OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

onsdag den 28 september

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier ska hjälpa en kvinna som har en elak man men det resulterar i inbrott, vandalisering och heta kyssar. Roz får erbjudande om jobb på en rivaliserande radiostation.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Roz deppar över att hon ska lämna radiostationen och tar till fula knep för att få Frasier att dumpa Julia. Daphne och Niles vill ha barn men inser att Daphnes mamma är i vägen.

Butterbeans Kafé

Poppy är allergisk mot något i kaféet, och alla tror att det är Cookie. Kommer gänget behöva göra sig av med sin katt? Både Butterbean och Ms Marmalady bakar en quiche till borgmästaren. Vem kommer krönas till quiche-drottning?

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Hörni, kolla! Deema har en lös tand! Och när den trillar ut så måste tandfen komma och ge henne något! Men tills dess så har Deemas tandläkare många tips för att behålla ett hälsosamt leende.

Dora utforskaren

Dora hjälper den skadade hästen Sparky att bli frisk och sedan ger de sig iväg på en ridtur till Sparkys gård.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När Blaze och Starla stöter på en flock med kossor ute i öknen bestämmer de sig för att ge sig ut på ett riktigt vilda västern-äventyr för att tillsammans försöka valla hem kossorna till Starlas lada.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Det är dags för Drakö-duellen, en tävling där Blaze och Crusher ska tävla om vem som kan nå toppen av Drakön först. Men när Crusher fuskar och skickar iväg Blaze just innan starten så är det upp till AJ att rädda sin bästa vän!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Angelica använder ett filter på sin mobil för att lura i Susie att hon kommer att förvandlas till en taco. Tommy hjälper Chuckie att skicka ett meddelande till hans Reptar-docka som de tror har rest till yttre rymden.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry, Charlotte och Ray har planerat en dag fylld av roligheter tillsammans. Men när Jasper råkar komma åt spaken för en akut nedstängning av Skräp-å-sånt inser de snabbt att de blivit inlåsta!

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kid Danger räddar Bianca och hon ger honom en kyss, vilket Henry tycker är helt okej tills han inser att hon kysste Kid Danger och inte Henry. Han blir då upprörd över att Bianca var otrogen mot honom.

Butterbeans Kafé

Cricket har designat nya tröjor till gänget inför den stora grillfesten. Men när tröjorna blir smutsiga blir Cricket ledsen. Poppy har råkat ge bort sin kokbok, och nu är risken stor att Miss Marmalady stjäl alla hennes recept.

Butterbeans Kafé

Det är jultider i Puddlebrook, och våra vänner bakar en speciell tårta till Karamellfen. Men när tårtan plötsligt försvinner blir Cricket rädd att Karamellfen kanske inte kommer att dyka upp.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Det är dags för den stora strandbalen och alla undrar vem som kommer att krönas till balens stranddrottning. Kommer det att bli Mollys nya vän Sandy? Inte om två illvilliga systrar får fortsätta hålla kvar Sandy på sitt jobb!

Dora utforskaren

Dora tar på sig en magisk mantel och beger sig till prinsens slott för att bryta den grymma jättens förtrollning som förvandlat prinsen till ett lejon.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Crusher försöker fuska på ett tivolispel, men lyckas istället se till att han och Pickle hamnar ombord på en stor skenande raket! Nu måste Blaze och AJ skynda sig och rädda dem, innan de kraschar rakt in i en soptipp!

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När Gabby, Blaze och AJ är ute i vildmarken får de veta att alla deras vänner plötsligt har drabbats av en förkylning som kallas nyslingen! Nu måste våra hjältar snabbt ta sig till Axle City så att de kan bota sina kompisar med medicinolja!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Tommys favoritkaraktär från ett roligt tv-program besöker hans morföräldrar. Angelica ger bebisarna omöjliga uppgifter i en värld där hon är Gudinnan av perfektion.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Någon stjäl en handväska från Henrys mamma och Kapten Man bestämmer sig för att flytta in hos Henrys familj för att kunna skydda dem. Henry själv är dock inte så förtjust i den planen.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry fastnar i ett konstigt drömstadie efter att en skurk skjuter en drömstråle mot honom. Den enda som kan rädda honom nu är Charlotte.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Carlys första tjejresa nånsin går inte som planerat när den enda andra på semesterorten är Freddie. Harpers försvunna kusin dyker upp igen och blir omedelbart förtjust i Spencer.

Bild från filmen The Good Fight
The Good Fight

Mike Kresteva tar sitt mål mot Reddick, Boseman & Kolstad till domstol men firman smider egna planer för att hindra hans. Collin finner sig själv i en besvärlig situation i rätten.

Bild från filmen Madam Secretary
Madam Secretary

En jordbävning drabbar Indien under Elizabeths första utlandsresa som utrikesminister, och hon och Alison tappar bort varandra i kaoset.

Bild från filmen The Good Wife
The Good Wife

Alicia som representerar en kollegas dotter blir väldigt attraherad av sin advokatkollega, till största del på grund av hans oortodoxa tillvägagångssätt för att försvara sin klient.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Roz vill ha tillbaka sitt jobb på radiostationen och Niles misstänker att hon är kär i Frasier. Daphne och Niles får veta att Niles har dåliga spermier men då får de ett oväntat besked.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier försöker vinna tillbaka Julia och lyckas, men på en middag med Crane-familjen förolämpar hon allihop.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier och Niles misstänker att Roz nya pojkvän är homosexuell men när de ska konfrontera honom misstas bröderna för att vara älskare. Dagen efter ringer en lyssnare till Frasiers program och avslöjar honom.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier träffar sin gamla barnvakt och upptäcker att hon fortfarande är mycket vacker, men det tycker tyvärr pappa Martin också. Frasier och Niles upptäcker att Martin använder Viagra.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Utredningen av mordet på en sjöman blottar återigen en traffickingorganisation. McGee hoppas få spendera natten med en kollega under ett strömavbrott.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Teamet utreder mordet på en djuphavsdykare utanför en dekompressionskammare, där både kroppen och de misstänka behöver vara i fyra dagar.

Bild från filmen I'm Not There
I'm Not There

Sex olika skådespelare gör sin inkarnation av den legendariska artisten Bob Dylan under olika perioder i hans liv.

Bild från filmen Tully
Tully

Trebarnsmamman Marlos liv består av sömnbrist, vardagstjafs och blöjbyten. Pappa Drew märker inte ens att familjens behov helt tagit över Marlos liv. Hennes bror är mer uppmärksam och erbjuder sig att betala för en nattnanny. Det dröjer inte länge förrän Marlo och nannyn Tully är oskiljaktiga, samtidigt som Marlo försöker få grepp om vem Tully egentligen är.

Bild från filmen The Captive
The Captive

För åtta år sedan kidnappades Cassandra och förblev spårlöst försvunnen. Tidvis har hennes pappa misstänkts vara skyldig. Men nu börjar nya spår dyka upp på internet som tyder på att hon lever.

Bild från filmen The Whole Truth
The Whole Truth

Försvarsadvokaten Richard Ramsey gör sitt yttersta för att få sin tonårsklient friad för mord på sin förmögne pappa. Bevisen mot honom är starka; en kniv med hans fingeravtryck, ett vittnesmål från hans mamma och ett vagt erkännande från honom själv. Utöver detta har hans klient kategoriskt vägrat att överhuvudtaget säga ett ord efter brottstillfället, något som försvårar arbetet att få honom frikänd.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

Efter att en manipulativ student begår ett svartsjukemord, skyndar sig teamet att fånga henne innan hon flyr över gränsen. Dessutom visar Jess för Tali hur man står på sig mot översittare.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

När ett fall av cyberstalking leder till en rad mord måste teamet spåra rätt på en hackare som är ohejdbar i sin jakt på hämnd på de som han anser ha oförrättat honom.

Bild från filmen Billions
Billions

Den federala åklagaren Chuck Rhoades granskas av både sitt eget kansli och justitieministern efter konfrontationen med Axe Capital. Samtidigt återskapar Bobby Axelrod Axe Capital och ruvar på hämnd. Wendy Rhoades överväger ett erbjudande och Lara Axelrod ingriper vid ett situation i barnens skola.

Bild från filmen Billions
Billions

Axe går i offentlig konfrontation med en rivaliserande hedgefondchef, Chuck ger sitt team i uppdrag att hitta ett högprofilerat fall, och Wendy försöker undvika att sätta Chuck i knipa vid en utfrågning.

Bild från filmen Only God Forgives
Only God Forgives

Julian driver en thaiboxningsklubb, som fungerar som täckmantel för familjens narkotikaimperium. Då hans bror Billy mördas kommer deras mor Crystal till Bangkok för att ta med sig sin döda son hem och för att få Julian till att hämnas sin brors mord.