OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

torsdag den 26 maj

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2015. 1992 AM General Humvee. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken. 30/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk realityserie från 2017. Thunderstruck. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och hans duktiga mekaniker på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. ,.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2012. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Dödlig fångst

Amerikansk realityserie från 2018. Collision void. Keith kämpar för att hålla The Wizard flytande då en översvämning hotar att sänka båten. Och så blir Jake strandad som ett resultat av en saknad del på båten. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2015. 1992 AM General Humvee. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken. 31/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2013. Predators and Prey. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2016. Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2015. 1985 Maserati Biturbo. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Ullared i vinterskrud. Vinter är lågsäsong och det är inte så långa köer. För vd:n Boris är det mycket. Han måste hålla koll på alla byggen som pågår, till exempel shoppinghotellet som snart är färdigt. Fyller år gör Gekås Morgan som blir 40. 30/05 år 2022 i Kanal 9.

Property brothers family flashback

Amerikansk realityserie från 2020. Flashback: Michelle and Chris. I detta avsnitt minns bröderna sina egna renoveringar medan de ser återser ett projekt där källaren förstörts i en översvämning. 30/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2009. Jeremy, James och Richard försöker bygga en egen elbil. Risken för elchock är överhängande. På banan försöker amerikanska Corvette ZR1 konkurrera med tyska Audi R8 V10. Skådespelaren Michael Sheen är stjärna i Bil till hyggligt pris. 31/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2020. Den obekväme grillaren. Johan är något så ovanligt som en campare som är obekväm vid grillen. Som tur är kan hustrun Helene ta över innan allt är vidbränt. Norrlänningarna Tim o Henrik firar sin 96 mil långa färd hemåt med att tatuera in Bödas logga. ,.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Det är vinter och det stora gula varuhuset fyller hela 50 år. VD:n Boris bjuder hela personalen på tårta. Han tittar också tillbaka på åren som gått och filosoferar lite över framtiden. ,.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2018. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2018. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

Property brothers family flashback

Amerikansk realityserie från 2020. Flashback: Kate and Gavin. Bröderna minns när de renoverade ett hem där paret behövde göra plats för en person till och fick ett nytt och bättre kök och en matsal.

Bild från filmen Huss
Huss

Svensk kriminalserie från 2020. Aspiranterna. Katarina Huss kommer som aspirant till polismyndigheten i Göteborg, sex månader efter att en polis skadades svårt under ett upplopp. Det gror ett missnöje mot polisledningen och det spiller över på Katarina vars mamma Irene är biträdande chef. Snart övergår gliringarna i öppen konflikt.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2009. Killarna försöker ta reda på vilken biltillverkare som har gjort flest fantastiska bilar. Richard och Jeremy kör några av Lancias finaste modeller och Jeremy kör en kopia av den legendariska Stratos. Chris Evans är stjärna i Bil till rimligt pris. ,.

Kustbevakarna & SSRS

Svensk dokumentärserie från 2008. Kustbevakningen och SSRS samverkar för att rädda liv och göra livet på sjön en smula tryggare i Stockholms skärgård. Sommaren har precis börjat och det verkar som om just de som dricker och kör båt är först ut i skärgården. 28/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Far och dotter i sjönöd. Vi ser tillbaka på några av säsongens starkaste intryck. Bland annat ett bråk med en rejält berusad dam, en far och dotter i sjönöd och ett larm som tyvärr inte slutar som sjöräddarna hoppats. 27/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Criminal minds
Criminal minds

Amerikansk kriminalserie från 2020. Spectator Slowing. Arbetsgruppen utreder en rad dödliga explosioner i Kentucky och Tennessee som till en början inte verkar ha några gemensamma nämnare. ,.