OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 2

tisdag den 18 juni

SkyShowtime 2 har filmer och serier från Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Njut av exklusiva premiärer och klassiker för underhållning.

Bild från filmen Being John Malkovich
Being John Malkovich

Dockmästaren Craig och hans kollegor upptäcker en liten dörr som visar sig vara en portal som leder till skådespelaren John Malkovichs huvud där det är möjligt att observera skådespelarens tankar och handlingar under 15 minuter innan man kastas ut.

Bild från filmen Mrs. Harris Goes to Paris
Mrs. Harris Goes to Paris

Den förtrollande berättelsen om en till synes helt vanlig brittisk hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne med på ett extraordinärt äventyr till Paris.

Bild från filmen The Office
The Office

Holly upptäcker att hennes Woody-docka blivit vandaliserad. Jim och Dwight fortsätter sitt snöbollskrig. Oscar är övertygad om att Angelas nye pojkvän är gay. Pam anstränger sig för att göra julfesten till en rolig tillställning för Darryls dotter.

Bild från filmen The Office
The Office

Michael väntar på utgången av Hollys bröllopsultimatum till AJ. Pam får kontoret att gå med på det hon vill.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Glenn är förvirrad av Zephras nya butikspolicy och tar hjälp av Sandra och Marcus för att ta reda på vad som händer. En mindre minnesförlust får Jonah att ifrågasätta sin vänskap med Garrett.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Carols advokat är på Cloud 9 för att förhöra de anställda försöker Jonah lugna Glenns nerver. Mateo ber Sandra om hjälp med att dölja detaljerna i sitt arbetsarrangemang.

Bild från filmen Superstore
Superstore

På dagen för Store 1217: s första djuprengöring sedan pandemin började, lockar Glenn in Garrett för att anordna en fest för att muntra upp de anställda.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Jeff återvänder för att göra undersökningar om kundtillfredsställelse tar Mateo hjälp av Garrett för att dölja sin relation med Eric.

Bild från filmen American Dreamz
American Dreamz

Martin Tweed är värd för talangshowen American Dreamz, och trots att han avskyr varje ny säsong är den en hit hos TV-publiken. Det är dags för en ny grupp tävlingsdeltagare, och skickar ut sitt team för att hitta de underligast möjliga kandidaterna.

Bild från filmen The Office
The Office

Andy arrangerar ett seminarium för att öka försäljningen och en av deltagarna får Jim att känna sig väldigt obekväm. Michael försöker få Holly på rätt humör och Erin är frustrerad över att hon inte lyckas slå Gabe i Alfapet.

Bild från filmen The Office
The Office

Jim tvingas överge Michael på en bensinstation på grund av en nödsituation med CeCe. Michael har varken plånbok eller mobiltelefon och Holly, Erin och Dwight får söka igenom hela Scranton för att hitta honom.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Cloud 9-grundarens son gör ett överraskande besök kämpar de anställda för att anpassa sig till hans djärva idéer. Garrett hjälper Dina att navigera i en knepig situation med Brian.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Insiderinformation resulterar i att Cloud 9-anställda försöker få butiken att verka perfekt för en dag.

Bild från filmen Superstore
Superstore

De anställda firar Cloud 9:s förflutna, nutid och framtid i denna roliga och känslosamma seriefinal. De delar sina minnen och sina perspektiv på upplevelsen.

Bild från filmen Evan Almighty
Evan Almighty

Evan Baxter är en populär kongress ledamot med en ljus framtid framför sig och ett mål att förändra världen. Gud hör hans budskap och bestämmer sig för att ge honom en hjälpande hand.

Bild från filmen Identity Thief
Identity Thief

Shoppingdrottningen Diana bor i utkanten av Miami där hon köper allt som kommer i hennes väg. Hon finansierar sin livsstil med ett stulet ID-kort som bär namnet Sandy Bigelow Patterson, en revisor som bor på andra sidan USA.

Bild från filmen She Said
She Said

Berättelsen om reportrarna Megan Twohey och Jodi Kantor, som tillsammans släppte den story som hjälpte till att föra #Metoo- rörelsen framåt, bröt årtionden av tystnad kring sexuella övergrepp och förändrade amerikansk kultur för alltid.

Bild från filmen Battlestar Galactica
Battlestar Galactica

Number Six dyker upp som Shelley Godfrey och anklagar Baltar för förräderi. När Galacticas besättning undersöker saken närmare begrundar Baltar sitt öde.

Bild från filmen Penny Dreadful
Penny Dreadful

Vanessa och Sir Malcolm går på fest hos egyptologen Sir Ferdinand Lyle, där de träffar den vackre och gåtfulle Dorian Gray.

Bild från filmen A Discovery of Witches
A Discovery of Witches

Matthews hopp att hålla Diana trygg i Sept-Tours tycks bli kortlivat då Ysabeau vägrar låta varmblodet bo hos henne. Knox kallar till krismöte i församlingen för att fördöma Matthew för att han rövat bort en häxa.

Bild från filmen Damsel
Damsel

Samuel Alabaster reser genom vildmarken för att gifta sig med Penelope, som han älskar. Med sig har han miniatyrhästen Butterscotch och en motvillig präst. Men allt eftersom resan fortskrider suddas gränserna mellan hjälte, bandit och dam i nöd ut.