OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

fredag den 31 maj

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Francophiles Todd och Jim vill köpa ett fritidshus i Villefanche-sur-Mer i Frankrike. Området är känt för att vara mycket elegant och har imponerande utsikt.

Bild från filmen Gärdsgårdsserien
Gärdsgårdsserien

I första avsnittet beger sig Joel Segerdahl söderut och till division 7-laget IFK Bärnared där han träffat grisbonden Sven Isaksson som har sin ladugård precis vid planen. När laget behöver förstärka truppen för att de är för få, får helt enkelt bonden Sven hoppa in och stötta upp laget.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Ett par flyttar från Texas till Island för en filminspelning. Filmmakaren har övertalat sin fru att lämna det varma vädret i Texas för det kyliga klimatet i Reykjavik.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Lee och Ginger har förälskat sig i Nosara på Costa Rica där Ginger vill ha ett hem nära dotters skola medan Lee vill bo nära djungeln.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Börje har en fråga han alltid velat ställa och han tar sig till gamla fängelset på Långholmen i Stockholm för att få svar. Agneta tar sig till Iggesunds bruk för att få svar på om det funnits valloner i släkten.

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

Utan vind i seglen sprider sig känslan av halvvägskris på båten. Klabbe försöker muntra upp dem och det blir fiskpinneroulett men plötsligt vänder båten helt om i natten.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Pernilla har varit på sin första dejt och är nöjd, men har hon tid för en man i sitt liv? Bianca brister i gråt under en meditation och alla känslor kommer upp till ytan.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Hur går man vidare i livet när man har förlorat någon man älskar? Sofias änglar återbesöker tre familjer från tidigare säsonger för att se hur de mår i dag. Gemensamt för familjerna är att de alla har förlorat en älskad anhörig.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Richard tar hjälp av Meredith och Bailey med att lansera ett nytt program. Addisons patient har drabbats av komplikationer efter ett ingrepp.

Bild från filmen Välkommen till Köping
Välkommen till Köping

Vännerna möts i en rafflande minigolfmatch där domaren Åke håller ett extra öga på Mats. Dessutom bestämmer sig Mats för ta reda på om Sofia vill stanna kvar i Köping. Men vågar han fråga?

Bild från filmen Kompani Svan
Kompani Svan

Rekryterna får för första gången i sina liv skjuta med skarpladdade vapen. Vad tycker de och har de vad som krävs? De möts också öga mot öga i myrkampen som är tuffare och hårdare än vad de någonsin kunnat tro. Det är även dags för Kompani Svans första kamp där de två med lägst poäng får slåss för sin överlevnad.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Olivia stoppar en stressad man som har en tom påse märkt marijuana i väskan. När mannen visiteras blir det jackpot. I Malmö hittas radioaktiv last.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Minnesmästaren Jonas von Essen ställs mot komikern Ahmed Berhan och radioprofilen Klara Doktorow. Det bollas upp för ett högt tempo, hårda smashar och spänning in i det sista.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Bärgaren Micke får tampas med ett mycket stort och tungt problem då en herrelös betongbil kommit i rullning och plöjt sig in i en villaträdgård.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Alex tar in en man som beter sig lite konstigt. När han scannar mannens bagage ser han något ännu konstigare. Ett tyskt par är inte ärliga mot Adam om vad de egentligen har i lasten.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Sheldon och Leonard är oense om hur de ska dela på sina ägodelar. Koothrappali och Stuart slåss om att vara den bästa hjälpen till Bernadette under de sista veckorna av graviditeten.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Amys förhoppning om ett födelsedagsfirande slås i spillror när Howard och Bernadette åker till BB.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Berra rycker ut till Hjulstarondellen där en körskolebil har kraschat. Pelle tar upp jakten på en lastbil som kör runt med icke fastspänd last på flaket som riskerar att flyga av. Tuppen hjälper en nödställd kvinna.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Mötet mellan programledaren Markus Granseth, youtubern Hampus Hedström och skådespelaren Claudia Galli Concha blir kul och jämnt hela vägen in i kaklet.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Pernilla inser att Christian har förstört en kär ägodel och hämnas. Men det kan bli konsekvenser. Oliver tar med sin son till Hans och Christina.

Bild från filmen Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott
Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Grindelwald har lyckats undkomma arresten. Han börjar samla anhängare, men döljer sin egentliga agenda: att uppfostra renblodiga trollkarlar till att styra över alla icke-magiska varelser. I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som inte anar vilka faror som väntar.

Bild från filmen Sisters
Sisters

Två systrar har tappat kontakten men återförenas i sitt barndomshem dit de kommit för att rensa ur sitt gamla rum innan deras föräldrar säljer huset. För att återuppleva sin ungdoms glansdagar bestämmer de sig för att ställa till med en fest i sann high school-anda för sina gamla klasskamrater. Festen utvecklar sig snart till den typ av urspårade tillställningar som ett gäng vuxna människor kan behöva.

Naked Attraction UK

Sian söker en man som hon kan älska mer än hennes nuvarande älskling - bilen. Tansel från London söker en kvinna att slå sig till ro med.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

Teamet söker efter en serievåldtäktsman som attackerar småbarnsmammor. Benson och Fin kämpar med McGraths strama tyglar.