OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 2

onsdag den 19 juni

SkyShowtime 2 har filmer och serier från Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Njut av exklusiva premiärer och klassiker för underhållning.

Bild från filmen American Dreamz
American Dreamz

Martin Tweed är värd för talangshowen American Dreamz, och trots att han avskyr varje ny säsong är den en hit hos TV-publiken. Det är dags för en ny grupp tävlingsdeltagare, och skickar ut sitt team för att hitta de underligast möjliga kandidaterna.

Bild från filmen The Perfect Man
The Perfect Man

Tonårstjejen Holly Hamilton har tröttnat på att flytta varje gång hennes ensamstående mamma Jean gör slut med någon av sina nollor till pojkvänner.

Bild från filmen The Office
The Office

Andy arrangerar ett seminarium för att öka försäljningen och en av deltagarna får Jim att känna sig väldigt obekväm. Michael försöker få Holly på rätt humör och Erin är frustrerad över att hon inte lyckas slå Gabe i Alfapet.

Bild från filmen The Office
The Office

Jim tvingas överge Michael på en bensinstation på grund av en nödsituation med CeCe. Michael har varken plånbok eller mobiltelefon och Holly, Erin och Dwight får söka igenom hela Scranton för att hitta honom.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Cloud 9-grundarens son gör ett överraskande besök kämpar de anställda för att anpassa sig till hans djärva idéer. Garrett hjälper Dina att navigera i en knepig situation med Brian.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Insiderinformation resulterar i att Cloud 9-anställda försöker få butiken att verka perfekt för en dag.

Bild från filmen Superstore
Superstore

De anställda firar Cloud 9:s förflutna, nutid och framtid i denna roliga och känslosamma seriefinal. De delar sina minnen och sina perspektiv på upplevelsen.

Bild från filmen Apollo 13
Apollo 13

Året är 1970 och amerikanerna skickar rymdfarkosten Apollo 13 till månen med tre astronauter ombord. 300 000 kilometer från jorden exploderar en av syrgastankarna och katastrofen är ett faktum.

Bild från filmen The Office
The Office

Medarbetarna blir mer och mer besvärade av Michael och Hollys offentliga ömhetsbevis. Jim och Pam ångrar en champagnelunch på Alla Hjärtans dag. Erin tar med sig Andy på en romantisk skattjakt som Gabe ordnat åt henne.

Bild från filmen The Office
The Office

Michael kan äntligen visa upp sin färdigställda Threat Level Midnight för den samlade personalen på Dunder Mifflin.

Bild från filmen Italia 90: Four Weeks That Changed The World
Italia 90: Four Weeks That Changed The World

Res tillbaka till sommaren 1990 när VM kickstartar, med hjälp av Luca Cordero di Montezemolo, Victor N'Dip, Paul Gascoigne och andra nyckelpersoner.

Bild från filmen E.T. the Extra-Terrestrial
E.T. the Extra-Terrestrial

När 10-årige Elliott träffar E.T, en utomjording som har blivit kvarglömd på jorden, blir det början på en unik vänskap mellan de två. När E.T. blir dödligt sjuk måste Elliott och hans syskon försöka hitta ett sätt för E.T att ta sig hem igen.

Bild från filmen Pitch Perfect
Pitch Perfect

The Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca.

Bild från filmen Assassination Nation
Assassination Nation

Lily och hennes gäng är uppslukade av sms, inlägg och selfies, precis som alla andra i staden. När en anonym hacker lägger upp detaljer från folks privatliv blir resultatet fullständig kaos, och snart måste Lily och hennes vänner kämpa för sina liv.

Bild från filmen Battlestar Galactica
Battlestar Galactica

Kara upptäcker sin mänsklighets gränser när hon beordras att tortera en cylon som påstår sig ha placerat ut en bomb ombord på Galactica.

Bild från filmen Penny Dreadful
Penny Dreadful

Doktor Frankensteins förflutna hinner ikapp honom, och Vanessa har en uppenbarelse - vilket leder till att de fångar vampyrtjänaren Fenton.

Bild från filmen A Discovery of Witches
A Discovery of Witches

Diana tillbringar tid ensam i Frankrike med Ysabeu, som gör allt i sin makt för att avråda Diana från att gå vidare i relationen med Matthew. I Oxford upptäcker Matthew att det var häxorna som bröt sig in i labbet och konfronterar Gillian.

Bild från filmen Brawl in Cell Block 99
Brawl in Cell Block 99

Den före detta boxaren Bradley blir av med jobbet och äktenskapet riskerar att krossas. Han har inget annat val än att bli knarkkurir åt en gammal vän. När en deal går snett hamnar han i fängelse och mitt i ett slagfält.