OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

fredag den 9 juni

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2010. Izmit, Turkey. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det innebär att köpa fastigheter i andra länder. ,.

Bild från filmen Älskar, älskar inte
Älskar, älskar inte

Svensk realityserie från 2020. Försonande folkdans. Det är spänt mellan Sandra och Isaya. Sandra är inte längre säker på att de faktiskt ska gifta sig. Micael förbereder frieriet till Rebecca. Nicole och Aoi hittar tillbaka till varandra i en polka och Emma återförenas äntligen med Cherno. 05/04 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Svensk släktforskningsserie från 2022. Börjes samiska ursprung. Börje Salming vill veta mer om sitt samiska ursprung och startar sin släktresa i Talma sameby, norr om Torneträsk. Agneta startar sin släktresa i Stockholm med en rörande historia om ett bortlämnat barn innan turen går till Hälsingland. ,.

Bild från filmen Välkommen till Köping
Välkommen till Köping

Svensk realityserie från 2021. Nyårsbalunsen. Bröderna Bowling, Mats och Tobbe möter tjejligan i årets viktigaste bowlingmatch. Åke fixar en grandios nyårsfest, och alla är bjudna!. Men kommer Åkes flamma Elisabeth?. 21/04 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Svensk livsstilsserie från 2019. En liten rodnad på bröstet visade sig vara allvarlig bröstcancer. Therese fick beskedet samtidigt som hennes svärmor gick bort i bröstcancer. Familjen pendlar mellan sorg och oro. Therese är sjukskriven, ekonomin är ansträngd och huset har fuktskador. 25/01 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Svensk realityserie från 2020. Här ska det firas. Bianca firar att hon har vunnit i en prestigefylld tävling. Pernilla är också i firartagen, som överraskar en intet ont anande Sofia Wistam. Sofia hinner både bli lite på pickalurven och lämnad med ögonbindel innan överraskningen avslöjas. 02/04 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Grey's anatomy
Grey's anatomy

Amerikansk dramaserie från 2021. Today was a fairytale. Doktor Hamilton tar ut sin frustration på Meredith så Nick tröstar henne genom att ge henne chansen att vara med på operation. Link och Jo tar med barnen till en sagoteater som slutar illa. ,.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Lutten får verkligen gnugga geniknölarna när han ska bärga en elbil som havererat på Lidingö. Micke hjälper polisen att bärga en stulen bil och Benny rycker ut till en krock vid en tunnelinfart. 08/06 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

Svensk realityserie från 2020. Klas visar en oväntad sida, Tommy behöver plåstras om och Tareq tänker på nära och kära där hemma. Under stormen kränger båten åt alla håll och Gurra beslutar sig för att göra en väldigt riskabel manöver. ,.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Gästbok från 1979. När Åsa hittar en gammal gästbok ställs allt på ändå. Kanske är det någon annan än Gunnar som är hennes riktiga pappa?. Jens försöker under tiden ta igen lite förlorad ungdom. 29/05 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Vattenskoterförare kan vara sjukt irriterande. I alla fall enligt Carro, som bestämmer sig för att hämnas på en särskilt jobbig skoterperson. Den gamla biografen ska renoveras och Jens upptäcker att grannarna inte vill att han ska vara inblandad. 25/05 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Lutten får verkligen gnugga geniknölarna när han ska bärga en elbil som havererat på Lidingö. Micke hjälper polisen att bärga en stulen bil och Benny rycker ut till en krock vid en tunnelinfart. 09/06 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2019. På stationen Stockholm city pågår ett stort slagsmål. I Rågsved har en pojke blivit bestulen på sina glasögon av en äldre man. Fredricks och Josefines sjukvårdskunskaper sätts på prov när de träffar en kvinna som har diabetes och mår dåligt. ,.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Amerikansk realityserie från 2017. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 15/01 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2011. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 15/01 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Roiene åker till en våldsam olycka i Norra Länken. På plats inser han att ett litet barn sitter i en av bilarna. I Jönköping får Patrik sitt tålamod prövat när han och kollegorna ställs inför en komplicerad bärgning av en grävmaskin.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Svensk dokumentärserie från 2022. Smuggelgods i Skåne. I Skåne stoppar Stefan en förare som är rattfull. Vid kontrollen av hans bil hittar de en stor mängd smuggelgods. På en partykryssning utmanas Alex att hitta cannabis. 06/06 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Oblivion
Oblivion

Amerikansk science fiction från 2013. I en avlägsen framtid där jorden inte längre är sig lik är Jack Harper en av de sista robotreparatörerna på planeten. Man befinner sig i slutskedet av en process som går ut på att utvinna alla de tillgångar som finns kvar efter flera decenniers krig med de skräckinjagande motståndare som kallas Scavs. Jacks värld vänds upp och ner när han räddar en vacker främling vars rymdskepp har kraschat på planeten, och hennes ankomst sätter igång ett händelseförlopp som tvingar honom att ifrågasätta allt han vet. Nu ligger mänsklighetens öde i hans händer.

Palmemordet - den stora mörkläggningen

Brittisk dokumentärserie från 2023. Ny kontinent, nytt motiv. Jakten på svar för Stocklassa till en ny kontinent och ett oväntat motiv. Övertygad om att Stieg var något på spåren lyckas han få prata med två sydafrikanska agenter som medger att attentat utförts i Europa. 07/06 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk frågesport från 2022. Niklas fullständiga sammanbrott. Förtjusande Niklas Källner och Amanda Ooms möter Ina Lundström och Kalle Lind. Kvällen bjuder på stor skrattfest när en gemensam kunskapslucka avslöjas. 29/12 år 2022 i Kanal 5.

Naked attraction UK

Brittisk realityserie från 2016. Sapphire and Kieron. Sapphire letar efter en kvinna och Kieron gör detsamma. Kommer de hitta någon att förälska sig i?. 24/02 år 2023 i Kanal 5.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk underhållning från 2020. Det har blivit dags för semifinaler i Alla mot alla konkurrensen är stenhård. Ikväll: varför känns det som att Kalle Moraeus har gälar?. Vad var blodskam tidigare en juridisk benämning för? Och hur lång är egentligen Jill Johnson?. ,.

Superstars 2022

Svensk underhållning från 2021. Vem hamnar i sista gryningskampen?. Tabellen är åter nollställd. Det är dags för en frustrerande fotbollsteknikbana. Erica Johansson berättar om sin imponerande karriär. De återstående sex kämparna möts i ett fystest som avgör vem som kommer att hamna i årets sista gryningskamp. ,.