OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 2

fredag den 14 juni

SkyShowtime 2 har filmer och serier från Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Njut av exklusiva premiärer och klassiker för underhållning.

Bild från filmen Baby-bossen
Baby-bossen

Baby-bossen är berättelsen om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro. Men det är också en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj, berättat ur synvinkeln från en fantasifull sjuåring vid namn Tim.

Bild från filmen Bowfinger
Bowfinger

Bobby Bowfinger är en andra klassens, för att inte säga misslyckad, filmproducent i Los Angeles. I ett försök att göra någonting åt sin karriär bestämmer han sig för att spela in en film, utan att informera stjärnan Kit Ramsey.

Bild från filmen The Office
The Office

Michael gillar inte alls att höra att folk säger att Gabe är hans chef. Erin och Gabe bjuder in kontoret på ett Glee-tittarparty. Andy blir mer och mer svartsjuk på Gabes relation med Erin.

Bild från filmen The Office
The Office

Mer än pengar står på spel när Michael försöker charma folk till att investera i Ryans internet-företag. Dwight kapitaliserar på både Thanksgiving och sina barndomsminnen genom att ordna en höfestival på parkeringen.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Efter att coronaviruset slagit till, försöker Amy och Jonah få ordning på kaoset i Cloud 9 medan de själva dras i flera olika riktningar.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Cloud 9-anställda förbereder sig för att skicka iväg Amy och Jonah, försöker Mateo och Glenn att organisera en filmhyllning och Dina söker efter en ny bästa vän.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När tjänsten som platschef blir ledig, bestämmer Jonah för att ansöka. Glenn och Mateo kämpar för att hitta rätt balans i deras förhållande; Garrett försöker bevisa att han varit kär tidigare.

Bild från filmen Superstore
Superstore

På dagen för Cloud 9: s In-store-vaganza får Dina äntligen chansen att driva butiken. Garrett och Cheyenne söker efter en mystisk lukt.

Bild från filmen The Little Stranger
The Little Stranger

Ägarna av Hundreds Hall förblir hemsökta av något olycksbådande. När doktor Faraday tar emot en ny patient i huset har han ingen aning om hur nära familjens historia är på väg att bli sammanflätad med hans egen.

Bild från filmen The Office
The Office

Efter att ha läst en artikel om att Kina växer som global makt beslutar Michael att Kina måste stoppas innan de tar över USA. Pam hotar att flytta Dunder Mifflin till en annan byggnad.

Bild från filmen The Office
The Office

Holly återvänder för att hoppa in för Toby och Michael tvingar Pam att ordna ytterligare en julfest på kontoret samma dag som hon kommer tillbaka. Jim tar upp den tappade handsken och accepterar Dwights snöbollskrigsutmaning.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Efter att Cloud 9 ändrat sin regler kring att låsa in skönhetsprodukter för afroamerikaner, tvingas de anställda att ta itu med den systematiska rasismen i butiken.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Efter att ha återvänt från karantän anlitar Glenn Cheyenne och Bos hjälp för att få Dina att sluta styra butiken.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När de anställda börjar oroa sig för Jonahs känslomässiga tillstånd försöker Mateo, Glenn och Sandra hjälpa honom att gå vidare efter Amy. Cheyenne tvingas skugga Carol under dagen.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Jonah får problem med Sandra och Glenn när hennes son Tony börjar arbeta på Cloud 9. Mateo försöker hjälpa Cheyenne att bli en bättre ledare.

Bild från filmen Arctic from Above
Arctic from Above

Bonnin tittar närmare på hur föroreningar och klimatförändringar påverkar fåglar, grizzlybjörnar och bävrar.

Bild från filmen Mrs. Harris Goes to Paris
Mrs. Harris Goes to Paris

Den förtrollande berättelsen om en till synes helt vanlig brittisk hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne med på ett extraordinärt äventyr till Paris.

Bild från filmen Babylon
Babylon

Dekadens, fördärv och skandalösa överdrifter leder till flera ambitiösa drömmares uppgång och fall i 1920-talets Hollywood.

Bild från filmen Battlestar Galactica
Battlestar Galactica

Kara är försvunnen och misstänks ha dött i en strid med en cylonsoldat. Befälhavare Adama och Lee riskerar hela flottan i sökandet efter henne.

Bild från filmen Bates Motel
Bates Motel

Normans tillvaro börjar att rämna när hans destruktiva handlingar från det förflutna kommer ikapp honom.

Bild från filmen The Long Shadow
The Long Shadow

Efter allt fler mord återvänder polisen till tidigare brottsplatser i hopp om att förhindra framtida offer.

Bild från filmen The Long Shadow
The Long Shadow

Polisen vädjar till allmänheten när några detektiver uttrycker oro över utredningen.

Bild från filmen Lawmen: Bass Reeves
Lawmen: Bass Reeves

Bass svärs in och påbörjar sitt första uppdrag som biträdande US Marshal. Underwood-gänget slår till efter att Bass avslöjat en hemlighet.