OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 2

måndag den 17 juni

SkyShowtime 2 har filmer och serier från Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Njut av exklusiva premiärer och klassiker för underhållning.

Shrek the Musical

Den bästa sagan som aldrig berättats är tillbaka när succéfilmen \"Shrek\" intar Broadway och får nytt sprudlande liv i en makalös musikal.

Bild från filmen Dagissnuten
Dagissnuten

Den tuffa och osympatiska polisen Kimble jobbar hårt på att ta fast narkotikalangaren Cullen Crisp. För att komma Cullen på spåren tvingas Kimble jobba under täckmantel som dagisfröken. Det blir hans tuffaste uppdrag hittills.

Bild från filmen The Office
The Office

Efter att ha läst en artikel om att Kina växer som global makt beslutar Michael att Kina måste stoppas innan de tar över USA. Pam hotar att flytta Dunder Mifflin till en annan byggnad.

Bild från filmen The Office
The Office

Holly återvänder för att hoppa in för Toby och Michael tvingar Pam att ordna ytterligare en julfest på kontoret samma dag som hon kommer tillbaka. Jim tar upp den tappade handsken och accepterar Dwights snöbollskrigsutmaning.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Efter att Cloud 9 ändrat sin regler kring att låsa in skönhetsprodukter för afroamerikaner, tvingas de anställda att ta itu med den systematiska rasismen i butiken.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Efter att ha återvänt från karantän anlitar Glenn Cheyenne och Bos hjälp för att få Dina att sluta styra butiken.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När de anställda börjar oroa sig för Jonahs känslomässiga tillstånd försöker Mateo, Glenn och Sandra hjälpa honom att gå vidare efter Amy. Cheyenne tvingas skugga Carol under dagen.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Jonah får problem med Sandra och Glenn när hennes son Tony börjar arbeta på Cloud 9. Mateo försöker hjälpa Cheyenne att bli en bättre ledare.

Bild från filmen Mrs. Harris Goes to Paris
Mrs. Harris Goes to Paris

Den förtrollande berättelsen om en till synes helt vanlig brittisk hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne med på ett extraordinärt äventyr till Paris.

Bild från filmen The Office
The Office

Holly upptäcker att hennes Woody-docka blivit vandaliserad. Jim och Dwight fortsätter sitt snöbollskrig. Oscar är övertygad om att Angelas nye pojkvän är gay. Pam anstränger sig för att göra julfesten till en rolig tillställning för Darryls dotter.

Bild från filmen The Office
The Office

Michael väntar på utgången av Hollys bröllopsultimatum till AJ. Pam får kontoret att gå med på det hon vill.

Bild från filmen Superstore
Superstore

Glenn är förvirrad av Zephras nya butikspolicy och tar hjälp av Sandra och Marcus för att ta reda på vad som händer. En mindre minnesförlust får Jonah att ifrågasätta sin vänskap med Garrett.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Carols advokat är på Cloud 9 för att förhöra de anställda försöker Jonah lugna Glenns nerver. Mateo ber Sandra om hjälp med att dölja detaljerna i sitt arbetsarrangemang.

Bild från filmen Superstore
Superstore

På dagen för Store 1217: s första djuprengöring sedan pandemin började, lockar Glenn in Garrett för att anordna en fest för att muntra upp de anställda.

Bild från filmen Superstore
Superstore

När Jeff återvänder för att göra undersökningar om kundtillfredsställelse tar Mateo hjälp av Garrett för att dölja sin relation med Eric.

Bild från filmen Kapten Kalsong: Filmen
Kapten Kalsong: Filmen

Två busiga mellanstadiekillar råkar hypnotisera sin rektor som nu tror att han är superhjälten i deras serie - Kapten Kalsong!

Bild från filmen Dear Dictator
Dear Dictator

En politisk kris på hemmaplan tvingar den brittisk-karibiska diktatorn Anton Vincent att fly sin önation och söka skydd i USA. Han gömmer sig hos sin brevvän, den upproriska tonårstjejen Tatiana, och lär henne hur man startar en revolution mot de elaka tjejerna i skolan.

Bild från filmen Kick-Ass 2
Kick-Ass 2

När Mindy och Dave gått ut skolan bildar de världens första team av superhjältar, Justice Forever. Men snart grundar superskurken The Mother Fucker ett eget brödraskap och hans mål är att ge igen för vad Kick-Ass och Hit Girl gjorde mot hans far.

Bild från filmen Battlestar Galactica
Battlestar Galactica

En självmordsbombare spränger sig själv ombord på Galactica. Men när upprorsmannen visar sig vara en människoliknande cylon blir ryktena verklighet.

Bild från filmen Penny Dreadful
Penny Dreadful

London 1891. Polisen utreder ett antal mord, men upptäckaren Sir Malcolm Murray och den vackra Vanessa Ives vet att något ännu hemskare är i görningen.

Bild från filmen A Discovery of Witches
A Discovery of Witches

Domenico vidarebefordrar information han fått fram ur Satu till den hotfulla vampyren Gerbert, som då får övertaget han väntat på. I Oxford vägrar Diana hjälpa Knox att förverkliga sin längtan att förgöra vampyrerna.

Bild från filmen Babylon
Babylon

Dekadens, fördärv och skandalösa överdrifter leder till flera ambitiösa drömmares uppgång och fall i 1920-talets Hollywood.