OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

torsdag den 29 september

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier och Niles misstänker att Roz nya pojkvän är homosexuell men när de ska konfrontera honom misstas bröderna för att vara älskare. Dagen efter ringer en lyssnare till Frasiers program och avslöjar honom.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier träffar sin gamla barnvakt och upptäcker att hon fortfarande är mycket vacker, men det tycker tyvärr pappa Martin också. Frasier och Niles upptäcker att Martin använder Viagra.

Butterbeans Kafé

Cricket har designat nya tröjor till gänget inför den stora grillfesten. Men när tröjorna blir smutsiga blir Cricket ledsen. Poppy har råkat ge bort sin kokbok, och nu är risken stor att Miss Marmalady stjäl alla hennes recept.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Det är dags för den stora strandbalen och alla undrar vem som kommer att krönas till balens stranddrottning. Kommer det att bli Mollys nya vän Sandy? Inte om två illvilliga systrar får fortsätta hålla kvar Sandy på sitt jobb!

Dora utforskaren

Dora tar på sig en magisk mantel och beger sig till prinsens slott för att bryta den grymma jättens förtrollning som förvandlat prinsen till ett lejon.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Crusher försöker fuska på ett tivolispel, men lyckas istället se till att han och Pickle hamnar ombord på en stor skenande raket! Nu måste Blaze och AJ skynda sig och rädda dem, innan de kraschar rakt in i en soptipp!

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När Gabby, Blaze och AJ är ute i vildmarken får de veta att alla deras vänner plötsligt har drabbats av en förkylning som kallas nyslingen! Nu måste våra hjältar snabbt ta sig till Axle City så att de kan bota sina kompisar med medicinolja!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Tommys favoritkaraktär från ett roligt tv-program besöker hans morföräldrar. Angelica ger bebisarna omöjliga uppgifter i en värld där hon är Gudinnan av perfektion.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Någon stjäl en handväska från Henrys mamma och Kapten Man bestämmer sig för att flytta in hos Henrys familj för att kunna skydda dem. Henry själv är dock inte så förtjust i den planen.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry fastnar i ett konstigt drömstadie efter att en skurk skjuter en drömstråle mot honom. Den enda som kan rädda honom nu är Charlotte.

Butterbeans Kafé

Marmalady gör smörgåsar med Butterbeans magiska smör på, och det visar sig vara ett recept som gjort för katastrof. Cricket hjälper Jasper med leveranserna, men hon gör hela tiden fel.

Butterbeans Kafé

Jasper oroar sig över att hans otur ska påverka hans chanser att vinna Gröna Vrålåket i en tävling. Jasper ser fram emot att få använda Gröna Vrålåket till en leverans, men det dröjer inte länge förrän han stöter på problem.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Bubble Guppies uppträder på en cirkus som kommer till stan.

Dora utforskaren

Dora och Boots är i snöiga skogen för att hjälpa snöprinsessan att besegra is-häxan i en konståkningstävling så att de kan vinna tillbaka vännernas skridskor.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze och hans vänner ställer upp i det största loppet någonsin: ett lopp mot världens topp!

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze och hans vänner ställer upp i det största loppet någonsin: ett lopp mot världens topp!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Tommy och Chuckie är rädd att deras vänskap är över när Angelica säger att de är för olika för att vara bästisar. Susie, Tommy och Chuckie måste besegra en fiende från yttre rymden på ett sci-fi-filmkonvent med sina pappor.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry får utegångsförbud efter att ha smitit ut mitt i natten. Medan Piper driver Henry till vansinne i hemmet, tar Charlotte på sig rollen som medhjälpare.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kapten Man bestämmer sig för att hålla en tävling där vinnarna får en guidad visning av hans hemliga högkvarter. Men när några av Henrys vänner vinner tävlingen blir han orolig över hur han ska hålla sin identitet hemlig.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Carly och Millicent sammanför Freddie och hans exfru efter att en rad missförstånd får dem att tro att paret vill återförenas. Harper och Spencer dras in i att utföra tekniskt arbete i Millicents skolpjäs.

Bild från filmen The Good Fight
The Good Fight

En av grundarna, Carl Reddick, gör ett överraskande återbesök på firman när en lokal pastor behöver juridisk hjälp med något som skulle kunna förstöra hela hans arv.

Bild från filmen Madam Secretary
Madam Secretary

Presidenten ljuger för Elizabeth om sitt fortsatta spionage, samtidigt som Matt och Daisys attityd mot varandra börjar påverka hela kontoret.

Bild från filmen The Good Wife
The Good Wife

Medan Alicia förbereder sig i ett fall för att försvara en vetenskapsman som anklagas för mordbrand, blir hon plötsligt ombedd att vittna till Peters försvar.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Roz övertalar Frasier att gå ut med hennes väninna Ann och det blir en katastrof, men på samma dejt råkar Frasier träffa sin chefs vackra kusin Liz. Niles och Daphne misstänker att hembiträdet stjäl.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier tjuvlyssnar, tjuvlyssnar och tjuvlyssnar och pappa Martin får veta att hans käresta dejtar en annan man.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier öppnar praktik igen och fiaskona avlöser varandra. Niles exfru Maris kommer tillbaka och den gravida Daphne går i taket. Maris svartsjuke älskare dyker upp och tror att Frasier är Niles.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Niles blir förhörd när det gäller mordet på hans exfrus älskare. Journalisterna jagar honom och han får ett sammanbrott och strippar på Café Nervosa. Frasier lägger sig i och trampar som vanligt i klaveret.

Bild från filmen NCIS
NCIS

NCIS och FBI går ihop när dottern till Sarah Porter, marinsekreterare, blir kidnappad. McGees barndomsvän, specialagent Valerie Page, hjälper teamet med avancerad taktikträning.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Doktor Taft får känna känslan av ett riktigt NCIS-fall när han upptäcker nyckelbevis under en operation.

Bild från filmen Fathers and Daughters
Fathers and Daughters

Jake Davis, en Pulitzerbelönad författare, tappar helt fotfästet när hans fru dödas i en bilolycka och han lämnas ensam med 5-åriga dottern Katie. Under historiens gång får vi lära känna Katie som vuxen, förföljd av barndomens demoner...

Bild från filmen Carol
Carol

En smärtsamt vacker skildring av kärlek mot alla odds. En gift kvinna i 50-talets USA riskerar allt när hon inleder en romans med en yngre kvinna. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen 24 Hours to Live
24 Hours to Live

En CIA-agent offrar allt för sin uppdragsgivare - inklusive sin familj och sitt eget liv. Men så blir han under mystiska omständigheter återupplivad för ett sista uppdrag som är tidsbestämt till exakt 24 timmar. När klockan tickat ner till noll kommer han åter att dö, om han inte lyckas slutföra sitt uppdrag innan dess.

Bild från filmen The Professor and the Madman
The Professor and the Madman

Historien handlar om hur professor James Murray och doktor WC Minor år 1857 tog sig an det ambitiösa projektet att sätta ihop ett lexikon över det engelska språket. Resultatet blev The Oxford English Dictionary, av många ansedd som det engelska språkets bibel.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

När en bankrånande far och son-duo flyr från en fångtransport och tar vid där de slutade, måste teamet jaga rätt på dem innan de hunnit stjäla tillräckligt mycket pengar för att fly landet.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

Medan covid har härjar i landet tar två beväpnade män ut sin desperation och ilska på elitklassen, som de känner sig förtryckta av, medan teamet försöker spåra och stoppa dem.

Bild från filmen Billions
Billions

Axelrod överväger att köpa upp ett NFL-lag för att diversifiera verksamheten. Rhoades skaffar sig en informatör i företaget.

Bild från filmen Billions
Billions

Rhoades är nu rejält pressad och funderar ut en ny strategi, medan Axe överväger att skänka halva sin förmögenhet till välgörenhet.

Bild från filmen The Rest of Us
The Rest of Us

Cami och hennes dotter Aster har en typiskt dysfunktionell relation efter Camis skilsmässa från exmaken Craig. När Craig oväntat dör träffar Cami och Aster hans änka och dotter. Craig var djupt skuldsatt och hans nya familj riskerar att bli av med sin bostad. Cami erbjuder då Rachel och hennes dotter att flytta in hos henne, vilket så klart gör att Aster blir extra sur. Snart tränger ett par nya hemligheter upp till ytan och mörka moln hopar sig över den nya utökade familjen.