OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

torsdag den 7 juli

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Gärdsgårdsserien

Svensk reportageserie från 2019. Forshaga Ultras – en film om vänskap. Forshaga Ultras två enda medlemmar är bästa vännerna Christian och Emil. Supportföreningens framtid hotas när vänskapen sätts på prov. 06/07 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk reality från 2012. Bad Ass Bronco Part 2. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. ,.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2013. Man on Wire. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Denna omgång är de även i Sydamerika. ,.

Dödlig fångst

Amerikansk realityserie från 2019. Now or never. En hemsk skada kräver ingripande från kustbevakningen. Josh och Casey ställs inför stora förluster när deras avlastning stryks, och Monte fångar fler krabbor än Wizard kan bära. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk motorserie från 2018. 1985 Mercedes 300 TD. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken. 06/07 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2015. One Small Flush For Man. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2017. Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk motorserie från 2018. The Best of the Best. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken. ,.

Tennis

Semifinal, dam. –. Wimbledon. Tennis Grand Slam: Wimbledon 2022 dag 11 semifinal dam. I studion: Karin Frick, Jonas Björkman och Fredrik Rosengren. Programledare: Fredrik Rosengren, Jonas Björkman, Karin Frick.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2011. När 7000 människor bor på en camping finns det regler för att alla ska trivas. En regel är att det ska vara tyst klockan elva, men klarar MC-gänget det? Är det okej att sola topless? Hundar är älskade husdjur, men hur många får man ha på en camping?. ,.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2017. Ola-Conny provjobbar på lagret men att hantera truckarna är svårare än han trodde. Modeshopparna Helene, Beatrice och Alva handlar boho-chic. De avslutar med en lyxig fotmassage av två hunkar. Morgan besöker en källa som sägs ha gudomliga krafter.

Bild från filmen The last dance
The last dance

Amerikansk sportdokumentärserie från 2020. Bulls står inför stora utmaningar mot Utah 1997 och Indiana 1998. Steve Kerr sätter sin egen prägel.

Bild från filmen Södertäljepolisen
Södertäljepolisen

Svensk realityserie från 2018. En man larmar om att han fått ett paket med narkotika som han inte beställt. En 16-åring har varit ute med pappas bil och blivit inblandad i en olycka. När den andra föraren ringer polisen istället för att ta emot pengar för skadorna hettar det till.

Bild från filmen The Scorpion king
The Scorpion king

Amerikanskt actionäventyr från 2002. För länge, länge sedan innan pyramidernas tid använde den onde kung Memnon sin siare Cassandras psykiska krafter för att se in i framtiden. I en sista ansträngning att hindra Memnon från att ta makten i världen lejde ledarna för de fria stammarna Mathayus att döda Cassandra.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2012. Jeremy och Richard är med och arrangerar en biljakt för den nya Sweeney-filmen. James tar en titt på nya Vauxhall Corsa VXR Nurburgring och nya Fiat Panda. Ryan Reynolds är stjärnan i Bil till hyggligt pris. ,.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2018. Jannika och Emily väcker en sovande man i Gamla stan men då blir han aggressiv. På Fridhemsplan är det slagsmål. Tina och Niclas ser en utslagen kvinna på S:t Eriksplan. På Hötorgets station påstår en kvinna att en ung man stulit hennes mobiltelefon. 04/07 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2019. Carros exman Rickard kommer på besök med sin flickvän och Carros hatobjekt Jasmine, och Ingrid försöker få Carro att bete sig civiliserat. Jens vill visa Gunnar att han visst är händig, men råkar istället limma fast sig själv i en vägg. 04/07 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2019. Carro blir en överbeskyddande mamma när Nora verkar ha skaffat en äldre pojkvän. Jens och Åsa ska bjuda ett snobbigt par på middag men Jens har glömt att köpa vin och sen går inget som han tänkt sig. 04/07 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Criminal minds
Criminal minds

Amerikansk kriminalserie från 2020. Rusty. Arbetsgruppen reser till Denver för att utreda en rad mord och Prentiss måste fundera över sin relation till agent Mendoza.