OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

tisdag den 17 maj

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen The King of Queens
The King of Queens

Doug och Carrie får fyra biljetter till en golfklubb av hennes jobb. De brukar vanligtvis ta med sig Deacon och Kelly, men eftersom de är separerade tar Deacon med sig en ny kvinna, Leslie.

Bild från filmen Jakten på snömonstret
Jakten på snömonstret

Nelly Maloye, en häpnadsväckande nybörjardetektiv träffar Simon Picard, en ambitiös forskningsassistent. Tillsammans ger de sig ut på ett vilt äventyr för att bevisa att Snömonstret faktiskt finns därute.

Bild från filmen Ratchet & Clank
Ratchet & Clank

Två osannolika hjältar kämpar för att stoppa en avskyvärd rymdvarelse vid namn Ordgförande Drek från att förgöra alla planeter i Solana-galaxen. Ratchet och Clank snubblar över ett farligt vapen och måste gå ihop med ett gäng färgstarka hjältar för att ens ha en chans att kunna rädda galaxen.

Vilse i vilda västern

Chip och Dave måste åka tillbaka till vilda västern för att ordna till det de ställde till med första gången. Tillsammans med sina gamla vänner ger de sig sedan ut för att försöka besegra det ondskefulla gäng som tagit över staden.

Bild från filmen Haja läget
Haja läget

Den föräldralösa fisken Pi lär sig att stå upp för sig själv för att försvara sig och den vackra Cordelia från den mobbande hajen Troy.

Trenk, den lille riddaren

Trenk är en djärv, ung väpnare som vill bli den modigaste riddaren i kungariket. Han och Thelka, riddar Hans dotter, ger sig iväg på en resa för att dräpa en förskräcklig drake som terroriserar kungens skräckslagna undersåtar.

Bild från filmen Bling
Bling

Sam är en ödmjuk mekaniker på nöjesparken RoboWorld. Han ägnar sin tid åt att bygga robotar och drömma om sin barndomskärlek Sue, som är nyhetsankare på stadens största tv-kanal. När Sam får för sig att det krävs en blingring och ett skådespel för att Sue ska börja intressera sig för honom, så bestämmer han sig för att uppvakta henne på alla hjärtans dag. Men Sams planer krossas när skurken Oscar dyker upp med sin egen super-blingring.

Utan Filter

När en snäll kille sätter på sig ett par mystiska VR-glasögon förlorar han förmågan att ha en inre röst och blir tvungen att säga allt han tänker rakt ut!

Bild från filmen Bratz
Bratz

De fyra bästisarna Chloe, Yasmin, Sasha och Jades livslånga relation utsätts för helt nya prövningar när de börjar på high school, men snart visar det sig att de är starkare tillsammans än isär.

Bild från filmen Chalet Girl
Chalet Girl

Den före detta skateboardstjärnan Kim jobbar på en hamburgerrestaurang för att försörja sig själv och sin pappa, men när hon blir erbjuden ett jobb i en stugby i Alperna kan hon inte tacka nej och hennes kärlek till snowboarden väcks till liv.

Bild från filmen My Week With Marilyn
My Week With Marilyn

Den unga produktionsassistenten Colin Clark lär under en filminspelning känna Marilyn Monroe. När Monroes make Arthur Miller lämnar England under en vecka får Colin chansen att ta med Monroe på en idyllisk vecka utan Hollywoodpåhäng och jobbstress.

Bild från filmen Submergence
Submergence

När James och Danielle möts på ett hotell vid franska kusten blir de snabbt förälskade. Hon förbereder sig för ett spännande djuphavsprojekt. Han får inte avslöja att han arbetar som spion och snart ska resa iväg för att stoppa ett bombdåd. Kort efter att de skilts åt tillfångatas James av jihadister. Danielle är på väg tusentals meter ner under vattenytan och är rädd att James intresse för henne har svalnat, eftersom hon inte lyckas få kontakt med honom.

Reno 911! The Hunt for QAnon

Sheriffen i Reno har blivit beordrad att lämna över en stämningsansökan till QAnons mystiske ledare, Q. Därför tar de sig, under täckmantel, på Q:s spritkryssning.

Bild från filmen Only God Forgives
Only God Forgives

Julian driver en thaiboxningsklubb, som fungerar som täckmantel för familjens narkotikaimperium. Då hans bror Billy mördas kommer deras mor Crystal till Bangkok för att ta med sig sin döda son hem och för att få Julian till att hämnas sin brors mord.

Bild från filmen Fire With Fire
Fire With Fire

Brandmannen Jeremy Coleman blir vittne till de brutala morden på en butiksägare och hans son. Själv överlever han, men tvingas ställa upp i rättegången mot gangsterkungen Hagan.

Bild från filmen Monster
Monster

Baserad på den sanna historien om dödsdömda Aileen Wournos, en prostituerad kvinna i Florida som blir seriemördare och hamnar i dödscell.