OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

söndag den 25 september

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen Frasier
Frasier

Niles dumpar Frasier inför en squashtävling men Frasier hittar en vacker ny squashpartner och det visar sig att de trivs ihop även utanför planen. Men Niles kommer snart krypande.

Butterbeans Kafé

Dazzle och Poppy byter jobb med varandra, då de båda tror att den andras jobb är enklare. Cricket håller på att lära sig cykla, och hennes cykeltalanger visar sig snart vara precis vad som behövs för att rädda dagen.

Butterbeans Kafé

Butterbean erbjuder sig att vara barnvakt över dagen, men det visar sig vara en större utmaning än hon kunde ha anat. Butterbean ska servera varm choklad med marshmallows på kaféet, men vad ska hon göra när det tar slut på marshmallows?

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

När Gil och Bubble Puppy fastnar i ett träd så kommer en skara brandmanshjältar till undsättning! Men vad händer när brandmännen råkar fastna i ett träd? Kan Gil och hans Bubble Guppybrandmän samarbeta och rädda dagen?

Dora utforskaren

Dora, Boots och Grandma tar sig till en nöjespark i äventyrsskogen för att åka berg-å-dal-klippan.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När den hungrige Crusher slår igång bagarens alla bagarbotar börjar de plötsligt åka runt och baka som galningar! Nu gäller det för AJ och Blaze att hitta de kakbakande robotarna innan de täcker hela Axle City med sötsaker.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När en mystisk bandit lyckas stjäla en metalltrofé rakt under näsan på Blaze är det upp till honom att jaga rätt på skurken.

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Bebisarna och Angelica blir överraskade av hennes nya talande docka. När morfars onda rygg hindrar honom från att gå på hans favorittillställning, försöker Tommy och hans vänner återskapa det hemma.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry ska gå på en viktig dejt, men allt går inte som planerat eftersom han råkar springa på en konstig apparat i Man-grottan.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kapten Mans vän Brad, som av en olyckshändelse blev osynlig för några år sedan, kommer på besök. Men det dröjer inte länge innan våra hjältar börjar tröttna på honom.

Butterbeans Kafé

När en magisk olyckshändelse gör att några apkakor börjar leva, måste gänget sätta stopp för apkonsterna. Vännerna lämnar en välkomstpresent åt sina nya grannar, men fröken Marmalady planerar att behålla presenten för sig själv.

Butterbeans Kafé

Våra vänner håller på att planera ett stort halloweenparty, men det sker hela tiden en massa läskiga saker i kaféet. Cricket är säker på att det är ett spöke, men det visar sig vara en kattunge med vingar!

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Molly vill vara en cowboyflicka, precis som Dusty.

Dora utforskaren

Dora och Grandma's katt Lucky hoppar in i en sagobok för att hjälpa tre små kattungar att hitta sina vantar.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När Zeg är ute och smashar stenar tillsammans med Blaze och AJ, så hittar de ett dinosaurieägg. Nu måste de tre vännerna ge sig ut på en äventyrsfylld resa genom ett förhistorisk landskap för att leta rätt på äggets truckadactylmamma.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När Blaze och AJ är ute i skogen träffar de den lerälskande monstermaskinen Stordäck, som de snabbt blir vän med. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr för att ta med sin nya vän till Lerfesten, det lerigaste partyt någonsin!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Angelica får bebisarnas hjälp med att vänja sig vid livet utan sin Cynthia-bil när hon inte längre får ha den. Tommy och hans vänner måste hitta ett sätt att lugna Angelica när hon inser att hon kan få alla leksaker hon ber om.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry och Ray tampas med stadens nya skurk, den irriterande Spoilern. Piper gör allt hon kan, och lite till, för att få gå med i en populär Kapten Man-fanclub.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kapten Man ser till att Henry får vara med i sitt favoritprogram, Lyckohjulet, för att kunna undersöka en serie inbrott som verkar vara ihopkopplade med TV-programmet. Men det dröjer inte länge förrän Henry själv råkar ut för ett inbrott.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Carlys ärkefiende Nevel bjuder in gruppen till sitt bröllop, men Carly misstänker att bruden inte är den hon påstår sig vara. Harper och Spencer slår vad om vem som kan samla ihop flest telefonnummer på bröllopet.

Bild från filmen The Good Fight
The Good Fight

Adrian och Barbara börjar inse sanningen om en klient. Lucca får mer än vad hon bad om när hon hjälper Diane i ett fall. Maia träffar sin pappa i fängelset.

Bild från filmen The Good Fight
The Good Fight

Diane och Lucca representerar en överlevare av livmodercancer som vill ha vårdnad över tidigare donerade embryon. Någon skapar ett falskt konto på socialamedier för Maia.

Bild från filmen Madam Secretary
Madam Secretary

Elizabeth konfronteras av en journalist som hotar henne med att publicera konfidentiella dokument som har läckt ut.

Bild från filmen Madam Secretary
Madam Secretary

Elizabeth förhandlar med Kina och Japan angående ett fredsfördrag länderna emellan, men en kinesisk student som söker politisk asyl sätter käppar i hjulet.

Bild från filmen The Good Wife
The Good Wife

Sonen till Alicias tidigare vänner åtalas för medhjälp till mord och Alicia bestämmer sig för att försvara honom, trots att de fryst ut henne ända sedan skandalen.

Bild från filmen The Good Wife
The Good Wife

Alicia tror att hon upptäckt en jury som har slarvat bort massa bevis från en rättegång mot ett läkemedelsföretag. Samtidigt verkar hennes mans jurister närma sig en överklagan.

The Way, Way Back

Ett sommarlov med mammas jobbiga pojkvän är inget som den blyge 14-årige Duncan ser fram emot. Han vill inte leva upp till kraven på att passa in i den nya familjen. Istället blir en oväntad vänskap räddningen för både sommaren och självförtroendet.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Under ett besök på ett farmaceutiskt labratorium för ett undersöka ett mordfall blir Abby fast utan kommunikationsmöjligheter med världen utanför när beväpnade män tar byggnaden i gissla.

Bild från filmen NCIS
NCIS

När sättet en sergant mördas på matchar en seriemördares måste NCIS komma fram till om detta är mördarens sista mord eller om det är verket av någon som vill härmas. McGee och Delilah måste lära sig att kompromissa innan de flyttar ihop.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Ett mord på en pensionerad örlogskapten tvingar Ducky att avslöja att han är med i en hemlig grupp som löser gamla olösta fall.

Bild från filmen NCIS
NCIS

DiNozzo återförenas med sitt ex, Jeanne Benoit, när rebeller attackerar en grupp volontärläkare i Sudan. Ibland dem finns även hennes man. DiNozzo och McGee åker till brottsplatsen för att lösa fallet tillsammans och hitta de kidnappade läkarna.

Bild från filmen 3 Days to Kill
3 Days to Kill

En CIA-agent får veta att han bara har månader kvar att leva. Han tvingas att utföra ett sista uppdrag men är samtidig fast besluten att förbättra sin usla relation till sin fru och dotter. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen Honest Thief
Honest Thief

Bankrånaren Tom Carter har länge gäckat polisen med sina smarta kassaskåpskupper. När han plötsligt träffar kvinnan i sitt liv tar han beslutet att lämna över sig själv och alla stulna miljoner till polisen. Målet är att få en deal om kortare strafftid för sedan kunna börja ett nytt liv på allvar. Men Tom inser snart att polisen är mer korrupt än han själv, och för att rentvå sitt namn måste han slå tillbaka.

Bild från filmen Colombiana
Colombiana

En professionell lönnmörderska, som jobbar för sin farbror, drömmer om att hämnas gangstern som mördade hennes föräldrar.

Bild från filmen Official Secrets
Official Secrets

Katharine Gun är en brittisk underrättelsespecialist vars jobb involverar rutinmässig hantering av sekretessbelagd information. En dag, 2003, innan Irakkriget inleddes, får Gun ett memo från NSA med chockerande direktiv: USA anlitar Storbritanniens hjälp med att samla in komprometterande information om FN:s säkerhetsrådsmedlemmar för att utpressa dem att rösta för en invasion av Irak.