OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

onsdag den 25 maj

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen The King of Queens
The King of Queens

Dougs tandläkare har fått reda på att Carrie var galen i honom som tonåring. Han är skild och talar om hur det kunde blivit. Doug tror att tandläkaren gör honom illa, för att han är gift med Carrie, och blir allt mer oroad över rotfyllningarna.

Bild från filmen The King of Queens
The King of Queens

Carrie blir tvungen att börja jobba på nätterna vilket gör Doug besviken eftersom de aldrig hinner umgås. Doug känner sig ensam men upptäcker att Arthur är ett utmärkt sällskap.

Bild från filmen Pojken med det tickande hjärtat
Pojken med det tickande hjärtat

Lille Jack föds i slutet av 1800-talet på en så kall dag att hans hjärta fryser till is. Barnmorskan ersätter hjärtat med ett gökur, som kommer att fungera problemfritt så länge Jack följer reglerna, bland annat får han inte bli förälskad.

Den 7e dvärgen

När den yngste av de sju dvärgarna, Bobo, råkar sticka prinsessan Rose i fingret med ett farligt gift, faller hela riket i djup sömn. Bobo och de sex andra dvärgarna måste ge sig ut på en farlig resa in i framtiden för att rädda Rose och riket.

Bild från filmen The J Team
The J Team

The J Team är löst baserad på JoJos liv, en historia om en ung flicka som kastas ut från sin danstrupp. Hon tvingas på nytt lära sig vad dans och vänskap betyder, och samtidigt hitta sin rätta gnista.

Bild från filmen Elliot - Minirenen
Elliot - Minirenen

När Blitzen meddelar att han tänker gå i pension den 21 december, har miniatyrhästen Elliot tre dagar på sig att uppfylla sin livslånga dröm om att förtjäna en plats i jultomtens lag under uttagningarna på Nordpolen.

Bild från filmen Deep
Deep

När den lekfulla bläckfisken Deep ställer till problem för sin fiskkoloni så får han order av stammens stränge ledare Kraken att ge sig iväg efter hjälp. Han tar med sig sina två bästisar, en kaxig räka och en korkad prickfisk. Deep och hans kompisar gör en episk och spännande resa genom undervattensstäder och sjunkna fartyg och möter helt fantastiska varelser som hjälper dem på vägen.

Skolans Vampyr

När en introvert 17-årig byter skola, misstar den mest populära flickan honom för en vampyr. Han stiger snabbt upp till toppen av skolans sociala hierarki, men sanningen blir allt svårare att dölja.

Bild från filmen St. Trinian's
St. Trinian's

Flickskolan St. Trinians har inte världens bästa rykte. Ekonomin är usel och banken hotar med att stänga skolan. Inte nog med det så vill den nya skolministern införa disciplin och ordning men det är något varken eleverna eller rektorn vill.

Bild från filmen Colette
Colette

Den franska författaren Colette slog igenom i början av det förra seklet med Claudine-sviten, men under sin man Willys namn. När hon inleder en relation med den kostymklädda markisinnan de Belbeuf blir det början till hennes egen frigörelse.

Bild från filmen Berlin Alexanderplatz
Berlin Alexanderplatz

Flyktingen Francis försöker hitta sin plats i ett kallt Berlin utan papper eller arbetstillstånd. Han tar tillfälliga jobb och försöker hålla huvudet högt, men lockas snart av den karismatiske knarklangaren Reinholds erbjudande att tjäna lätta pengar. Francis dras in i stadens pulserande, kriminella nattliv och förälskar sig i prostituerade Mieze. Drömmen vaknar om att skapa sig ett annat liv med henne, men han inser för sent att den som litar på psykopaten Reinhold kan få betala ett högt pris.

Bild från filmen Möhippan
Möhippan

De har känt varandra sedan high school, Regan, Gena, Katie och Becky. När Becky meddelar att hon skall gifta sig utser hon sina vänner till brudtärnor, något som hon sent kommer glömma...

Bild från filmen Avengement
Avengement

Under en permission lyckas en småförbrytare rymma från sina vakter och återvänder till sina gamla hemtrakter för att hämnas på de som gjorde honom till en känslokall mördare. Jakten på sin själ, som han förlorade för många år sedan, blir både våldsam och blodig.

Bild från filmen Dark Skies
Dark Skies

Daniel och Lacy Barrett har flyttat till en lugn förort med sina två barn men plötsligt inträffar en rad märkliga och oroande händelser i deras hem. De börjar misstänka att de är måltavla för något ofattbart, skrämmande och dödligt.

Bild från filmen Gully
Gully

Tre tonåringar som bor i L.A, alla med extrema barndomar, utlöser ett hedonistiskt upplopp genom staden under 48 timmar när de är fria från samhällets normer. De tar oss med på en resa genom Los Angeles fylld med droger och mord.

Bild från filmen It Comes at Night
It Comes at Night

Efter att en mystisk apokalyps enbart lämnar några få överlevande, tvingas två familjer att dela ett hem i en orolig allians för att hålla ondskan på avstånd, bara för att få reda på att den verkliga fasan kan komma inifrån huset.