OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

måndag den 5 juni

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Diners, drive-ins and dives
Diners, drive-ins and dives

Amerikansk realityserie från 2020. Spicin' Things Up. Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. 1972 Datsun 510. Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 04/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk realityserie från 2013. Supping up a Super Ford GT - part I. Gänget ger rostiga reliker nytt liv i verkstaden. Hinner de göra klart bilarna innan nästa auktion, och kommer det i så fall att vara mödan värt?. 18/01 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2017. Eclipsed. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Bild från filmen Dödlig fångst
Dödlig fångst

Amerikansk dokumentärserie från 2021. Time Machine. Wild Bills besättning kämpar mot strömavbrott i hård vind, men dagarna är räknade för deras gröngöling. Josh och Casey prövar Johnathans strategi för att hitta kungskrabba. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. 1972 Datsun 510. Bilhandlaren Mike Brewer och hans multibegåvade mekaniker har ett uppdrag - att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken i Los Angeles. 05/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2017. The Day the Crane Collapsed. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig. ,.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2020. New Contacts. I Leeds besöker Drew och Tee två handlare som har samlat sedan 1971. Drew hittar en gammal industripall och gör några keramiska fynd. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2017. 2004 Mini Cooper S MC40. Mike tar sig an en nedgången Dodge A-100 Sportsman från 1965. Kan skräddarsydda, surfinspirerade detaljer ge bilen tillräckligt mycket wow-känsla för att locka till sig en köpare?. 07/12 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2010. Den glada familjen Jönsson Jansson från Filipstad är tillbaka i Ullared. De spelar minigolf och gör nya fynd i varuhuset. Ola-Conny har fortfarande semester, och ägnar den åt att hjälpa Morgan måla om sitt hus. 28/02 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2018. Jeanette och Fille får problem med två stökiga män på Fridhemsplan. Rickard och Baran hjälper en kvinna som är okontaktbar efter att ha fastnat mellan tåg och perrong, och ungdomsvärdarna Anders och Aida rycker ut när en ung kvinna skadat sig själv.

Trafikpoliserna Danmark

Dansk dokumentärserie från 2022. Vägilskan bryter ut på motorvägen när bilister hetsar varandra. På Nordjylland observeras en bilist som inte kan hantera hästkrafterna i sin Porsche. 26/04 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2012. Väder och mat är något av det mest diskuterade på campingen. Matlagning sköts med fördel på den medhavda grillen och vilken betydelse har egentligen vädret för en tuff och tålig camparveteran? Raggarbils-Steffe och hans svåger Peppe går på grillskola. 29/03 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2010. Drängarna kommer för att spela, tätt följda av sitt allra största fan, Ben. Det blir stort kalas med bland andra Morgan, Ola-Conny och Boris. 01/03 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2010. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 11/11 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2010. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 11/11 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Property brothers
Property brothers

Kanadensisk realityserie från 2016. Nathan & Jessica. Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

Bild från filmen Mumien
Mumien

Amerikansk action från 1999. En grupp skattjägare åker på expedition till Saharaöknen år 1925. När de snubblar över en uråldrig grav återupplivar de en 3000 år gammal förbannelse. Den förkroppsligas av en hämndlysten reinkarnation av en egyptisk präst, som har dömts till en evighet bland de levande döda.

Trafikpoliserna Danmark

Dansk dokumentärserie från 2022. Vägilskan bryter ut på motorvägen när bilister hetsar varandra. På Nordjylland observeras en bilist som inte kan hantera hästkrafterna i sin Porsche. 05/06 år 2023 i Kanal 9.

Kustbevakarna

Svensk dokumentärserie från 2007. En tunna med misstänkt farligt innehåll hittas på en ö i Göteborgs skärgård. Kustbevakningen kallas till platsen. Lars och Jonas söker efter en misstänkt sjöfyllerist när plötsligt ett larm kommer. En man har fallit överbord!. 02/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2022. Betongbarriär i vägen. En bil har blivit prejad på Essingeleden och mittbarriären har pressats ut i mötande körfält. Roiene måste agera snabbt innan fler bilar smäller in i betongen. 01/06 år 2023 i Kanal 9.

Bild från filmen Law & order: Special victims unit
Law & order: Special victims unit

Amerikansk kriminalserie från 2018. Plastic. En kvinna anklagar en berömd plastikkirurg och hans flickvän för våldtäkt. ,.