OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 2

tisdag den 5 december

SkyShowtime 2 har filmer och serier från Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Njut av exklusiva premiärer och klassiker för underhållning.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

Doktor Manning och doktor Charles behandlar en tonårstjej vars symptoms plötsligt förändras och förbryllar alla. Doktor Halstead har hand om ett komplicerat fall och doktor Stohl har ett filmteam efter sig som spelar in en reklamkampanj.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Molly, Gil och resten av gänget väljer ut dräkter, kör bus eller godis och förvandlar sitt klassrum till ett hemsökt hus. Det måste bli väldigt läskigt om de ska lyckas skrämma herr Surmört.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

När Svampbob lagar mat hemma kommer herr Krabbas kunder från restaurangen dit. När Plankton sparkas ut ur huset måste Svampbob hjälpa honom att vinna tillbaka hans dator-fru.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Efter ett missförstånd försöker Svampbob och Patrik bevisa att deras livförsäkringar skyddar dem från alla faror! När Svampbob blåser en bubbelbåt till sig själv vill alla i stan ha en! Alla förutom fru Puff, förstås.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Max ignorerar sin diagnos medan Dr. Sharpe uppmanar honom till att göra upp en plan. Samtidigt blir Reynolds uppmanad av Dr. Bloom att göra en chansning.

Bild från filmen The Magicians
The Magicians

Brian bjuder sin vän på glass. Sam är en vecka från pensionen.

Blue Crush

Under tiden som hon tränar hårt för en kommande surftävling på Hawaii faller en ung tjej för en amerikansk fotbollsspelare.

Bild från filmen Apollo 13
Apollo 13

Året är 1970 och amerikanerna skickar rymdfarkosten Apollo 13 till månen med tre astronauter ombord. 300 000 kilometer från jorden exploderar en av syrgastankarna och katastrofen är ett faktum.

Bild från filmen Californication
Californication

Efter Charlie och Hanks bråk, letar Hank efter en ny agent och har ett möte med en av de största i Hollywood. Charlie söker tröst hos en gammal vän.

Bild från filmen Californication
Californication

Hank möter av en händelse Lizzie ute på krogen, och hon lyckas lura med honom hem till Runkle där alla samlats för att ge honom en avskedsfest. Kvällen får en oväntad vändning när Hank och Tyler börjar bråka.

Bild från filmen Chicago Med
Chicago Med

En åttaårig cancerpatient är beredd att ge upp sitt kämpande. En kvinna med personlighetstörning komplicerar ett fall.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Reynolds börjar bygga upp sin avdelning medan Dr. Sharpe kämpar med skepticism från en patients föräldrar. Max hjälper Bloom med att hitta en lösning för en gravid patient i en svår situation.

Bild från filmen The Magicians
The Magicians

Monstret letar efter delar för att kunna bygga en kropp, och Maro har återvänt till jorden.

Bild från filmen Tuffa gänget
Tuffa gänget

Aldrig har fem vänner varit så ökända som Tuffa Gänget - den eleganta ficktjuven Mr. Wolf, den erfarne kassaskåpssprängaren Mr. Snake, den coola maskeringsmästaren Mr. Shark, den temperamentsfulla tuffingen Mr. Piranha och den skärpta superhackern Ms. Tarantula, även kallad Webs.

Bild från filmen Fellow Travelers
Fellow Travelers

I 1950-talets Washington D.C. blir en krigshjälte som blivit byråkrat och en religiös man förälskade i varandra.

Bild från filmen Fellow Travelers
Fellow Travelers

Hawk distanserar sig från Tim när utredningarna börjar. 80-talets AIDS-kris ödelägger gaylivet.

Bild från filmen You Won't Be Alone
You Won't Be Alone

En ung flicka kidnappas i en isolerad bergsby i Makedonien på 1800-talet och förvandlas sedan till en häxa av en uråldrig ande. Den unga häxan är nyfiken på livet som människa och råkar av misstag döda en bonde i den närliggande byn och tar sedan sitt offers skepnad för att leva livet i hennes hud. Nyfikenheten är tänd och hon fortsätter att använda denna fruktansvärda kraft för att förstå vad det innebär att vara människa.

Bild från filmen Björnstad
Björnstad

Frågan om vad som hänt Maya och vem som är skyldig splittrar så väl Peters familj som stadens invånare. Ska sanningen komma fram och kommer Peters familj hitta tillbaka till varandra?

Bild från filmen Chicago Fire
Chicago Fire

En helikopter exploderar och skrot landar över hela kvarteret, vilket sätter brandmännen på hårt prov. Brett blir trängd av en hotfull man i kaoset, medan Dawson gör en chockerande upptäckt.

Bild från filmen The Magicians
The Magicians

Monstret letar efter delar för att kunna bygga en kropp, och Maro har återvänt till jorden.