OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 2

söndag den 23 juni

SkyShowtime 2 har filmer och serier från Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Njut av exklusiva premiärer och klassiker för underhållning.

Bild från filmen Evan Almighty
Evan Almighty

Evan Baxter är en populär kongress ledamot med en ljus framtid framför sig och ett mål att förändra världen. Gud hör hans budskap och bestämmer sig för att ge honom en hjälpande hand.

Bild från filmen Curious George
Curious George

Få reda på hur den lilla apan Nicke Nyfiken får sitt omtalade namn och hur han träffar Mannen med den Gula Hatten för första gången.

Bild från filmen Kapten Kalsong: Filmen
Kapten Kalsong: Filmen

Två busiga mellanstadiekillar råkar hypnotisera sin rektor som nu tror att han är superhjälten i deras serie - Kapten Kalsong!

Bild från filmen E.T. the Extra-Terrestrial
E.T. the Extra-Terrestrial

När 10-årige Elliott träffar E.T, en utomjording som har blivit kvarglömd på jorden, blir det början på en unik vänskap mellan de två. När E.T. blir dödligt sjuk måste Elliott och hans syskon försöka hitta ett sätt för E.T att ta sig hem igen.

Bild från filmen Stopp! Annars skjuter morsan skarpt
Stopp! Annars skjuter morsan skarpt

En polis i Los Angeles får sin lilla, men orädda, mamma på besök - men får utstå mer än han räknat med när hon börjar lägga sig i både hans arbete och hans privatliv. Med Sylvester Stallone och Estelle Getty.

Bild från filmen Identity Thief
Identity Thief

Shoppingdrottningen Diana bor i utkanten av Miami där hon köper allt som kommer i hennes väg. Hon finansierar sin livsstil med ett stulet ID-kort som bär namnet Sandy Bigelow Patterson, en revisor som bor på andra sidan USA.

Bild från filmen Pitch Perfect
Pitch Perfect

The Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca.

Bild från filmen Fred West: The Glasgow Girls
Fred West: The Glasgow Girls

Polisen upptäcker att Fred West var känd för att ha misshandlat flickor i Glasgow och förpassades ut ur staden, följd av fru Rena och försvunna vännen Anne McCall.

Bild från filmen The Change-Up
The Change-Up

Efter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker killarna snart att den andras liv är långt ifrån så rosenrött som det en gång verkade.

Bild från filmen Lawmen: Bass Reeves
Lawmen: Bass Reeves

När ett uppdrag går snett lämnas Bass öde åt någon annan att avgöra.

Bild från filmen Lawmen: Bass Reeves
Lawmen: Bass Reeves

Bass och hans gäng konfronterar Mister Sundown och det uppstår problem på familjen Reeves gård.

Bild från filmen Asteroid City
Asteroid City

Agendan för en Junior Stargazer/Space Cadet-konferens blir spektakulärt avbruten av världsomvälvande händelser.

Bild från filmen Kick-Ass 2
Kick-Ass 2

När Mindy och Dave gått ut skolan bildar de världens första team av superhjältar, Justice Forever. Men snart grundar superskurken The Mother Fucker ett eget brödraskap och hans mål är att ge igen för vad Kick-Ass och Hit Girl gjorde mot hans far.

Bild från filmen The Office
The Office

Jim tvingas överge Michael på en bensinstation på grund av en nödsituation med CeCe. Michael har varken plånbok eller mobiltelefon och Holly, Erin och Dwight får söka igenom hela Scranton för att hitta honom.