OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 2

torsdag den 13 juni

SkyShowtime 2 har filmer och serier från Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Njut av exklusiva premiärer och klassiker för underhållning.

Bild från filmen McLaren
McLaren

En dokumentär skildrar det anmärkningsvärda livet för Bruce McLaren, som grundade McLaren Motor Racing-teamet i Nya Zeeland och blev den yngsta föraren att vinna ett grand prix.

Bild från filmen Shakespeare in Love
Shakespeare in Love

Unge Will Shakespeare lider av skrivkramp. Den botas dock när han träffar den vackra lady Viola och de inleder en hemlig romans. Nu flödar orden som aldrig tidigare, han är inspirerad och passionerad. Men det är två saker han måste veta om sin nya kärlek: hon är bortlovad till en annan - och hon har klätt ut sig till man för att kunna spela huvudrollen i Wills senaste pjäs.

Bild från filmen The Office
The Office

Det är Halloween på Dunder Mifflin och Michael blir arg när han får veta att Darryl gått över hans huvud med en idé. Jim och Pam är besatta av att ta reda på varför Danny inte ringde Pam när de var ihop fyra år tidigare.

Bild från filmen The Office
The Office

Pam och Jims lilla dotter ska döpas och Michael bjuder in hela kontoret för att fira.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Amy tar med sin bebis till affären blir hon frustrerad över människors kritik av hennes föräldraskap och Glenn anlitar Jerusha för att hjälpa.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Carol återvänder till butiken efter sin avstängning, tampas Amy med anställda som vägrar att arbeta med henne. Garrett och Mateo drar nytta av gig-ekonomin.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Amy följer med Jonah för att gå på lunch med hans familj, men hon blir skakad av deras dynamik. Dina oroar sig för att vara spontan när hennes nya pojkvän överraskar henne på jobbet.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Mateo och Cheyenne blir oense om hur hon ska fira sin födelsedag, så Cheyenne tar hjälp av Bo. Glenn agerar matchmaker för att hjälpa Jerry och Sandra att komplettera sin familj.

Bild från filmen The Perfect Man
The Perfect Man

Tonårstjejen Holly Hamilton har tröttnat på att flytta varje gång hennes ensamstående mamma Jean gör slut med någon av sina nollor till pojkvänner.

Bild från filmen The Office
The Office

Michael gillar inte alls att höra att folk säger att Gabe är hans chef. Erin och Gabe bjuder in kontoret på ett Glee-tittarparty. Andy blir mer och mer svartsjuk på Gabes relation med Erin.

Bild från filmen The Office
The Office

Mer än pengar står på spel när Michael försöker charma folk till att investera i Ryans internet-företag. Dwight kapitaliserar på både Thanksgiving och sina barndomsminnen genom att ordna en höfestival på parkeringen.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Efter att coronaviruset slagit till, försöker Amy och Jonah få ordning på kaoset i Cloud 9 medan de själva dras i flera olika riktningar.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Cloud 9-anställda förbereder sig för att skicka iväg Amy och Jonah, försöker Mateo och Glenn att organisera en filmhyllning och Dina söker efter en ny bästa vän.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När tjänsten som platschef blir ledig, bestämmer Jonah för att ansöka. Glenn och Mateo kämpar för att hitta rätt balans i deras förhållande; Garrett försöker bevisa att han varit kär tidigare.

Bild från filmen Superstore
Superstore

På dagen för Cloud 9: s In-store-vaganza får Dina äntligen chansen att driva butiken. Garrett och Cheyenne söker efter en mystisk lukt.

Bild från filmen Arctic from Above
Arctic from Above

Bonnin studerar den nordamerikanska renen och jaktfalkar samt hjälper till att fånga in sälar.

Bild från filmen Loving
Loving

Historien om det etniskt blandade paret Richard och Mildred Loving, som gifte sig och sedan spenderade de nästföljande nio åren kämpandes för sin rätt att få leva som en vanlig familj. Rättsfallet som följde, Loving mot staten Virginia, togs hela vägen upp till Högsta domstolen som 1967 en gång för alla befäste den grundläggande rätten att gifta sig.

Bild från filmen Brawl in Cell Block 99
Brawl in Cell Block 99

Den före detta boxaren Bradley blir av med jobbet och äktenskapet riskerar att krossas. Han har inget annat val än att bli knarkkurir åt en gammal vän. När en deal går snett hamnar han i fängelse och mitt i ett slagfält.

Bild från filmen Battlestar Galactica
Battlestar Galactica

En kris tvingar befälhavare Adama, Lee och Kara att konfrontera ett spöke från det förflutna - den avlidne Zak Adama.

Bild från filmen Bates Motel
Bates Motel

Norman hamnar i rättslig knipa medan Emma och Dylan har svårt att komma över sitt förflutna, och Romero får äntligen en chans att utkräva hämnd.

Bild från filmen A Discovery of Witches
A Discovery of Witches

Förblindad av intresset hon väckt bland olika varelser försöker Diana stå emot magins tilltagande dragningskraft, och vänder sitt häxarv ryggen. Men saker och ting tar en oväntat mörk vändning när Peter Knox skickar Satu att skrämma henne.

Bild från filmen The Bourne Supremacy
The Bourne Supremacy

Två år efter hans framgångsrika flykt från Frankrike lever Jason Bourne ett idylliskt liv i Goa tillsammans med Marie. Men när han misstänks för mordet på två CIA-agenter i Berlin kommer hans förflutna åter ikapp honom.