OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

torsdag den 8 juni

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. Petrolhead Takeover. Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 07/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk realityserie från 2013. Frustrated with a '32 Ford/Return to Pike's Peak Part II. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. 21/01 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2017. The Father, The Son And The Holy Roller. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Bild från filmen Dödlig fångst
Dödlig fångst

Amerikansk dokumentärserie från 2021. What would Phil Harris do?. När bairdi-fisket öppnar igen för första gången på länge ber Josh och John på Time Bandit Casey och Sig att hjälpa till med att fylla flottans kvot. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. Petrolhead Takeover. Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 08/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2017. The Day Santa Came to the Homestead. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig. ,.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2021. I Gloucestershire hittar Drew en bordslampa i marmor och en målning av en makrill. Senare blir han uppspelt när han får se sig om i ett ståtligt hem i Bedfordshire.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk motorserie från 2018. 1976 Mercury Capri MK2. Mike hittar ett ovanligt fynd - en Mercury Capri MK2 från 1976 med den klassiska V6-motorn på 2.8 liter. Men det uppstår problem, vilket betyder att Ant får mycket att göra. 10/12 år 2022 i Kanal 9.

Tennis

Dag 12. –. Franska mästerskapen. Roland Garros. Tennis: Grand Slam Roland Garros 2023 dag 12.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2011. Vi får veta bakgrunden till det ovanliga namn som brödansvarige Ola-Conny fått. Morgan funderar vidare på livet och det här med tvåsamhet. Från Värmland kommer Åke, Rose-Marie och Josefin som åker till Ullared ett par gånger per år. 04/03 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2010. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 19/11 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2010. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 19/11 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2022. Bråk på motorvägen. En lastbil och en personbil har krockat och stämningen är inte på topp. Roiene får göra sitt bästa för att lugna ner situationen och undvika ett bråk mitt på motorvägen.

Bild från filmen The wolf of Wall Street
The wolf of Wall Street

Amerikansk dramakomedi från 2013. Den verkliga historien om börsmäklaren Jordan Belforts uppgång och fall i 80-talets yuppiehimmel. Den amerikanska drömmen personifierad går Jordan från fattig och hederlig till ett monster på Wall Street, eller som han kallades: Wolf of Wall Street.

Trafikpoliserna Danmark

Dansk dokumentärserie från 2022. På en Corona-tom landsväg måste en polis hålla ordentligt avstånd till en bilist som kör mycket för fort. I Valby får polisen syn på en bilist som verkar ha gjort det till en vana att köra mot rött. 01/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2017. En man visar tecken på att ha tagit en överdos och Micke och Arian försöker hålla honom vid medvetande i väntan på ambulans. Trygghetsvärden Ibbe försöker hjälpa en äldre man som skadat sig. 04/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Law & order: Special victims unit
Law & order: Special victims unit

Amerikansk kriminalserie från 2018. Part 33. Åklagare Stone åtalar en kvinna som dödade sin make som brukade misshandla henne. Benson och hennes grupp tvekar inför sin skyldighet att vittna mot henne. ,.