OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

onsdag den 28 september

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen How do they do it?
How do they do it?

Brittisk dokumentärserie från 2013. Kamaz trucks / Hair care / Canton Tower. Kamaz-lastbilar, hårprodukter och Canton Tower.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk reality från 2013. Lotus Elise. Mike är ute efter en Lotus Elise, men han märker att det är svårt att få en utmärkt bil att öka i värde. Kan Edd hjälpa honom att förbättra den?. 27/09 år 2022 i Kanal 9.

Fast n' loud: Specials

Amerikansk motorserie från 2016. Escaping the Zoo. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. ,.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2017. The Curse of the Fairplay Mountains. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Dödlig fångst

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Striking out. Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk reality från 2013. Lotus Elise. Mike är ute efter en Lotus Elise, men han märker att det är svårt att få en utmärkt bil att öka i värde. Kan Edd hjälpa honom att förbättra den?. 28/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2018. A Predator Strikes. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2020. Den moderna skattletaren Drew Pritchard reser över hela Storbritannien i sökandet efter ovanliga och unika objekt. Ju större fynd, desto gladare är Drew. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk reality från 2013. Cadillac Coupe. Mike hittar en klassisk Cadillac Coupé med fenor i gott skick, men man kan inte säga detsamma om insidan. Kan Edd förvandla ankungen till en svan?

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Morgan och Ola-Conny handlar ett plommonträd. Det norska paret Helena och Gørill har åkt 180 mil för att komma till Ullared. Boris visar upp sitt nya hotell som är under uppbyggnad. Ullaredsbon Linda ska göra en ullaredstatuering på ryggen. ,.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2011. Steph & Micah. Steph och Micah har varit gifta i tre år och är redo att hitta sitt första gemensamma hus, men de hittar inget som de gillar. Bröderna kommer till undsättning. 27/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2018. Trion försöker bygga om en likbil till den bästa familjebilen. Chris testar Dallara Stradale och Zara och Mike Tindall kör ikapp i en hyfsat snabb bil. 28/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2014. Livet på camping är styrt av oskrivna regler som kan vara förvirrande för nybörjare. Vi reder ut vad som gäller med hjälp av avståndspolisen Gurra, Stödbensöls-Steffe och Bertil och Leif. Brandbils-Markus däremot gör saker på sitt eget sätt. ,.

Gränsbevakarna Sverige

Svensk dokumentärserie från 2022. Mystisk dunk i väska. Tullen på Arlanda får fullt upp då en man blir aggressiv mitt under en kontroll. Alex upptäcker en dunk när han röntgar en väska som misstänks innehålla narkotika. ,.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2007. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2007. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2011. Lana & Jacob. Lana och Jacob bor för trångt i sin lägenhet och är redo att köpa hus. Bröderna Scott kliver in för att hjälpa dem hitta ett hus som funkar med budgeten.

Bild från filmen Jurassic Park 3
Jurassic Park 3

Amerikansk action från 2001. När Paul och Amanda Kirbys son Eric blir strandsatt på dinosaurieön Isla Sorna efter en hängglidningsolycka tar de hjälp av paleontologen Alan Grant. Nu börjar en kamp för att hitta sonen samtidigt som de själva måste göra allt för att inte bli uppätna av bestarna som härskar på ön.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2018. Freddie och Paddy reser till Borneo på djungeläventyr i ett par billiga bilar. Chris testar den lyxiga Rolls Royce Cullinan och Bob Mortimer gästar.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2019. Emily och Muhammed träffar på en alldeles för berusad kvinna på T-Centralen. När de ska avvisa henne blir hon plötsligt väldigt aggressiv. Trygghetsoperatören Matilda får syn på en man som vinglar farligt nära plattformskanten vid station Rådhuset. 25/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2018. Det är Noras födelsedag och kalas hemma hos Carros ex Richard och hans nya tjej. Lukas har blivit sjuk, så Jens ringer sin mamma Monica som passar barn på sitt alldeles eget sätt. 24/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2018. Jens ska sluta snusa och måste motbevisa alla som tror att han inte kommer klara det med humöret i behåll. Till Carros stora glädje kommer Bobos pappa på besök, men Bobo är mindre nöjd. 24/09 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen The walking dead
The walking dead

Amerikansk thrillerserie från 2021. On the inside. Connie och Virgil flyr in i ett hus som bebos av mystiska varelser. Pope prövar Daryls lojalitet och Kelly ger sig iväg för att hitta Connie.