OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

söndag den 26 juni

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2011. Searching Out a Picture-Perfect Country Cottage in Buckinghamshire, England. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det innebär att köpa fastigheter i andra länder. 30/06 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Boris inviger ett nytt fototält. Morgan och Ola-Conny oljar in Ola-Connys veranda. Systrarna Gunnel och Maritta från Hofors försökte åka hem men bilen gick sönder så de shoppar ännu mer. Åke och Maggan är mer intresserade av rökpauser än av shopping. ,.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2011. Friends Become Roommates for the First Time in Brisbane, Australia. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det innebär att köpa fastigheter i andra länder. ,.

Bild från filmen Good bones
Good bones

Amerikansk realityserie från 2018. Empty Lot to Home Sweet Home. Mina och Karen köper en fastighet för ett otroligt bra pris, men de upptäcker snart några begravda överraskningar. ,.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Åsa och Carro slår vad om att Carro inte kan låta bli att jobba en hel eftermiddag. Kommer arbetsmyran Carro klara utmaningen?. Jens försöker få tag på en svårfångad elektriker och i jakten råkar han gång på gång kränka en granne. 15/06 år 2022 i Kanal 5.

Älskar, älskar inte

Svensk realityserie från 2020. Första dejten IRL. Nicole gör allt hon kan för att uppvisa ett perfekt hem för Aoi. Tanawarn träffar Mattias föräldrar, men det är svårt att kommunicera. Efter två års väntan och flörtande online förbereder sig Micael och Rebecca på att ses på riktigt. 30/06 år 2022 i Kanal 5.

Sofias änglar - den stora återföreningen

Svensk livsstilsserie från 2020. Få Lukas att le. Sofia återser Ingela, Mattias och sönerna Liam och Lukas. Sist var familjen orolig för Liam, som hade en obotlig sjukdom. Nu gäller oron även Lukas, som haft det tufft i skolan. Glittret i ögonen är borta. Sofia vill få honom att le igen. ,.

Bild från filmen Grey's anatomy
Grey's anatomy

Amerikansk dramaserie från 2016. Don't stop me now. Samtidigt fortsätter Eliza att jaga Arizona, och en av Alex tidigare patienter återvänder till sjukhuset. Bailey och April kämpar för att ställa till rätta mellan Richard och Catherine. ,.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2019. Lindha på Trafik Stockholm bevittnar hur katastrofen nästan är ett faktum i Södra Länken och skickar Benny i ilfart till platsen. Glenn och kollegan Jonny tvingas snöra på sig broddarna när de ställs inför en rejäl bärgarutmaning långt ut i skogen. 30/06 år 2022 i Kanal 5.

Här bor jag

Svensk livsstilsserie från 2022. Fiskbensdröm och hemliga bokgömmor. Vi blir insläppta i två kändishem med högt i tak. Vem har alltid drömt om fiskbensparkett? Och vem har så mycket böcker att nya inköp måste gömmas?. ,.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2014. Sommaren lider mot sitt slut. Då passar man på att fira 20-årsjubileum med stor fest för alla. Det blir fyrverkerier, allsång och dragkamp mellan nord och syd. Vi möter bland andra campingmormor Gurli, liksom MC-knuttarna Bettan, Pernilla och Steffe.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Svensk livsstilsserie från 2019. Alvin var sex år när han drabbades av leukemi. Under behandlingen fick han en kraftig blodförgiftning som ledde till en hjärnblödning. Från att varit en frisk, pigg och självständig pojke sitter han idag i rullstol och kan inte prata. ,.

Älskar, älskar inte

Svensk realityserie från 2020. Bröllopsstress. Äntligen träffas Micael och Rebecca för allra första gången efter att ha dejtat online. Hur trivs de ihop i verkliga livet?. I Tanzania är det massor kvar att fixa och förbereda inför stundande bröllop och Sandra blir mer och mer stressad.

Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2008. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2008. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Barnfamilj går på grund. En kvinna har blivit akut sjuk ombord på en båt och en ambulanshelikopter rycker ut. En barnfamilj går på grund i hårt väder på västkusten och i Stockholm ger sig Sjöpolisen ut för att leta rätt på en man som mår dåligt.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2019. Roiene larmas till en fullt utvecklad bilbrand på E4:an och när situationen ser ut att vara under kontroll inträffar plötsligt en våldsam seriekrock. I Hammarbytunneln har en bil havererat och Pelle anar ugglor i mossen.

Bild från filmen Apollo 13
Apollo 13

Amerikanskt drama från 1995. Astronauterna Jim, Fred och Jack ger sig av på en resa mot månen. Väl i rymden exploderar en syretank, vilket försätter trion i fara. De förlorar snabbt syre och bränsle och utsätts för giftig gas. Jack anklagas för explosionen och situationen intensifieras av det faktum att olyckorna kommer som en total överraskning för teknikerna på Mission Control, och att de inte vet hur de ska hantera den. Nu måste de samarbete för att hitta lösningen, om astronauterna ska överleva.

Bild från filmen Naked attraction Sverige
Naked attraction Sverige

Svensk realityserie från 2022. Hemligheten. Caroline har en hemlighet som hon nu väljer att avslöja. Hon är 22 år och pluggar stenhårt just nu men har svårt att hitta tid att dejta. Nu vill hon pröva något nytt. 28/06 år 2022 i Kanal 5.

Naked attraction UK

Brittisk realityserie från 2020. Tänk dig att du ska på dejt – men börjar med att se dejten naken. Så funkar det i detta annorlunda dejtingprogram. För utsidan räknas – tills vi har lärt känna insidan. ,.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Barnfamilj går på grund. En kvinna har blivit akut sjuk ombord på en båt och en ambulanshelikopter rycker ut. En barnfamilj går på grund i hårt väder på västkusten och i Stockholm ger sig Sjöpolisen ut för att leta rätt på en man som mår dåligt. 01/07 år 2022 i Kanal 5.

Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2008. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 01/07 år 2022 i Kanal 5.

Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2008. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 01/07 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk underhållning från 2020. Per och Liza Morberg gör upp mot Sarah Dawn Finer och Peter Settman, och båda lagen är i stort behov av en vinst. Stormar Sarah ut ur rum?. Är snickarglädje en känsla? Och varför vill Liza ut ur buren när Per gör Under Pressure?. ,.