OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

måndag den 10 oktober

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2018. Jens ska sluta snusa och måste motbevisa alla som tror att han inte kommer klara det med humöret i behåll. Till Carros stora glädje kommer Bobos pappa på besök, men Bobo är mindre nöjd. 07/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2019. Det är dags för Ola-Connys årliga och populära korvätartävling. Stammisen Pierre får en ny chans att jobba som maskot efter den mindre lyckade insatsen tidigare. Och det hettar till när Ola-Conny presenterar ett väldigt oväntat val av tävlingskorv. ,.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2014. Surfside Bikini Startup versus Student Budget on Australia's Gold Coast. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det innebär att köpa fastigheter i andra länder. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2015. Traveling Campania. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det innebär att köpa fastigheter i andra länder.

Bild från filmen Good bones
Good bones

Amerikansk realityserie från 2018. Risky Reno with Historic Charm. Trots dess udda utformning och skröpliga tillstånd tar sig Mina och Karen an ett gammalt hus med historisk charm. ,.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2018. Carro ger sig ut på krigsstigen när det visar sig att någon granne slänger skräp i hennes container. Ingrid vill imponera på ett nyinflyttat par, medan Jens hamnar i ett dialektalt missförstånd. ,.

Bild från filmen Trafikpoliserna
Trafikpoliserna

Svensk realityserie från 2017. Systrarna Carolina och Linda råkade ut för en svår bilolycka; en förare körde över heldragna linjen och krockade med deras bil. Båda systrarna fördes svårt skadade till sjukhus. Trafikpoliserna stoppar många förare som inte följer lagar och regler. 07/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Svensk livsstilsserie från 2019. Elvaårige Theo hade sett farliga lekar på nätet, och en dag hittade pappa Kim sonen Theo hängande i ett rep. Han påbörjade hjärt- och lungräddning men förgäves. Hela familjen är i sorg. Löftet att ge lillebror ett nyrenoverat rum orkar de inte infria. 07/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Grey's anatomy
Grey's anatomy

Amerikansk dramaserie från 2021. Some kind of tomorrow. Meredith ber Amelia om råd. Richard får ny energi av att undervisa och Winston tar hand om en patient med njurproblem. ,.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2021. Krasch mellan lastbil och personbil. Micke på vägassistansen har fullt upp efter en krasch mellan en lastbil och personbil mitt i den hektiska Stockholmstrafiken. Många är chockade och samtidigt sker fler olyckor. 07/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

Svensk underhållning från 2022. Ett nytt hot. När det är som mest olämpligt hamnar gänget i stiltje. Allt pekar på en lugn dag – men i stället blir det dramatik, tvära kast och bortom horisonten tornar ett nytt hot upp sig. 09/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2011. Freestyle och Gyllene Tider spelar på Böda. På campingen har alla sina egna sätt att få till den perfekta dagen. Pia och Eva har hyrt Glampingtältet, där allt handlar om lyx och glamour.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Svensk livsstilsserie från 2019. 2015 berättar Smilla, 12, för familjen att hon känt sig manad att kasta sig framför tåget. Smilla diagnostiseras med PANS. Det blir en mardröm för familjen Svensson. Lillasyster Emmy hamnar i skymundan. Ingen i familjen har eget rum och livet är kaos.

Bild från filmen Trafikpoliserna
Trafikpoliserna

Svensk realityserie från 2017. Trafikpoliserna har en nykterhetskontroll i Värtahamnen och två lastbilschaufförer visar sig vara alkoholpåverkade. Hasse stoppar en bil som visar sig sakna förare och de två passagerarna i baksätet har ett gäng förklaringar till vem som körde bilen.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2005. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. ,.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2005. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. ,.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2021. Berras glada nyhet. Lutten hjälper en skärrad kvinna som blivit påkörd av en smitare. På Gotland träffar Hugo en semestrande Berra som har glada nyheter om sin hund Signe som äntligen fått valpar.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Svensk realityserie från 2022. Huset monteras. Pernillas hus monteras och hon anställer hjälp för att rensa i kaoset. Pernilla och pojkvännen Christian gör sin första gemensamma tv-intervju hos Carina Bergfeldt. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Älskar, älskar inte

Svensk realityserie från 2022. Nu eller aldrig. Annika får träffa Melissa och Cristy för första gången på Filippinerna. Victor får hem sin älskade Caroline till Vetlanda. Och Sabine kämpar för att få pojkvännen Mike till Sverige.

Bild från filmen Kompani Svan
Kompani Svan

Svensk underhållning från 2022. Ett kliv ut i det okända. Gunde Svan testar rekryternas mod med ett kliv rakt ut i det okända - ett hopp från en skyhög klippa ner i iskallt vatten. Kan Magnus Hedman övervinna rädslan från barndomen som han fortfarande inte har bearbetat?. Rekryternas samarbetsförmåga sätts på prov när de delas upp i lag och ska genomföra Kompani Svans extrema militärhinderbana.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk frågesport från 2022. Bombsäkra på fel svar. Kan Hanna Hellquist och Jonatan Unge sätta stopp för Messiah Hallberg och Kajsa Grytt?. Ett lag gör bort sig tvåfaldigt och det andra tackar när gratispoäng tas emot.

Bild från filmen Naked attraction Sverige
Naked attraction Sverige

Svensk realityserie från 2022. Första dejten. Ilona är 31 år men har aldrig varit på en dejt. Nu har hon chansen att gå på sin första dejt och som bisexuell attraheras hon både av kvinnor och män.

Bild från filmen The walking dead
The walking dead

Amerikansk thrillerserie från 2021. Carol sluter ett avtal med Pamela. Aaron, Jerry, Lydia och Elijah är på väg till Oceanside och samväldet firar grundarnas dag.

Gränsbevakarna Sverige

Svensk dokumentärserie från 2022. Hunden Dusty hittar pistol. På Arlanda får Alex och Mimmi in en kvarglömd väska som luktar död. Något som liknar djurben verkar finnas i väskan. Hunden Dusty hittar en en pistol vid en bilkontroll. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk frågesport från 2021. Grupp 2 rivstartar. Äkta paret Anna Kinberg Batra och David Batra gör TV-historia när de tillsammans kliver in i tävlingen och möter veteranerna Mikael Tornving och Gry Forssell. Kommer en nystruken Micke Tornving kunna kompensera för att Gry är bakfull? Kan lagen stava till BINGO på Bingolottospråk?. ,.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk frågesport från 2021. Hur folklig är Gert?. Arkitekten Gert Wingårdh och sångerskan Linnea Henriksson möter halvnya laget med skådespelaren Olle Sarri och komikern Petrina Solange. Hur folklig är Gert?. ,.