OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

torsdag den 26 maj

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Gärdsgårdsserien

Svensk reportageserie från 2019. Forshaga Ultras – en film om vänskap. Forshaga Ultras två enda medlemmar är bästa vännerna Christian och Emil. Supportföreningens framtid hotas när vänskapen sätts på prov. 19/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Diners, drive-ins and dives
Diners, drive-ins and dives

Amerikansk matlagningsserie från 2019. Family Meals. Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2015. 1963 Sunbeam Alpine. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken. 29/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk realityserie från 2017. Chevy chase. De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och hans duktiga mekaniker på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. ,.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2012. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Dödlig fångst

Amerikansk realityserie från 2018. Salt wounds. Sig ger sig ut i vildmarken på ett farligt midnattsuppdrag med förhoppningen att skaka om sina rivaler. Och så får Keith besked från sin läkare gällande en mystisk sjukdom. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2015. 1963 Sunbeam Alpine. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken. 30/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2013. Homestead for the Holidays. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2016. Balbithan. Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2015. 1992 AM General Humvee. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Kjell och Rose-Marie är tillbaka. Boris har byggt en sportbar i varuhuset för de som inte gillar att shoppa. Boris anordnar årets upplaga av korvätartävlingen där både Ola-Conny och kundvagns-Alexander ställer upp. Morgan berättar om sitt jobb. 29/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2018. Jeanette och Fille får ett anrop om en aggressiv man på ett tåg. Charlies tålamod sätts på prov när en man han har avvisat flera gånger återkommer i tunnelbanan. Trygghetsvärdarna Ferhat och Busra jagar en man som skrämmer resenärer. 29/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2009. James, Jeremy och Richard tar med sig varsin lyxbil till Rumänien för att leta upp en motorväg som diktatorn Ceausescu byggde. Dessutom testar James BMW 760i och Mercedes S63 AMG och Eric Bana kör Lacettin. 30/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2020. Kristallkrona. Bästisarna Jörgen och Ragnarsson lär oss hur man blir en supercampare: kristallkronor och egen brygga. Bödastammisen Steffe hävdar att han myntat uttrycket stödbensöl. Håkan och Roy älskar Böda för att de får vara sig själva. ,.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Ullared i vinterskrud. Vinter är lågsäsong och det är inte så långa köer. För vd:n Boris är det mycket. Han måste hålla koll på alla byggen som pågår, till exempel shoppinghotellet som snart är färdigt. Fyller år gör Gekås Morgan som blir 40.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2018. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2018. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

Property brothers family flashback

Amerikansk realityserie från 2020. Flashback: Michelle and Chris. I detta avsnitt minns bröderna sina egna renoveringar medan de ser återser ett projekt där källaren förstörts i en översvämning.

Bild från filmen Eldstorm
Eldstorm

Amerikansk action från 1991. Den unge Brian McCaffrey ser sin pappa som är brandsoldat dödas i en brand. En bild av pojken hållande faderns hjälm vinner Pulitzerpriset det året. Arton år senare tar Brian sin examen som brandsoldat – något som hans äldre bror Stephen inte alls gillar. De båda dras in i en kamp för att finna en pyroman som plågat staden under en tid.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2009. Jeremy, James och Richard försöker bygga en egen elbil. Risken för elchock är överhängande. På banan försöker amerikanska Corvette ZR1 konkurrera med tyska Audi R8 V10. Skådespelaren Michael Sheen är stjärna i Bil till hyggligt pris.

Kustbevakarna

Svensk dokumentärserie från 2007. Kalle och Jonas är på plats på en rejvfest på en ö i Göteborgs skärgård. Misstankar finns om att det ska förekomma narkotika på ön. En man har försökt döda en annan i ett knivbråk. Gärningsmannen har sedan kastat kniven i vattnet. 27/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Kvinna skadad på klippa. Sjöräddarna på Rörö har rycker ut till en kvinna som skadat sig svårt ute på en bergsklippa. Sjöpolisen i Nacka får larm mitt i natten om en misstänkt stulen båt, och sjöstationen på Dalarö larmas om en drivande båt. 26/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Criminal minds
Criminal minds

Amerikansk kriminalserie från 2020. Awakenings. JJ är kvar på sjukhuset och kämpar för sitt liv sedan hon skadats när Everett Lynch och hans dotter flydde ur häktet. Reid vakar vid hennes sida och klandrar sig själv för att han inte såg hur illa däran hon var. ,.