OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

torsdag den 26 maj

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Valparna ska tävla om vem som är snabbast i Äventyrsbuktens stadslopp. Plötsligt dyker Alex oväntat upp på sin trehjuling.

Bild från filmen Gnompatrullen
Gnompatrullen

När Chloe upptäcker att hennes trädgårdstomtar inte är som de verkar vara måste hon bestämma sig för att antingen fortsätta jakten på high school-drömmen eller om hon ska ta upp kampen mot Troggsen.

Vilse i vilda västern

Styvbröderna Chip och Dave slungas tillbaka genom tiden till 1885, och hamnar mitt i ett vilda västern-äventyr. Tillsammans med två häftiga tjejer måste de besegra stadens onda borgmästare och försöka ta sig tillbaka till nutiden.

Bild från filmen Adams kloner
Adams kloner

Efter att ha hittat en kloningsmaskin skapar Adam Baker ett helt gäng olika kopior av sig själv, och finner därmed en lösning på hur han ska hinna med sommarens alla jobb och aktiviter!

Bild från filmen Ooops! Var är Arken?
Ooops! Var är Arken?

En översvämning är på väg. Som tur är för nestrianerna Dave och hans son Finny finns en ark som ska rädda alla djur och Dave och Finny lyckas smyga ombord med hjälp av grympen Hazel och hennes dotter Leah.

Den 7e dvärgen

När den yngste av de sju dvärgarna, Bobo, råkar sticka prinsessan Rose i fingret med ett farligt gift, faller hela riket i djup sömn. Bobo och de sex andra dvärgarna måste ge sig ut på en farlig resa in i framtiden för att rädda Rose och riket.

Bild från filmen Monsterfamiljen
Monsterfamiljen

Familjen Wishbone är långt ifrån lyckliga. Emma kämpar på med sin bokhandel, överarbetade make och två missförstådda tonåringar, medan hon försöker vara den perfekta mamman. På en halloweenfest blir de förtrollade och förvandlade till en vampyr, en mumie, en varulv och Frankensteins monster. Nu måste Emma försöka hålla ihop sin monsterfamilj och lösa gåtan med förtrollningen.

Bild från filmen Jakten På Julen
Jakten På Julen

En pojke får världens bästa julklapp av sin farbror - tomtens egen pipa. Men när han försöker dela med sig av beviset till omvärlden, gör alla narr av honom. Han beslutar sig därför för att bevisa att jultomten finns på riktigt.

Bild från filmen Magic in the Moonlight
Magic in the Moonlight

Engelsmannen Stanley får i uppdrag att avslöja ett möjligt svindleri. Situationen visar sig dock mer svårhanterad än han först trott, och diverse komplikationer uppstår. Historien utspelar sig på 1920-talet i södra Frankrike.

Bild från filmen I'm Not There
I'm Not There

Sex olika skådespelare gör sin inkarnation av den legendariska artisten Bob Dylan under olika perioder i hans liv.

Bild från filmen Picture of Lies
Picture of Lies

Konstkritikern James Figueras hamnar i säng med den provokativa och förföriska Berenice Hollis. Det nya kärleksparet reser till konstsamlaren Cassidy som bor i ett överdådigt palats vid Comosjön. Han har en ovanlig begäran till paret: de ska stjäla en målning från den legendariske målaren Debneys ateljé. När paret har umgåtts lite med Debney börjar det gå upp för dem att ingenting med konstnären eller deras uppdrag är som det verkar.

A Quiet Place Part II

Efter de dödliga händelserna i hemmet, måste nu familjen Abbott möta farorna i omvärlden när de fortsätter sin kamp för överlevnad i tysthet. När de blir tvingade att våga sig ut i det okända inser de snabbt att varelserna som reagerar på ljud inte är de enda hot som lurar bortom sandstigen.

Bild från filmen Shorta
Shorta

Vi följer poliserna Høyer och Andersen på patrull genom Svalegaarden, ett getto-liknande utsatt område i Köpenhamn, när ett upplopp plötsligt briserar efter att en man med invandrarbakgrund har avlidit efter han blivit arresterad.

Bild från filmen Buried
Buried

Amerikanen Paul Conroy arbetar som lastbilschaufför i krigets Irak. Under en attack kidnappas han och begravs levande i en kista. Med de enda hjälpmedel han har, en tändare och en mobiltelefon, försöker Paul göra något åt situationen.

Bild från filmen Berlin Alexanderplatz
Berlin Alexanderplatz

Flyktingen Francis försöker hitta sin plats i ett kallt Berlin utan papper eller arbetstillstånd. Han tar tillfälliga jobb och försöker hålla huvudet högt, men lockas snart av den karismatiske knarklangaren Reinholds erbjudande att tjäna lätta pengar. Francis dras in i stadens pulserande, kriminella nattliv och förälskar sig i prostituerade Mieze. Drömmen vaknar om att skapa sig ett annat liv med henne, men han inser för sent att den som litar på psykopaten Reinhold kan få betala ett högt pris.