OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

måndag den 27 maj

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen Gärdsgårdsserien
Gärdsgårdsserien

Ett år har gått sedan vi senast hörde från Forshaga Ultras. Då bråkade bästa vännerna Emil och Christian om ordförandeskapet. Nu har Sveriges minsta supporterförening något att berätta.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Bastin och Debbie flyttar till Nicaragua. De älskar båda tanken att vara närmare naturen, men de har mycket olika tankar om deras framtid i Nicaragua.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Grayson och Ariana vill leva ut Arianas livslånga dröm om att bo i Frankrike så när Ariana blir erbjuden ett jobb i historiska Angouleme tvekar inte Grayson att följa med.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Börje Salming vill veta mer om sitt samiska ursprung och startar sin släktresa i Talma sameby, norr om Torneträsk. Agneta startar sin släktresa i Stockholm med en rörande historia om ett bortlämnat barn innan turen går till Hälsingland.

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

Sex kändisar ska tillsammans med en ny kapten segla från Gran Canaria till Västindien. Men det blir en rejäl utmaning - hela norra Atlanten täcks av ett gigantiskt oväder.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Pernilla har sålt gröna huset. Mor och dotter skålar och firar, men stämningen ändras snabbt när Bianca ser Pernillas alla överfulla gömmor - och får panik.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Susanne diagnostiserades med bröstcancer 2017. Hon lever på lånad tid. Hennes sista önskan är att uppfylla sin och familjens dröm om att kunna flytta ut till huset på landet. Sofias änglar kommer till deras undsättning.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Nick och Meredith öppnar sina hjärtan för varandra. Bailey får det erkännande hon förtjänar Link och Jo delar en kärleksfull stund och Teddys liv hänger i en skör tråd.

Bild från filmen Välkommen till Köping
Välkommen till Köping

Midsommar står för dörren och det ska såklart firas stort. Smörgåstårtor ska bakas, snapsvisor förberedas och midsommarstången måste leva upp till Tobbes höga krav. Medan Linda är redo att ge sig ut i dejtingdjungeln igen, är Mats orolig över att Sofia börjat längta hem till sitt Falun.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Gunnar och Ingrid har bjudit in till kräftskiva och Jens har en gång för alla tröttnat på att Gunnar inte vill skriva över stugan på honom och Åsa. På kräftskivan tänker han se till att få Gunnars namnteckning på plats.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Jens kommer på Gunnar med att smygflukta på ett par nakenbadande tjejer och försöker lista ur hur han ska kunna använda informationen till sin fördel. Ingrid tipsar Carro om att börja äta katrinplommon efter att hon ätit för mycket grillat.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

En man har två paket i packningen som Tomas misstänker kan vara kat. Under en kontroll i Malmö försöker en av passagerarna svälja cannabis.

Bild från filmen Superstars
Superstars

Jakten på den andra finalplatsen fortsätter i en extremt tuff crossfit-tävling. Och i helt nya tävlingen stjärnkampen står hela tre stjärnor på spel.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

En bil har kört fast på en enslig skogsväg och Martin får frambringa all envishet och allt dalastål han har till sitt förfogande för att klara bärgningen.

Bild från filmen Välkommen till Köping
Välkommen till Köping

Linda kallar in Rickard Olsson och tillsammans bjuder de in hela gänget till guld-bio deluxe. Vännerna tittar tillbaka på de två senaste säsongerna och hedrar bästa vännen Frasses minne.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Howard får besök av en Air Force-kapten angående sin uppfinning. Penny berättar för sina medarbetare att Bernadette är gravid, utan att veta Bernadette ville hålla det hemligt.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Bernadette anförtror sig till Raj om att hon är inte säker på att hon är redo att bli mamma. Penny följer med Amy till ett universitetsmöte och Sheldon tar till extrema metoder för att hjälpa Howard med hans militära projekt.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

En våldsam kollision inträffar i Södra Länken när en personbil plogas framför en tung lastbil och färden avslutas med en smäll rakt in i tunnelväggen. Bärgaren Andreas åker av en slump in i olyckan och måste agera snabbt.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Micke Tornving har samlat en sprudlande trio bestående av programledaren Erik Ekstrand, trollkarlen Tobbe Blom och fd simmerskan Emma Igelström. Det blir en underhållande och svettig kamp där Micke Tornving ger svaren hela vägen in i mål. Vinnaren går vidare till semifinal.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

I Malmö stoppas ett par som har mängder av öl med sig. När historierna går isär misstänker Niklas att ölen ska säljas. Olivia kontrollerar en man som känner sig kränkt.

Bild från filmen Superstars
Superstars

Det är dags att göra upp i den klassiska Superstars-semifinalen stjärnjakten. Och i en olidligt spännande duell avgörs det vem som kommer att ta den andra finalplatsen.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Legendarerna Annika Lantz och Johar Bendjelloul ställs mot Hanna Hellquist och Jonatan Unge.

Analysera mera

Klart det är ett stressigt jobb att vara gangster - och för att lära sig att hantera sin otrygghet börjar den mäktige maffiabossen Vitti från New York träffa psykoterapeuten Sobel.

Naked Attraction UK

Kelly behöver mer kärlek i sitt liv, men är inte säker på om hon söker en man eller en kvinna. Carlo från Somerset överlevde leukemi och söker nu den rätta.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Temperaturen vrids upp när Ina Lundström och Kalle Lind möter Amie Bramme Sey och Markus Krunegård. Det ena laget är i desperat behov av vinst och visar upp sin akilleshäl.