OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

onsdag den 17 april

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Adrenalinälskarna Kristen och Scott träffades när de jobbade med vildmarksäventyr och förenades av sitt gemensamma intresse.

Bild från filmen Good Bones
Good Bones

Mina tar hand om ett stort hus bestående av ett parhus och ett vagnhus. Men ett fel på grunden gör att teamet måste flytta fokus helt till vagnhuset.

Älskar, älskar inte

Cathrine känner stor sorg över att skiljas från Evangello. Lars är pressad över framtiden och barn med Fiona. Och kommer Tony att få hem Cristy och Melissa till Sverige?

Bild från filmen Välkommen till Köping
Välkommen till Köping

Mats och Sofia har bestämt vilka som ska vara bestman och tärna. Nu måste de bara våga fråga. Bröderna Bowling utmanar sig själva i ännu en ny sport där de träffar poledance-polarna Erik och Mikael. Mats tar med sig Tobbe på premiärtur i sin epa.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Alvin var sex år när han drabbades av leukemi. Under behandlingen fick han dessutom en kraftig blodförgiftning som ledde till en hjärnblödning. Från att ha varit en frisk, pigg och självständig pojke behöver han idag hjälp med allt.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Läkarna på Grey Sloan Memorial kämpar för att få rätsida på sina egna liv i den nya verkligheten efter pandemin som lamslagit världen.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Berras kollega är inblandad i en våldsam kollision. En lastbilschaufför kör in i taket på Talltunneln. Ett äldre par kolliderar med en tung lastbil. En lastbil får stopp på Essingeleden och de andra bilisterna respekterar inte avspärrningarna.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Jens kommer på Gunnar med att smygflukta på ett par nakenbadande tjejer och försöker lista ur hur han ska kunna använda informationen till sin fördel. Ingrid tipsar Carro om att börja äta katrinplommon efter att hon ätit för mycket grillat.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Åsa och Carro råkar av misstag skända en grav tillhörande en älskad hund och råkar ut för en ung utpressare. Gunnar beordrar Jens att hjälpa till med att gjuta en parkeringsplats och Jens bestämmer sig för att bli betongexpert.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

I Malmö stoppas ett par som har mängder av öl med sig. När historierna går isär misstänker Niklas att ölen ska säljas. Olivia kontrollerar en man som känner sig kränkt.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Säsongens underdogs Tom Sjöstedt och Jerka Johansson går upp mot de favorittippade giganterna Emma Molin och Johar Bendjelloul.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Den andra semifinalen blir en jämn tillställning där deltagarna kämpar frenetiskt om en finalplats.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Vid Slussen ställer ett cirkusekipage till med stora problem för trafiken. Vid en våldsam kollision har en personbil släpats framför en lastbil. Berra hjälper ett par som varit inblandade i en kollision med flera bilar.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Sheldon besöker sin mamma i Houston men då blir han tvungen att konfrontera en ny verklighet. Raj har ett Vem är mördaren-party men då blir det bråk i gänget.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Raj får ihop det med två tjejer som inte vet om varandra och han plågas av skuldkänslor. Penny grubblar på om hon ska tacka ja eller nej till en roll i en töntig film. Sheldon slits mellan två spelsystem.

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

Gänget är på upploppet och motorproblemet är ett mysterium för Gurra. Besättningen är redo för storm men färden in till Rio blir inte som planerat.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Säsongens underdogs Tom Sjöstedt och Jerka Johansson går upp mot de favorittippade giganterna Emma Molin och Johar Bendjelloul.

Renoveringsdrömmar

I herrgården fortsätter motsättningarna kring badrummet som byggs i det gamla kassavalvet. På säteriet får Filip jobba dygnet runt för att hinna och i ödehuset får Marcus och Therese hjälp av Anders.

Bild från filmen Välkommen till Köping
Välkommen till Köping

Det blir kris i Köping när Mats älskade EPA går sönder. Kommer de tvingas gå skilda vägar? Johan och hans mamma försöker sätta ihop en IKEA-soffa. Och Sofie fattar ett livsavgörande beslut.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Det blir ett toppmöte i gruppen när den skarpa programledarduon Babben Larsson och David Sundin ställs mot de obesegrade slåttermaskinerna Nina Persson och Messiah Hallberg.

Bild från filmen Superstars
Superstars

Ferry Svan delar med sig av sin karriär inom timbersport varpå svetten sprutar i en tuff hopprepstävling. Sedan blir det flåsigt värre när deltagarna ska tävla i cykling.

Bild från filmen Us
Us

Adelaide plågas av ett oförklarligt och outrett trauma från sitt förflutna och hon anar att något hemskt kommer att hända hennes familj. Efter en dag på stranden återvänder Adelaide och hennes familj till sommarhuset. När mörkret faller upptäcker de fyra siluetter som står på uppfarten och håller varandras händer. Snart har inkräktarna brutit sig in och familjen tvingas till en fasansfull insikt: inkräktarna är deras ondskefulla dubbelgångare.

Naked Attraction UK

20-årige Charles kärleksliv är en katastrof. Om han inte luras av falska profiler på nätet skrämmer han bort potentiella flickvänner med sina kommentarer. Kan den självutnämnda idioten tycka att han är en rolig \"weirdo\" bland dessa tjejer?

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Vinnarskalleduon Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh tar sig an charmanta Jenny och Niklas Strömstedt i den sista kvartsfinalen. Vilka tar sig till semifinal?