OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 2

torsdag den 27 juni

SkyShowtime 2 har filmer och serier från Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Njut av exklusiva premiärer och klassiker för underhållning.

Bild från filmen Mästerkatten 2
Mästerkatten 2

Den djärve lagbrytaren Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara, och orädda våghalsighet, har tagit ut sin rätt. Mästerkatten har tappat räkningen och har gjort av med åtta av sina nio liv. Det finns en önskestjärna som kan återställa hans förlorade liv och han ger sig ut på en resa som leder honom in i den svarta skogen. Men med bara ett liv kvar, måste Mästerkatten bli ödmjuk och be om hjälp från sin tidigare partner och fiende: den fängslande Kitty Mjuktass.

Bild från filmen Beethovens stora genombrott
Beethovens stora genombrott

Eddie är en ensamstående pappa som arbetar som djurtämjare. En dag blir han personlig tränare åt en Sankt Bernhardshund som blir filmstjärna över en natt. En trio skurkar planerar att kidnappa den berömda hunden och kräva en stor lösesumma.

Bild från filmen The Office
The Office

Dwight tar över på kontoret och försöker få personalen att spela efter hans pipa. Gabe hoppas på att bli ihop med Erin igen.

Bild från filmen The Office
The Office

Jim, Toby och Gabe skapar en arbetsgrupp för att rekrytera en ny chef till Scranton-kontoret. Darryl och Andy vill gärna bli påtänkta för jobbet men en rad intressanta kandidater köar för en intervju.

Svarta hästar: Italiens världscuptriumf

Squadra Azzurra står inför en svår utmaning i sin dramatiska match mot det tyska laget.

Bild från filmen Foodie Love
Foodie Love

På deras första resa som par - till Frankrike - går saker och ting inte som han hade planerat. Deras sanna karaktärer kommer i dagen och förhållandet ställs inför sin första prövning. Livet är för kort för att bli arg över en smakprovsmeny.

Bild från filmen Foodie Love
Foodie Love

Ett överraskande citat rör upp det förflutna igen. Efter ett bittert farväl med löftet om att ses igen nästa dag försvinner hon och han faller i förtvivlan. Hon åker till Japan för att försonas med sina spöken och stänger en dörr som var halvöppen.

Bild från filmen Dan in Real Life
Dan in Real Life

Den stränga ensamstående pappan och frågespaltskrönikören Dan riskerar problem med både sin familj och sitt jobb när han förälskar sig i sin brors flickvän Marie.

Bild från filmen House
House

Klinikchefen Lisa Cuddy har en hektisk dag. Inte nog med att hon måste släcka Houses bränder, hon har också problem med sjukhusets försäkring, medicinstöld och slagsmål. Dessutom oroar hon sig för Rachel som blivit sjuk.

Svarta hästar: Italiens världscuptriumf

Squadra Azzurra möter det fruktade franska laget och stjärnspelaren Zidane i den här legendariska finalen.

Bild från filmen Sergio Leone: The Italian Who Invented America
Sergio Leone: The Italian Who Invented America

Berättelsen om den inflytelserika italienska regissören Sergio Leone, en pionjär inom genren västernfilmer och känd för skapandet av spaghettivästern - berättad av vänner, medarbetare och medlemmar av Leones familj.

Bild från filmen Shakespeare in Love
Shakespeare in Love

Unge Will Shakespeare lider av skrivkramp. Den botas dock när han träffar den vackra lady Viola och de inleder en hemlig romans. Nu flödar orden som aldrig tidigare, han är inspirerad och passionerad. Men det är två saker han måste veta om sin nya kärlek: hon är bortlovad till en annan - och hon har klätt ut sig till man för att kunna spela huvudrollen i Wills senaste pjäs.

Bild från filmen Ex Machina
Ex Machina

En begåvad IT-miljardär bjuder in en ung man att testa en artificiell intelligens hos en kvinnlig robot. Men experimentet förvandlas till en mörk, psykologisk kamp - ett triangeldrama där lojaliteten splittras mellan människa och maskin.

Bild från filmen Battlestar Galactica
Battlestar Galactica

Befälhavare Adama svävar mellan liv och död efter att ha blivit skjuten, och nu måste Tigh leda Galactica och få tag på det som behövs för att rädda Adamas liv.

Bild från filmen Penny Dreadful
Penny Dreadful

Ethan känner att han borde lämna London, doktor Frankenstein försöker återuppliva Brona och Sir Malcolm upptäcker att en ny ondska förföljer Vanessa.

Bild från filmen A Discovery of Witches
A Discovery of Witches

Diana träffar den eleganta och intelligenta Mary Sidney - en rik alkemist - i hopp om att utvidga sökandet efter en mentor till sin häxkonst.

Bild från filmen The Boss
The Boss

En framgångsrik affärskvinna hamnar i fängelse för insiderbrott. När hon avtjänat sitt straff har hon ingenstans att ta vägen och tvingas att flytta in hos sin före detta assistent Claire. Michelle börjar genast utarbeta en plan för att bygga upp sitt imperium igen. Kan hon återfå sin status som förstklassig svindlare, eller kommer en familjs kärlek att komma emellan?