OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

lördag den 2 juli

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen How do they do it?
How do they do it?

Amerikansk dokumentärserie från 2018. Många saker i den moderna världen är resultatet av sofistikerade beräkningar och produktionsprocesser som vi oftast tar för givna. Men hur produceras de och vad är tanken bakom dem? Detta program ger en speciell inblick i världens produkter och mekanismer. ,.

Bild från filmen Diners, drive-ins and dives
Diners, drive-ins and dives

Amerikansk realityserie från 2020. Takeout: Sendin' the Surf & Turf. Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk reality från 2012. Stung By a '67 Corvette Stingray. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. ,.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2013. Day of Reckoning. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Denna omgång är de även i Sydamerika. ,.

Deadliest catch specialavsnitt

Amerikansk realityserie från 2019. Unfinished business. Fiskemännen ser tillbaka på sina tidigare äventyr på Berings hav, och diskuterar höjdpunkter och lågvattenmärken från varje resa. ,.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2015. The Lost Episode. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2017. Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Amerikansk motorserie från 2018. 1971 Chevrolet C10 Truck. Mike hittar en Chevy C10-truck från 1971. Bilen är i gott skick, men Mike känner ändå att de skulle kunna maximera vinsten genom att göra bilen mer körvänlig. ,.

Tennis

Semfinal, herr. –. Wimbledon. Tennis Grand Slam: Wimbledon 2022 dag 12 semifinal herr.

Bild från filmen The last dance
The last dance

Amerikansk sportdokumentärserie från 2020. Ett utpumpat lag avslutar sin dynasti med ett sjätte mästerskap. Michael, Phil och andra lagmedlemmar funderar över slutet på en era.

Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2020. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegal arbetskraft, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 04/07 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Us
Us

Amerikansk rysare från 2019. Adelaide har burit med sig ett barndomstrauma hela livet och anar oråd då familjen åker iväg på semester. När deras dubbelgångare dyker upp utanför huset inleds en mardrömsnatt utan like.