OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

tisdag den 6 juni

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen How do they do it?
How do they do it?

Amerikansk dokumentärserie från 2016. Iron Mining, Wave Machine, Chandelier. Hur utvinner man järnmalm från en av världens mest avlägsna gruvor? Och hur tillverkas kristallkronor som duger åt en drottning?. 08/12 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Diners, drive-ins and dives
Diners, drive-ins and dives

Amerikansk realityserie från 2020. Savory Meat and a Little Sweet. Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. 2004 Mini Cooper S MC40. Mike tar sig an en nedgången Dodge A-100 Sportsman från 1965. Kan skräddarsydda, surfinspirerade detaljer ge bilen tillräckligt mycket wow-känsla för att locka till sig en köpare?. 05/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk realityserie från 2013. Supping up a Super Ford GT - Part II. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. 19/01 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2017. Beyond the Wall. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Bild från filmen Dödlig fångst
Dödlig fångst

Amerikansk dokumentärserie från 2021. Force Majeure. När en tyfon slår till mot Berings hav kolliderar Southern Wind med Summer Bay. Casey jagar den svårfångade bairdikrabban, och Sig satsar allt han har på ett ställe. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. 2004 Mini Cooper S MC40. Mike tar sig an en nedgången Dodge A-100 Sportsman från 1965. Kan skräddarsydda, surfinspirerade detaljer ge bilen tillräckligt mycket wow-känsla för att locka till sig en köpare?. 06/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2017. The Day Jewel Returned. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig. ,.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2020. Foreign Special Two. Drew och Tee är entusiastiska över objekten som erbjuds på Italiens största antikvitetsmarknad. Och de besöker en pittoresk stad i Spanien för att titta på en fascinerande samling. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. 1970 International Scout. Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 08/12 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2010. Drängarna kommer för att spela, tätt följda av sitt allra största fan, Ben. Det blir stort kalas med bland andra Morgan, Ola-Conny och Boris. 05/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2016. Nathan & Jessica. Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?. 05/06 år 2023 i Kanal 9.

Trafikpoliserna Danmark

Dansk dokumentärserie från 2022. På en landsväg vid Silkeborg observerar polisens kameramotorcykel en motorcykelförare som kör vansinnigt fort. En bilist som kör för snabbt i det blöta väglaget vill inte stanna för polisen. 28/04 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2012. Ett gäng stockholmskillar anländer till campingen för en semester som de sett fram emot. Raggarbils-Steffe har kommit på en glimrande idé om att det borde finnas dryckeshållare vid diskhoarna. Han hittar platschefen Lotta och framför sitt förslag. 30/03 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2010. Boris håller i ett kundvagnsrace där supershopparna Kjell och Rose-Marie tävlar mot bland andra de stammisarna Åke och Rose-Marie från Filipstad. Morgan har det stressigt på jobbet och Boris tror på säljrekord. 02/03 år 2023 i Kanal 9.

Tennis

Dag 10. –. Franska mästerskapen. Roland Garros. Tennis: Grand Slam Roland Garros 2023 dag 10.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2010. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 14/11 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2010. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 14/11 år 2022 i Kanal 9.

Trafikpoliserna Danmark

Dansk dokumentärserie från 2022. På en landsväg vid Silkeborg observerar polisens kameramotorcykel en motorcykelförare som kör vansinnigt fort. En bilist som kör för snabbt i det blöta väglaget vill inte stanna för polisen. 06/06 år 2023 i Kanal 9.

Kustbevakarna

Svensk dokumentärserie från 2007. Kalle och Jonas är på plats på en rejvfest på en ö i Göteborgs skärgård. Misstankar finns om att det ska förekomma narkotika på ön. En man har försökt döda en annan i ett knivbråk. Gärningsmannen har sedan kastat kniven i vattnet. 03/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2022. Stockholms halaste backe. Det hala väglaget gör arbetet till en extra stor utmaning för Kristoffer och Rebecca, som försöker få upp en bil ur diket i Stockholms halaste backe. 02/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Law & order: Special victims unit
Law & order: Special victims unit

Amerikansk kriminalserie från 2018. Dear Ben. En serievåldtäktsman slår till igen efter att ha hållit sig lugn i två decennier. SVU-poliserna är fast beslutna att gripa honom och skapa rättvisa åt hans många offer. Åklagare Stone upptäcker att hans pappa en gång i tiden arbetade med fallet. ,.