OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

söndag den 26 juni

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk motorserie från 2018. 1991 Lotus Elan M100. Mike hittar det som han tycker är den finaste bilen med framhjulsdrift - en Lotus Elan M100. Kommer Ant kunna fixa motorn och fjädringen så att de kan sälja bilen och gå med vinst?. 29/06 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk reality från 2012. Holy Grail Hot Rod. Richard och Aaron skaffar en mycket sällsynt Ford från 1932 med tre fönster. Men kommer de att kunna renovera den på rätt sätt och gå med vinst på auktionen?. ,.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2013. Jungle Boogie. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Denna omgång är de även i Sydamerika. ,.

Dödlig fångst

Amerikansk realityserie från 2019. Devil's cut. En besättningsman på Cornelia Marie blir skadad varpå Casey får operera akut på havet. Samtidigt lämnas kapten Sig kvar, då han väntar på nyheter hemifrån. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk motorserie från 2018. 1991 Lotus Elan M100. Mike hittar det som han tycker är den finaste bilen med framhjulsdrift - en Lotus Elan M100. Kommer Ant kunna fixa motorn och fjädringen så att de kan sälja bilen och gå med vinst?. 30/06 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2015. Big Changes. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2016. Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk motorserie från 2018. 1974 Jensen Healey. Mike hittar en tvåsitsig cab åt Ant. Men eftersom speciella reservdelar behövs reser Mike tillbaka till Storbritannien för att hitta dem.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2015. Många stammisar på besök. En är Åke från Filipstad som delar med sig av sina bästa tips. Morgan och Ola-Conny rycker in på kundtjänst och det här med att ropa i kundradion är inte så lätt. Familjen Moberg ska köpa julklappar till alla 32 barnbarnen. 29/06 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2015. Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?. 29/06 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2011. Killarna utmanas att riva en rad förfallna hus på kortare tid än det tar rivningsexperter att göra samma jobb. Jeremy testar en uppdaterad version av den klassiska Jensen Interceptor. 30/06 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2011. Kärlek och sex på semestern, hur funkar det på camping där husvagnarna står tätt och tältduken är tunn?. Vi återser popduon Wiwa bestående av paret Micke och Nilla som är tillbaka för att spela in en ny musikvideo – och för att planera sitt bröllop. ,.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2015. Det spökar. I alla fall om man frågar Ola-Conny som tror det spökar i källaren. Spådamen Katarina frågar andarna hur hennes dag i varuhuset kommer sluta. Åke stajlar om sin husvagnsträdgård. Stammisen Gitte är tillbaka för att köpa porslinsänglar.

Bild från filmen The last dance
The last dance

Amerikansk sportdokumentärserie från 2020. Förkrossad av faderns död går Michael i pension från basketen 1993 – men återvänder som baseballspelare. Bulls går vidare med Scottie i ledningen.

Bild från filmen Södertäljepolisen
Södertäljepolisen

Svensk realityserie från 2018. Fredrik och Jesper letar efter kokain och tar en narkotikahund till hjälp. Patrik, Rasmus och Patrick är på en stor trafikolycka. En man har promenerat i skogen och gjort en fasansfull upptäckt. Mannen ringer 112 och Andrea och Daniel är snabbt på plats.

Bild från filmen Zero dark thirty
Zero dark thirty

Amerikanskt drama från 2012. Under ett helt årtionde arbetade underrättelsetjänsten i hemlighet för att uppnå ett enda mål: att hitta och avlägsna Osama bin Laden. Kathryn Bigelow och Mark Boal som tillsammans låg bakom ”The Hurt Locker” är nu tillbaka med berättelsen om tidernas mest omfattande förbrytarjakt på världens farligaste man.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2011. Clarkson och May ger sig ut på en resa till den brittiska kusten i två nya elbilar. Hammond möter världens mest extraordinära rallyteam. Den helt nya Lamborghini Aventador spänner sina muskler på banan.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2018. Ett stort gäng ungdomar kastar sten vid pendeltågsstationen i Upplands Väsby. På T-centralen har en påverkad man fallit ihop och när Sebbe och Salle ska omhänderta honom sväljer han en heroinboll. Jeanette och Fredrick hamnar mitt i ett gängbråk. 27/06 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2019. Carro får panik när hon inser att hon kommer att skämma ut sig på kvällens bryggdans med sin obefintliga rytmkänsla. Jens svartsjuka eskalerar och leder till oanade konsekvenser. 27/06 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Criminal minds
Criminal minds

Amerikansk kriminalserie från 2020. Awakenings. JJ är kvar på sjukhuset och kämpar för sitt liv sedan hon skadats när Everett Lynch och hans dotter flydde ur häktet. Reid vakar vid hennes sida och klandrar sig själv för att han inte såg hur illa däran hon var.