OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

tisdag den 31 januari

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen How Do They Do It?
How Do They Do It?

Japanska kulinariska experter avslöjar hur de förbereder blåsfiskgift till måltider. Senare utforskar värden vetenskapen bakom skotska kiltar och godståg.

Gärdsgårdsserien

En 15-årig flicka startade 1977 bruksorten Boda Glasbruks första damlag. Så kom krisen i Glasriket och tog bruket, skolan och butikerna. När herr- och ungdomslagen försvann - stod hon kvar. 57 år ung leder Ann-Louise Ahonen fortfarande laget.

Bild från filmen Wheeler Dealers
Wheeler Dealers

Mark och Elvis hittar en Volkswagen Golf cabriolet, en hip halvkombi med fällbart tak.

Bild från filmen Fast N' Loud
Fast N' Loud

Richard understöder Aarons plan att bygga den allra första Pantera från 1972, utrustad med en specialbyggd turbodriven Ford EcoBoost V6-motor.

Bild från filmen Gold Rush
Gold Rush

Säsongen har börjat. Todd tar en chans på borrarna, fyndplatsen och utrustningen och Dakota Freds gruvhål tros gömma miljoner. Vem hittar guldet?

Bild från filmen Deadliest Catch
Deadliest Catch

Flottan tampas fortfarande med en arktisk storm, och de nyblivna skepparna Jake Anderson och Josh Harris kämpar för att hålla huvudet ovanför ytan.

Bild från filmen Wheeler Dealers
Wheeler Dealers

Mark och Elvis hittar en Volkswagen Golf cabriolet, en hip halvkombi med fällbart tak.

Bild från filmen Alaska: The Last Frontier
Alaska: The Last Frontier

Boskapsuppfödaren Otto Kilcher har en annorlunda syn på livet. Vissa tycker att han är galen, men han är bara öppen för allt livet har att erbjuda.

Bild från filmen Salvage Hunters
Salvage Hunters

Drew reser norr ut på landet för en utförsäljning av ett privat hus. Han besöker även en historisk bestickfabrik i Sheffield.

Bild från filmen Wheeler Dealers
Wheeler Dealers

Mike får ett tips från en ovanlig källa, sin elektriker. Han säljer en klassisk Ford Escort XR3i som han har ägt i decennier, men det finns problem med taket.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Vännerna Fia och Tummen ska glada i hågen köpa en årsförbrukning chips. Mitt under besöket slocknar plötsligt varuhuset. Boris får brått att stoppa den intäktsförlust som varje minut utan ström innebär. Gunnel och Maritta intar återigen Ullared.

Bild från filmen Property Brothers
Property Brothers

Ett par som är nya föräldrar vill flytta ut ur mormors källare, men de har helt olika smak.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

En av SL:s båtar ligger och driver nära Djurgården mitt i Stockholm och räddningsaktionen blir dramatisk. Sjöpolisen startar en stor sökinsats efter att en ung kvinna rapporterats försvunnen.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Kärleken flödar när semestern ger gästerna mer tid för varandra. Caroline överraskar Magnus med ett kärleksframträdande på scen. Kärleksparet Madeleine och Christoffer rådfrågar de erfarna camparna hur man går till väga om man vill vuxenmysa lite.

Bild från filmen Superstars
Superstars

Årets tävlingar drar igång direkt med klassikern barr, där våra stjärnor visar prov på enastående viljestyrka. Under dragkampen bjuds på den mest dramatiska matchen i Superstars historia.

Kustbevakarna

David Bengtsson och Sabina Hansson får ett larm om att en man har slagit sig medvetslös på klipporna. En bananbåt har släppt ut stora mängder olja i Göteborgs hamn och Lars och Jonas undersöker saken.

Bild från filmen Property Brothers
Property Brothers

Derek och Jennifer vill ha ett stort hem i ett familjevänligt, sjönära område.

Bild från filmen Mortal Engines
Mortal Engines

Hundratals år efter att civilisationen förstördes av en katastrof har mänskligheten anpassat sig till ett nytt sätt att leva. Jättelika städer på hjul rör sig över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. En mystisk ung kvinna vid namn Hester Shaw är den enda som kan stoppa staden London från att sluka allt i sin väg. Hester finner två allierade i Tom och Anna, och tillsammans tar de sig an det svåra och farliga uppdraget.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

En av SL:s båtar ligger och driver nära Djurgården mitt i Stockholm och räddningsaktionen blir dramatisk. Sjöpolisen startar en stor sökinsats efter att en ung kvinna rapporterats försvunnen.

Kustbevakarna

Det blir stort pådrag när man letar efter en kvinna som tidigare hotat att ta livet av sig genom att hoppa i sjön i Vaxholm. Det är mitt i natten och ett stort sökande inleds.

Bild från filmen Södertäljepolisen
Södertäljepolisen

Daniel hjälper en mor som är så berusad att hon inte kan ta hand om sig själv eller barnen. Han får också försöka avstyra en farlig situation med en man som mår dåligt. Jimmy berättar om när han brottades med en gärningsman efter ett knivmord.

Bild från filmen The Walking Dead
The Walking Dead

Daryl och hunden fångas in och tas med till Meridian för att möta en figur ur det förflutna.