en match där spelaren efteråt har misstänkt matchfixning. Spelare vittnar om köpta domare, uppgjorda matcher och korruption.

Revolver-Harry - enligt Leif GW Persson

Han var större än livet självt. Så inleder Leif GW Persson porträttet av den man som aldrig slutat att fascinera honom: Harry Söderman, även kallad Revolver-Harry. Under sin livstid känd som världens främste detektiv, hyllad som krigshjälte, beundrad som äventyrare. Då en storspelare på världsscenen, men nu märkligt bortglömd.

Aktuellt

Aktuellt är SVT:s fördjupande nyhetsprogram, som ger dig allt från analyser och debatter till längre reportage.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Idébyrån

Programmet som ställer de stora frågorna bakom nyheterna. Vad säger forskarna, filosoferna och idéhistorikerna om oss människor och vår samtid? Några av Sveriges främsta tänkare tar sig an vad som snackas om just nu.

Dokument utifrån: Putins stulna barn

Tusentals barn har efter krigets början kidnappats till Ryssland från Ukraina. Deras identiteter manipuleras och spåren sopas igen för att de inte ska kunna återvända hem. I Ukraina pågår en desperat kamp för att hitta dessa försvunna barn.

Olaf och trappan

Nästan 400 trappor har Olaf Haldansen tillverkat under sitt 92-åriga liv. Nu får han uppdraget att bygga ännu en. I den här dokumentären får vi följa Olaf och trappan under tillverkningens gång, till dess den ska installeras i Hemlighetens hus.

15 minuter från Sápmi

Samiskt nyhetsprogram om aktuella och angelägna frågor som berör Sápmi. Vi belyser det stundande sametingsvalet genom fördjupande reportage, politiska debatter och samtal i studion.

Bild från filmen Bakom varje man
Bakom varje man

Kökschefen Michael känner sig lite hotad när den kvinnliga souschefen Naja anställs på hans restaurang.

I arkitektens fotspår

Varför förvandlas gamla hamnområden till bostäder över hela världen? Därför att vi alltid har attraherats av det glittrande vattnet, menar arkitekten Jan Gehl. Oslo har varit snabba på att utnyttja detta och nu reser Ane Cortzen dit.

Skattjägarna

Lasse och Sofie blir exalterade över en gammal brandsläckare. Karsten tar näsan till hjälp när han köper vintageväskor.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Nyhetstecken

Nyhetstecken är ett nyhetsprogram för döva i Sveriges Television som visas en gång varje vardag. Programledaren teckentolkar dagens viktigaste nyhetshändelser och översätts med en speakerröst. Bildinslag visas utan speakerröst eller teckentolkas.