OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

onsdag den 29 maj

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Jennifer får chansen att göra en post-doc i München och tar med sig make och nyfött barn. Familjen vill nu hitta det perfekta hemmet.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Michelle och Todd är trötta på Florida och vill nu flytta till Wien i Österrike. Todd är lite lätt överväldigad av storstaden efter flera år i den lilla staden Melbourne i Florida.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Chris och Sheryl ska flytta till Serpentine Valley för att slå sig till ro och bilda familj. De vill ha en stor tomt men måste hålla sig inom sin budget.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Petter har färdats till Stockholm precis som hans släkting gjorde i mitten av 1700-talet. Han får reda på mer om Petter Askergren den äldre som hade en stor kärlek till musik - i sina egna hemkvarter på Södermalm. Agnetas resa har tagit henne till Rosentorp i Dalarna, där det finns magiska krafter och trolldom i släkten. Börje är i Övertorneå där han får höra om en heroisk insats som hans släktingar utförde.

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

Eva har över 40 graders feber och Coronaskräcken sprider sig. Allt går fel när stora förseglet hissas och de inser att om det går illa står deras liv på spel.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Bianca drivs till tårar av en hatstorm mot henne men blir peppad av vänner. Pernilla gör om Theos belamrade barnrum till ett tonårsrum men vägen dit är lång.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Caroline och Peter köpte ett drömhus med renoveringsbehov när de väntade Tim. Efterlängtade sonen föddes med ett allvarligt hjärtfel. Komplikationer uppstod. Tims lilla kropp orkade inte mer. Familjen bor nu i ett renoveringskaos, förlamad av sorg.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Meredith ber Amelia om råd, och Richard får ny energi när han tar undervisningen på sjukhuset till en ny nivå. Winston behandlar en patient som lider av njursvikt.

Bild från filmen Välkommen till Köping
Välkommen till Köping

Mats fortsätter göra allt han kan för att få Sofia att trivas i Köping, och hans kärlek sätts på prov när hon ber honom att högtryckstvätta altanen inför en stundande tjejkväll. Tobbe kommer till undsättning.

Bild från filmen Kompani Svan
Kompani Svan

Gunde Svan testar rekryternas mod med ett kliv rakt ut i det okända - ett hopp från en skyhög klippa ner i iskallt vatten. Kan Magnus Hedman övervinna rädslan från barndomen som han fortfarande inte har bearbetat? Rekryternas samarbetsförmåga sätts på prov när de delas upp i lag och ska genomföra Kompani Svans extrema militärhinderbana.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

På Arlanda öppnas en väska med mat och när Tessan kontrollerar en flaska sprutar en röd chilisörja ut. Timor hittar massor av sprit och anar smuggel.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Micke Tornving presenterar en vass trio bestående av radioprofilen Anders Eldeman, programledaren Anders Lundin och höjdhopparen Stefan Holm. Det blir rappt och underhållande med tvära kast och imponerande kunskaper.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Roiene rycker ut till en bilbrand när giftig rök riskerar att spridas mitt under rusningstimmarna. Berra besöker djursjukhuset med förhoppning att hans hund Signe väntar tillökning.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

I Malmö stoppas ett par som har mängder av öl med sig. När historierna går isär misstänker Niklas att ölen ska säljas. Olivia kontrollerar en man som känner sig kränkt.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Penny upptäcker att det finns fans av hennes medverkan i Serial Ape-ist när hon och Leonard går på Comic Con. Amy bjuder in till brunch i Pennys lägenhet och Wolowitz gör ett impulsinköp.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

För att kunna fortsätta att bo hos Sheldon ljuger Amy om reparationerna som görs i hennes lägenhet, och de spelar in ett avsnitt av Fun With Flags i Pennys lägenhet. Leonard får veta att Penny magasinerat hans fina samling.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

I Jönköping har en bebis blivit instängd i en bil och Fredrik kämpar både mot klockan och trafiken för att hinna fram i tid för att dyrka upp låset.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Quiztokiga journalisten Anna Charlotta Gunnarson möter radioprofilen Titti Schultz och programledaren Doreen Månsson. Micke har fullt sjå att hålla ordning på vinnarskallarna och det blir en intensiv kamp om semifinalplatsen.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Alex tar in en man som beter sig lite konstigt. När han scannar mannens bagage ser han något ännu konstigare. Ett tyskt par är inte ärliga mot Adam om vad de egentligen har i lasten.

Renoveringsdrömmar

Anders gör ett första besök på Högfors herrgård, en gång byns stolthet, men nu helt förfallen. Går den ens att rädda? En vacker gammal tågstation ska få nytt liv men hotas av möss och ruttna golv.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Tävlingens mest älskvärda underdogs Cecilia Frode och Janne Josefsson är tillbaka och ställs mot giganterna Hanna Hellquist och Jonatan Unge.

Bild från filmen Hajen
Hajen

Polischef Brody allierar sig med en ung havsforskare och den färgstarke hajfiskaren Quint i en jakt på liv och död för att förgöra den tre ton tunga vithaj som sprider skräck och fasa i en liten badort.

Naked Attraction UK

Naturisten Ian är nyfiken på både män och kvinnor och vill utforska sin sexualitet tillsammans med någon. Kerry vill ha en man som vill experimentera.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

Fin och Kat hamnar i fara när de letar efter ett vittne som försvunnit. McGrath sätter press på Garland och Benson att få till en dom.