OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 2

lördag den 15 juni

SkyShowtime 2 har filmer och serier från Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Njut av exklusiva premiärer och klassiker för underhållning.

Bild från filmen Lawmen: Bass Reeves
Lawmen: Bass Reeves

Bass och hans nya partner har ett ödesdigert möte på kvinnornas pensionat. Jennie återförenas med någon från sitt förflutna.

Flipper

När Sandy Ricks får reda på att han ska tillbringa sommaren på ön Coral Key tillsammans med sin farbror Porter räknar han med att det ska bli långtråkigt. Han vantrivs först på den idylliska ön men så träffar han en ovanlig vän, delfinen Flipper.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Sandra och Jerry ska gifta sig. När Jonah försöker hjälpa catering-personalen och Dinas besatthet av säkerhet hotar att sabba det, måste Amy se till att Sandras stora dag inte förstörs.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Cloud 9 får en ny müslibar och Amy och Jonah spekulerar vad som kan vara Zephras motiv. Dina anlitar Cheyennes hjälp för att hantera svindlare.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Anställda på Cloud 9 upplever oförutsedda problem med den nya Zephra-appen. Dinas sms leder till fiendskap, och Glenn kämpar för att hantera en tonårig galning.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Amy organiserar ett samhällstjänstevenemang, men det äventyras av Jeffs återkomst och Glenns önskan att hjälpa sina medarbetare. Sandra konfronterar Jonah om sin strategi för att skaffa donationer.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Amy tar med sin bebis till affären blir hon frustrerad över människors kritik av hennes föräldraskap och Glenn anlitar Jerusha för att hjälpa.

Bild från filmen Knutby: I blind tro
Knutby: I blind tro

Rättegången fortsätter och åklagarsidan lägger fram sina bevis. Men vad fokuserade man egentligen på 2004? Fick rätten fram hela sanningen? Journalisterna gör en oväntad upptäckt som ifrågasätter utfallet.

Bild från filmen Knutby: I blind tro
Knutby: I blind tro

Ett oväntat brev ger tillgång till aldrig tidigare sett material, vilket ger bränsle åt Martins och Antons utredning. De pratar med personen som står i fokus för den, och hon avslöjar äntligen en saknad pusselbit.

Bild från filmen Dreamland
Dreamland

Familjen samlas på sjukhuset när Mel försöker göra upp med Clare. Som en sista utväg ber Trish Mel att hjälpa henne att spåra en försvunnen Spencer.

Bild från filmen Dreamland
Dreamland

Efter att Trish och Spence vunnit sitt drömhus på auktion går systrarna till det nya stället för att fira, där välbevarade hemligheter bubblar upp till ytan.

Juan Carlos: Kungens fall

När kungens tvivelaktiga beteende avslöjas för den globala pressen abdikerar han och flyr.

Bild från filmen House
House

House är intagen på en avvänjningsklinik för att bli kvitt sitt vicodin-missbruk. Där blir han oense med läkaren Darryl Nolan om när han ska lämna hemmet och bestämmer sig för att idka utpressning mot honom.

Bild från filmen Apollo 13
Apollo 13

Året är 1970 och amerikanerna skickar rymdfarkosten Apollo 13 till månen med tre astronauter ombord. 300 000 kilometer från jorden exploderar en av syrgastankarna och katastrofen är ett faktum.

Bild från filmen Knutby: I blind tro
Knutby: I blind tro

Brännande frågor har äntligen besvarats, och drivkrafterna hos de inblandade blir tydligare. De tidigare medlemmarna avslöjar sanningen om församlingens sista dagar - och en ny form av rättvisa kommer till Knutby.

Bild från filmen Shakespeare in Love
Shakespeare in Love

Unge Will Shakespeare lider av skrivkramp. Den botas dock när han träffar den vackra lady Viola och de inleder en hemlig romans. Nu flödar orden som aldrig tidigare, han är inspirerad och passionerad. Men det är två saker han måste veta om sin nya kärlek: hon är bortlovad till en annan - och hon har klätt ut sig till man för att kunna spela huvudrollen i Wills senaste pjäs.

Bild från filmen The Long Shadow
The Long Shadow

Ett slumpmässigt gripande leder slutligen till mördaren och efter rättegången uppdagas polisens många misstag.

Bild från filmen The Great Game
The Great Game

Fotbollsagenten Corso Manni anses vara en av ISGs största stjärnor. Men när hans egen far anklagar honom för att vara inblandad i illegal vadslagning, faller inte bara hans karriär, utan också hans äktenskap.

Bild från filmen The Great Game
The Great Game

Corso blev inte bara förrådd av sin far, utan också av sin före detta svärfar, Dino De Gregorio. Han är också grundaren av ISG. Corso allierar sig med sin konkurrent Sasha Kirillov.

Bild från filmen Damsel
Damsel

Samuel Alabaster reser genom vildmarken för att gifta sig med Penelope, som han älskar. Med sig har han miniatyrhästen Butterscotch och en motvillig präst. Men allt eftersom resan fortskrider suddas gränserna mellan hjälte, bandit och dam i nöd ut.

The Hitman: Ricky Hatton

Vi utforskar den berömda brittiska boxaren Ricky Hattons omtumlande liv, som blev en obesegrad världsmästare i boxning vid 27 års ålder.