OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

måndag den 6 februari

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Diners, Drive-Ins and Dives
Diners, Drive-Ins and Dives

Mackor med vegansk kalkon och ramen med vietnamesiska crepes.

Bild från filmen Fast N' Loud
Fast N' Loud

Sista minuten-problem hotar Moneky att inte klara av deras deadline med en 1980 El Camino.

Bild från filmen Gold Rush
Gold Rush

Todds team får äntligen testa nya Turbo Trommel, Dave pressar sitt team att fördubbla sista utrensningen och Parker ska spränga ett block med dynamit.

Bild från filmen Deadliest Catch
Deadliest Catch

Den 23-årige Sean Dwyer kämpar för arvet efter sin far.

Bild från filmen Wheeler Dealers
Wheeler Dealers

Mike och Elvis är fast beslutna att motbevisa idén om att man alltid ska undvika motorer som har gått många mil. Mike köper en Jaguar S-Type och utför en del reparationer på den.

Bild från filmen Alaska: The Last Frontier
Alaska: The Last Frontier

Atz Sr och hans söner bygger en bro över en flod innan området drabbas av vårfloden. Och Atz Lee och Jane bygger ett nytt rökeri.

Bild från filmen Salvage Hunters
Salvage Hunters

I London prutar Drew på en makaber kollektion med antika läkarredskap. I Nottinghamshire besäker han ett förråd fullt med gamla amerikanska produkter.

Bild från filmen Wheeler Dealers
Wheeler Dealers

Mike lägger vantarna på en bil som har undgått honom i decennier, en Mark 1 Ford Transit. Elvis är förtjust - tills han inser hur mycket som behöver göras.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Stefan Löfven besöker Boris i varuhuset. Statsministern fascineras över anledningen till att sportbaren ligger nära damavdelningen samt enorma mängden strumpor som säljs årligen. Morgan blir hedrad av att få packa upp en helt ny vara till sortimentet.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Najda på Trygghetscentralen får in ett larm om en man på T-centralen som tycks ha det lite för härligt för allmänhetens bästa. En man ligger på spåret och ordningsvakterna Mariah och Jimmy måste skynda till platsen innan han blir påkörd av tåget.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Två personer som paddlat kajak har hamnat i det kalla vattnet och det handlar om minuter för att få in dem till en väntande ambulans. Katastrofen är ett faktum när en segelbåt får svåra problem i vinden och kraschar rakt in i ett berg.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Camping är en livsstil och som sådan finns det naturligtvis trender. Vad är inne i campingvärlden just nu? Vilken inredning är trendigast i husvagnen och vilka prylar bara måste man ha? På Böda är det inne att namnge sin gata.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Micke Tornving har samlat en sprudlande trio bestående av programledaren Erik Ekstrand, trollkarlen Tobbe Blom och fd simmerskan Emma Igelström. Det blir en underhållande och svettig kamp där Micke Tornving ger svaren hela vägen in i mål. Vinnaren går vidare till semifinal.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Ett cigarettsmugglingsförsök stoppas när tulltjänstemän upptäcker ett gömt fack i bagaget. Polisen har misstankar om en arbetslös man som hävdar att han har kommit på en tre månader lång semester utan familjens sällskap.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Några kaxiga passagerare återvänder från Asien med farlig smuggelgods, men spelar dumma när de blir förhörda om en samling konstiga rosa piller av tulltjänstemännen.

Bild från filmen Property Brothers
Property Brothers

Tvillingarna hjälper Nancy som vill flytta ut till förorten och hitta ett hem som reflekterar hennes personlighet.

Bild från filmen Charlie Wilson's War
Charlie Wilson's War

En tvivelaktig kongressledamot, en stenrik societetsdam och en slug CIA-agent är de tre ledande aktörerna när USA, i en hemlig operation, hjälper afghanerna mot ryssarna i den sovjetiska invasionen 1980.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Två personer som paddlat kajak har hamnat i det kalla vattnet och det handlar om minuter för att få in dem till en väntande ambulans. Katastrofen är ett faktum när en segelbåt får svåra problem i vinden och kraschar rakt in i ett berg.

Kustbevakarna

Besättningen på KBV 311 får samtal om att en färja gått på grund och åker till platsen för att undersöka. Inne i Mälaren har en båt sjunkit och nu läcker den olja. Johan och Nisse finns till hands under Cape North Race.

Bild från filmen Södertäljepolisen
Södertäljepolisen

Utredarna Cajsa och Ulrika berättar om ett omtalat och makabert styckmord. Mördaren hade gömt offret i sin bil - i ett och ett halv år. Poliserna Viktor och George blir vittne till en trafikolycka och misstänker att föraren är narkotikapåverkad.

Bild från filmen The Walking Dead
The Walking Dead

Hjältarna bekämpar den hotande helveteselden under Reaper-attacken, medan andra slåss mot Moder Natur i Alexandria. Samtidigt är livet i Commonwealth inte så idylliskt som det verkar.