OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

tisdag den 18 juni

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

En frilansande resefotograf letar efter en rymlig lägenhet i Paris som även skall kunna fungera som en fotograferingsstudio men inser snart att det är näst intill omöjligt att hitta en sådan lägenhet.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Vännerna Caitlin och Hanna skall flytta till Göteborg i Sverige och jobba som lärare. Hanna vill bo centralt medan Caitlin föredrar mer utrymme utanför stan.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Carola söker på pappas sida där det dyker upp en spännande historia om en sjörövarkapten och en försvunnen förmögenhet. Christines släktresa fortsätter med farfars släkt som invandrade från Tyskland, men varför hamnadede i Göteborg?

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

När det står klart att dricksvattnet inte kommer att räcka hela vägen ställs allt på sin spets. Nu återstår bara två alternativ - skaffa hjälp eller avbryta seglatsen.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Pernilla sjunger allsång i Peter Jöbacks trädgård. Hemma i Christinas trädgård är det takläggningsfest. Hans vägrar dock att delta i både husvisning och festligheter.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Sex månader gammal drabbades Lii av RS-virus. Föräldrarna Sara och Oscar fick veta att deras dotter måste genomgå en hjärttransplantation. Operationen lyckades, men Lii måste övervakas dygnet runt. Renoveringarna som påbörjats står nu helt stilla.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Bailey möter en upprörd Catherine. Addison är tillbaka på Grey Sloan, Meredith och Richard hamnar på kant med varandra och Owen börjar jobba igen.

Bild från filmen Superstars
Superstars

Tävlingsplåstret rycks direkt i klassikern barr. Klarar titelförsvararen Christian Olsson att leva upp till förväntningarna? Den nya grenen swimrun basket bjuder på dramatik när deltagarna får tävla i lag.

Bild från filmen Kompani Svan
Kompani Svan

Rekryterna beordras ut på en marsch utan att veta hur länge den ska pågå. Det blir övernattning i skogen och den hårdaste utmaningen hittills.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Gränspolisen Henric får larm om en efterlyst person som ska befinna sig på Arlanda. Mimmi kontrollerar två nervösa män från Spanien som beter sig väldigt misstänkt.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Skådespelaren Peter Magnusson tar spelet på största allvar när han möter författaren Martina Haag och journalisten Suzanne Axell. Det blir en strid på blodigt allvar ända in i sista sekunden.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Ett lastbilssläp har vält på den glashala E4:an utanför Jönköping. Fredrik och kollegorna får kämpa mot mörker och kyla för att få undan ekipaget innan morgonen gryr.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Maja stoppar en förare som åkt fel och hamnat i Sverige. När bilen genomsöks hittar de vapen. Thomas gör ett stort fynd i ett misstänkt paket på Arlanda.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Sheldon och Amy försöker få bort stressen ur sin bröllopsplanering genom att lägga till matematik i processen. Raj gör slut med Howard efter att ha insett att hans bästa vän faktiskt är skadlig för hans självförtroende.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Sheldon och Howard planerar Amys och Halleys födelsedagsfirande. Leonard får ett julbrev av sin bror som gör honom deppig eftersom hans egna prestationer inte är i närheten av broderns.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

En tillbakablick till de mest minnesvärda ögonblicken. Berra och Roiene återser en familj som de hjälpte i en svår stund och andra rörande historier om hur livet kan ändras.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

När dansaren Ann Wilson och friidrottarna Erica Johansson och Malin Ewerlöf ställs mot varandra blir det ingen dans på rosor. I slutändan blir det en hård kamp om en plats i semifinalen.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Maja och sökhunden Paddy kontrollerar en buss i jakten på narkotika när Paddy plötsligt markerar en av resenärerna. På Arlanda stoppar Timor en herre som har en massa pengar.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

En våldsam attack på öppen gata leder till att Carisi tar upp det som hatbrott. Benson måste stötta ett vittne.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

I en kaosartad match ställs Christine Meltzer och Peter Magnusson mot Bea Uusma och Magnus Betnér. Vad kan de om det märkliga året 1979?

Bild från filmen Welcome to Marwen
Welcome to Marwen

År 2000 blev konstnären Mark Hogancamp misshandlad av fem män, och lämnad att dö. Efter attacken förlorade han stora delar av sitt minne på grund av en hjärnskada. I ett desperat försök att återfå det som gått förlorat ger sig Mark i kast med en speciell sorts terapi. Han bestämmer sig för att skapa en andra världskriget-värld i miniatyrformat.

Naked Attraction UK

Adele är äntligen cancerfri och drömmer nu om att leva till fullo. Hon hoppas därför kunna hitta en kille som känner på samma sätt. Jack ger sig ut på jakt efter den enda efter att ha gått ner 25 kg och på allvar hittat modet att hitta kärleken.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

Garland ber Benson att återuppta ett fall av försvunna personer som han arbetade med i början av sin kariär och ett offer i ett av Carisis senaste fall arresteras.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Charmanta Magdalena Forsberg och Martin Schibbye ställs mot Emma Knyckare och Ola Söderholm. Är Skalman eller Farmor längst?