OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

tisdag den 27 september

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Diners, drive-ins and dives
Diners, drive-ins and dives

Amerikansk reality från 2012. Crankin' Up the Classics. Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk reality från 2013. Syrena. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 26/09 år 2022 i Kanal 9.

Fast n' loud: Specials

Amerikansk motorserie från 2016. Parked in the Keys. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. ,.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2017. The Viking vs. the Mechanic. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Dödlig fångst

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Get 'Em Back Safe!. Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får de kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk reality från 2013. Syrena. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 27/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2018. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig. ,.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2020. Drew besöker en butik i Lincolnshire som är fylld av värdefulla fynd. Och så stannar han till vid ett imponerade hus i Yorkshire, men finns det någonting som är till salu?. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk reality från 2013. Lotus Elise. Mike är ute efter en Lotus Elise, men han märker att det är svårt att få en utmärkt bil att öka i värde. Kan Edd hjälpa honom att förbättra den?

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Ann-Britt och Veiler firar silverbröllop på kalsongavdelningen. Åsa och Robert gifter sig på campingen. Åke överraskar Rosemarie med en kebabmiddag. Boris inviger den efterlängtade godisavdelningen. Morgan och Ola-Conny går på dans. ,.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2011. Kate & Cole. Kate och Cole har bestämt sig för att det är dags att köpa hus. De bor och arbetar i en trång hyreslägenhet med sina älskade husdjur. 26/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2018. I detta elektriska avsnitt ska Chris, Freddie och Paddy försöka bygga sin egen version av en batteridriven sportbil. Chris testar en Tesla Model 3 på banan. 27/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2014. Kärleken flödar på Böda. Kärleksparet Caroline och Magnus firar ettårig förlovningsdag och Caroline överraskar Magnus med ett kärleksframträdande. Uppsalas finest är ett gäng som ska partaja och leta brudar. Aidin & Maria får dansa med Tony Irving. ,.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Svensk släktforskningsserie från 2022. Agneta i anfadern Frans fotspår. Petter Askergren startar sin släktresa med en tavla han fått av sin farbror. Han vill veta mer om släktingen Petter Askergren den äldre som gjort stora avtryck i svensk musikhistoria. Börje fortsätter sitt sökande i Gällivare, där han vill lära sig mer om sin mammas släkt. Agneta har följt sin anfader barnhusbarnet Frans fotspår till Hälsingland, där hon får höra historier om släkten som berör henne djupt. ,.

Kustbevakarna & SSRS

Svensk dokumentärserie från 2008. Här möter vi inte bara svenska kustbevakningen utan också de frivilliga inom SSRS, Svenska sjöräddningssällskapet, som ofta är först på plats. Ett kamerateam följde kustbevakningens arbete med ovana båtförare, sjöfylla och olyckor till sjöss.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2011. Steph & Micah. Steph och Micah har varit gifta i tre år och är redo att hitta sitt första gemensamma hus, men de hittar inget som de gillar. Bröderna kommer till undsättning.

Bild från filmen Harry Potter och fången från Azkaban
Harry Potter och fången från Azkaban

Brittisk-amerikanskt äventyr från 2004. Harry Potter går sitt tredje år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Ingenting är sig likt. Sirius Black, den ökände massmördaren som suttit i fängelse i tolv år, är på rymmen. De grymma fångvaktarna från Azkaban, dementorerna, har kallats in för att vakta skolan. Harry Potter går inte säker, inte ens bland sina vänner. Men han är fast besluten att lösa mysteriet kring Sirius Black.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2018. Trion försöker bygga om en likbil till den bästa familjebilen. Chris testar Dallara Stradale och Zara och Mike Tindall kör ikapp i en hyfsat snabb bil.

Kustbevakarna & SSRS

Svensk dokumentärserie från 2008. Johan och Nisse går ett pass och stoppar två män för sjöfylleri. Männen anser att det faktum att de arbetar för Sjöfartsverket borde vara en förmildrande omständighet. Det blir diskussion och handgripligheter när männen ska plockas in för att blåsa. 24/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Södertäljepolisen
Södertäljepolisen

Svensk dokumentärserie från 2019. I en lokal i Hovsjö hittar Södertäljepolisen 75000 dopningstabletter, ett av de största beslagen i Stockholmsområdet någonsin. Utredarna berättar även om Södertäljefotografen som visade sig vara navet i en internationell barnpornografihärva. 23/09 år 2022 i Kanal 9.