OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

tisdag den 27 september

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Butterbeans Kafé

Cricket vill överraska Poppy med en tårta. Men kommer hon hinna klart med den innan Poppy kommer tillbaka från sina ärenden? Cricket förlorar ett spel och blir sur. Nu måste gänget lära henne hur man är en bra förlorare.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Bubble Guppies får lära sig om olika typer av truckar.

Dora utforskaren

Dora och Boots sätter på sig sina rullskridskor och ger sig iväg till Skejtparken som den store busen, Hjul-jätten, har stängt. För att alla ska kunna åka rullskridskor tillsammans försöker Dora och Boots att öppna parken igen.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze och hans vänner har gått med i truckscouterna, där de kan få fina scoutmärken för sina bravader. Men när Crushers själviska fuskande utsätter gänget för fara är det upp till Blaze att rädda dagen!

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När Crusher fyller på Gabbys trucktvätt med på tok för mycket tvål så exploderar den, och bitarna flyger över hela Axle City! Nu måste Blaze och AJ ge sig ut på ett riktigt löddrigt äventyr på jakt efter de försvunna delarna.

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

När bebisarnas favoritsång fastnar i huvudet på Chas, försöker Tommy och bebisarna att få bort den. Tommy och Chuckie lyssnar på musik ihop och inser att det hotar deras vänskap.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När en supervulkan djupt under Swellview börjar visa tecken på att få ett utbrott blir Henry och Ray övertygade om att världen kommer gå under. Piper är övertygad om att hon är glutenintolerant.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När tjejen som Henry gillar går på en träff med en annan kille på alla hjärtans dag, bygger Schwoz en android för att Henry ska kunna göra henne svartsjuk. Ray går på en otrevlig träff med en av Henrys lärare.

Butterbeans Kafé

Poppy är allergisk mot något i kaféet, och alla tror att det är Cookie. Kommer gänget behöva göra sig av med sin katt? Både Butterbean och Ms Marmalady bakar en quiche till borgmästaren. Vem kommer krönas till quiche-drottning?

Butterbeans Kafé

Poppy måste öva på sina balettsteg samtidigt som hon sköter sitt jobb på kaféet. Kan hon verkligen göra båda två? Cricket är nervös inför sin första campingtur. Kan Butterbean hjälpa henne att sluta oroa sig?

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Hörni, kolla! Deema har en lös tand! Och när den trillar ut så måste tandfen komma och ge henne något! Men tills dess så har Deemas tandläkare många tips för att behålla ett hälsosamt leende.

Dora utforskaren

Dora hjälper den skadade hästen Sparky att bli frisk och sedan ger de sig iväg på en ridtur till Sparkys gård.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När Blaze och Starla stöter på en flock med kossor ute i öknen bestämmer de sig för att ge sig ut på ett riktigt vilda västern-äventyr för att tillsammans försöka valla hem kossorna till Starlas lada.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Det är dags för Drakö-duellen, en tävling där Blaze och Crusher ska tävla om vem som kan nå toppen av Drakön först. Men när Crusher fuskar och skickar iväg Blaze just innan starten så är det upp till AJ att rädda sin bästa vän!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Angelica använder ett filter på sin mobil för att lura i Susie att hon kommer att förvandlas till en taco. Tommy hjälper Chuckie att skicka ett meddelande till hans Reptar-docka som de tror har rest till yttre rymden.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry, Charlotte och Ray har planerat en dag fylld av roligheter tillsammans. Men när Jasper råkar komma åt spaken för en akut nedstängning av Skräp-å-sånt inser de snabbt att de blivit inlåsta!

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kid Danger räddar Bianca och hon ger honom en kyss, vilket Henry tycker är helt okej tills han inser att hon kysste Kid Danger och inte Henry. Han blir då upprörd över att Bianca var otrogen mot honom.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Ett nytt pulvertillskott tycks ha varit till nytta för gruppen omedelbart, men Freddies hängivenhet till produkten riskerar hans framtid när Carly upptäcker att det är ett pyramidspel.

Bild från filmen The Good Fight
The Good Fight

Efter att ha landat en stor tech-mogul som kund måste firman lista ut hur de ska bemöta allt hat på sociala medier. Ett besök från Maias farbror gör att hennes misstankar om hennes far ökar. Det hettar till mellan Collin och Lucca.

Bild från filmen Madam Secretary
Madam Secretary

Elizabeth behöver presidentens hjälp med en svår situation i västra Afrika, något som får oväntade konsekvenser.

Bild från filmen The Good Wife
The Good Wife

Alicia går med på ett besök hos Peter för att få information från honom om sin nya klient, en dödsdömd fånge som dömdes medan Peter var statsåklagare.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier får veta att Dr Phil McGraw är i stan. Frasier vill ha samma agent som Dr Phil för att bli en lika stor stjärna, men det visar sig att agenten är Bebe Glazer och att hon vill förföra honom.

Bild från filmen Frasier
Frasier

En gammal vän till Frasiers och Niles mamma kommer till stan och många skrämmande likheter gör att Roz och Martin börjar misstänka att han är Frasiers och Niles biologiske far.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier ska hjälpa en kvinna som har en elak man men det resulterar i inbrott, vandalisering och heta kyssar. Roz får erbjudande om jobb på en rivaliserande radiostation.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Roz deppar över att hon ska lämna radiostationen och tar till fula knep för att få Frasier att dumpa Julia. Daphne och Niles vill ha barn men inser att Daphnes mamma är i vägen.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Ducky blir påhoppad av en man som uppger sig för att ha information om Duckys halvbror som mördades för länge sedan. NCIS börjar leta efter förövaren och Ducky återupplever de sista känslosamma dagarna han spenderade med sin bror.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Gibbs och hans team jobbar tillsammans med Pride och teamet i New Orleans, för att hitta Abbys bror och förstå varför alla passagerare och besättningen förgiftats på planet han hyrt.

Bild från filmen The Way Back
The Way Back

En grupp soldater flyr från ett gulagläger i Sibirien år 1941 och vandrar över 600 mil genom öknen innan de når friheten i Indien.

Bild från filmen A Dangerous Method
A Dangerous Method

Psykiatern Carl Jung och hans mentor Sigmund Freud har en turbulent relation som leder fram till psykoanalysens födelse. Deras gemensamma nämnare är den djupt störda men vackra och intelligenta Sabina Spielrein, kvinnan som både enar och splittrar dem.

Bild från filmen Ray Donovan: The Movie
Ray Donovan: The Movie

Familjen Donovan återvänder till Boston för en uppgörelse som länge varit i vardande.

Bild från filmen Tokarev
Tokarev

Paul Maguire har blivit laglydig och lämnat sitt kriminella liv. Men hans förflutna kommer snart ikapp honom då den ryska maffian kidnappar hans dotter. Paul är tvungen att ta till alla otillåtna medel som står till buds för att få tillbaka henne.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

Efter att en tidigare kontraspionageagent ertappas med att läcka hemligstämplade uppgifter till utländska myndigheter och attackerar sina tidigare kollegor, måste teamet hitta honom innan han flyr från landet.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

När en småstadspolis hävdar att han är offer för en djuprotad konspiration och börjar utöva hämnd på de som han anser bära ansvaret för sitt fördärv, inser Jess och teamet att han kan ha rätt.

Bild från filmen Billions
Billions

Axe förlorar hundratals miljoner dollar i en dålig affär och vänder sig till Wendy för råd. Under tiden försöker Chuck skaffa sig mäktiga allierade.

Bild från filmen Billions
Billions

Axe upptäcker att Chuck har ny bevisning som skulle kunna innebära fängelse för honom själv. De två motståndarna möts i en explosiv sammandrabbning.