OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

söndag den 28 maj

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Diners, drive-ins and dives
Diners, drive-ins and dives

Amerikansk matlagningsserie från 2019. From Vikings to Wings. Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. Dodge A100 Van. Mike tar sig an en nedgången Dodge A-100 Sportsman från 1965. Kan skräddarsydda, surfinspirerade detaljer ge bilen tillräckligt mycket wow-känsla för att locka till sig en köpare?. 27/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk realityserie från 2013. Back to the 80's in a '68 Coronet. Richard köper en Malibu från 1969, men han får snart stora problem. Senare krockar Aaron med en Coronet från 1968 inne på verkstadsområdet. 10/01 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2017. The Curse of the Fairplay Mountains. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Bild från filmen Dödlig fångst
Dödlig fångst

Amerikansk dokumentärserie från 2020. End of the Beginning. När båtarna förbereder ett sista säsongsryck skakas Cornelia Marie av sorgliga nyheter. Lady Alaskas nybörjare, Gabby, övervinner en smärtsam skada för att stödja sin besättning. ,.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2016. Kevin & Shirley. Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?. 23/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2016. Barbra & Greg. Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?. 24/05 år 2023 i Kanal 9.

Oslopolisen

Norsk dokumentärserie från 2022. Håvard och Marius rycker ut till Maridalen där en bil kört av vägen, men föraren sjappat. Kan em bibel lösa mysteriet?. 25/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. Austin-Healey. Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2019. Det är dags för premiär för Morgans memory mitt i varuhuset. Besökarna tävlar om priser som Morgan gömt bakom luckorna i sin memoryvägg. Nu behöver Morgan bara lista ut hur memory faktiskt går till. 19/03 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2017. Pirre och Rodde får larm om en aggressiv kvinna som använder sin krycka som vapen. En livlös man får Stefan och Mallan att tillkalla ambulans. Malin och Anneli får problem med en mycket berusad man som vägrar lämna stationen. 27/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Rökutveckling ombord. Sjöräddningssällskapet på Rörö får larm om rökutveckling på en båt. Ett litet barn har andats in den giftiga röken och måste snabbt få vård. En ung man har under en simtur försvunnit i en insjö och sjöpolisens dykare är på plats. 11/03 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Att grilla hör sommaren till. Carro anser själv att hon är ett grillproffs. Även Jens anser att just han vet bättre än de flesta hur grillandet ska gå till, vilket givetvis leder till en rejäl konflikt. Samtidigt går Åsa ut i krig mot några grannar. 27/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Nora vill göra slut med sin kille men Carro blir då oerhört stressad eftersom hon inte vill riskera en stor kommande affärsdeal med hans mamma. Åsa inleder en kampanj för att kuppa in sig som ordförande i samfälligheten. 27/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2009. Morgan har det stressigt på jobbet och ett gäng lärarinnor från Sundsvall är på bussresa till Ullared för att shoppa. 21/02 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2017. Micke och Arian träffar på en aggressiv kvinna som använder sin väska som vapen. Per får ett larm om en ung kvinna som skadat sig själv.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Bobo har anlitat städhjälp. Problemet är bara att tjejerna som ska städa verkar vara mer intresserade av honom än av själva jobbet. Jens och Åsa blir överlyckliga när Ingrid och Gunnar meddelar att de tänker köpa en lägenhet i Spanien. 25/02 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Rörmokare och Bobos tvillingbror. Gunnar och Ingrid sitter i karantän hemma i stan och hetsar Jens att laga en läckande kran. Carro och Bobo är bakis och orkar inte festa mer, när de springer på några partyglada polare till Bobo ljuger Bobo och säger att han är Bobos tvillingbror. 26/02 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Zero dark thirty
Zero dark thirty

Amerikanskt drama från 2012. Under ett helt årtionde arbetade underrättelsetjänsten i hemlighet för att uppnå ett enda mål: att hitta och avlägsna Osama bin Laden. Kathryn Bigelow och Mark Boal som tillsammans låg bakom ”The Hurt Locker” är nu tillbaka med berättelsen om tidernas mest omfattande förbrytarjakt på världens farligaste man.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Rökutveckling ombord. Sjöräddningssällskapet på Rörö får larm om rökutveckling på en båt. Ett litet barn har andats in den giftiga röken och måste snabbt få vård. En ung man har under en simtur försvunnit i en insjö och sjöpolisens dykare är på plats. 28/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2017. Micke och Arian träffar på en aggressiv kvinna som använder sin väska som vapen. Per får ett larm om en ung kvinna som skadat sig själv. 28/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Bobo har anlitat städhjälp. Problemet är bara att tjejerna som ska städa verkar vara mer intresserade av honom än av själva jobbet. Jens och Åsa blir överlyckliga när Ingrid och Gunnar meddelar att de tänker köpa en lägenhet i Spanien. 28/05 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Law & order: Special victims unit
Law & order: Special victims unit

Amerikansk kriminalserie från 2018. Zero tolerance. Efter att ha räddat en ung tjej undan en traffickingliga måste Benson och Stone ta till drastiska åtgärder för att återförena henne med hennes mamma. Samtidigt bestämmer sig Rollins för att ge sitt darriga förhållande ytterligare en chans. ,.