OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

söndag den 21 juli

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Tjugotvå års äktenskap, tre aktiva barn och kalla kanadensiska vintrar har fått David och Lynne att inse att det är dags för en paus från deras rutin.

Bild från filmen House Hunters International
House Hunters International

Partytjejen Emma vill återhämta sig från sin tidigare livsstil och reser till Australien.

The Island Sverige

Överlevarnas iver att hitta ut ur djungeln driver dem till ett ogenomtänkt beslut. Paniken växer och drömmen om att hitta en paradisstrand känns avlägsen.

The Island Sverige

Överlevarna är i desperat behov av att få upp en eld. Vattnet de haft med sig är slut och om de inte kan koka upp mer vatten snart riskerar de att bli sjuka av uttorkning.

Renoveringsdrömmar

Tomas renoverar en fyr vid Västerbottens kust helt på egen hand och Ninni i herrgården kämpar med att bygga badrum i ett kassavalv av massiv betong.

Bild från filmen Villa Wahlgren
Villa Wahlgren

Den stora flyttdagen hägrar och trappan upp till huset ska avtäckas. Thomas är nyfiken på det färdiga resultatet och Pernilla får summera sitt hittills största projekt i livet.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Leonard hamnar i kläm mellan vännerna när han får ansvar för att dela ut extra anslag. Bernadette förvandlar lekstugan till ett gömställe där hon kan gömma sig för man och barn.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Sheldon försöker lära känna Amys pappa bättre men Wolowitz distraherar Mr Fowler med sina trolleritrick. Sheldon ser inget annat val än att då lära känna Amys mor istället. Kootrappali och Anu försöker sig på lite intimitet.

Bild från filmen Förfärliga snömannen
Förfärliga snömannen

När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.

Bild från filmen Husdjurens hemliga liv 2
Husdjurens hemliga liv 2

Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en gård möter Max och Duke hundintoleranta kor, fientliga rävar och en skrämmande kalkon, som bara framhäver Max ångest. Lyckligtvis får Max lite vägledning från veteranen Rooster som pushar Max att överge hans neuroser, finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Rajs föräldrar fixar en blinddejt åt honom, men när han upptäcker att han kan prata med henne så är hon mer intresserad av Sheldon.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Sheldon och Leonard blir inbjudna till en märkvärdig konferens för att hålla en föreläsning men äregirigheten gör att de snart hamnar i luven på varandra och det blir ännu värre när Penny blandar sig i.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Både Leonard och Sheldon ljuger för att slippa höra Penny sjunga i musikalen Rent men Sheldons lögn blir aningen för komplicerad.

Bild från filmen The Big Bang Theory
The Big Bang Theory

Sheldons vänner vet att när Sheldon är sjuk är han lika trevlig som en skallerorm i en kastrull och de ser därför till att undvika honom, men stackars Penny har ingen aning om vad hon ger sig in på när hon ska ta hand om honom.

Chasing Glory: Road to Paris 2024

Det är nu juni och dags för de sista veckornas förberedelser inför OS i Paris. Våra sex atleter känner pressen!

IFK Göteborg - Västerås SK

Från Gamla Ullevi i Göteborg.

Bild från filmen Gärdsgårdsserien
Gärdsgårdsserien

Tre år utan vinst gör IFK Sollentuna till Sveriges sämsta fotbollslag, en titel de tagit från Föne IK som vänt motgång till medgång.

Bild från filmen The Goonies - dödskallegänget
The Goonies - dödskallegänget

Ett kompisgäng följer piraten One-Eyed Willies skattkarta på jakt efter rikedomar som ska hjälpa dem att rädda deras rivningshotade stad.

The Bodyguard

Frank Farmer har en bakgrund som högt ansedd livvakt, men misslyckades med att förhindra ett attentat mot president Reagan. Det resulterade i att Frank avgick som presidentens livvakt och nu tar sig an ett frilansuppdrag för en mordhotad sångerska.

The Shining

Författaren Jack tar med sin son Danny och fru Wendy för att arbeta på ett avlägset hotell. Jack får dock skrivkramp och ju längre familjen befinner sig på hotellet, desto mer bryter han samman.

Naked Attraction UK

Mark var med i första säsongen - men stod då i en av lådorna. Nu ska han själv få välja. Justin är trött på att han blir bästis med alla tjejer han vill dejta.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Tusentals människor passerar varje dag Sveriges gränser. Vi följer tulltjänstemän, utredare, spanare och hundförare som dagligen säkrar Sveriges gränser, hamnar och flygplatser.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Tomas har stoppat en kille vars packning innehåller åsnebajs. I Skåne kontrolleras en misstänkt knarkkurir och när bakluckan öppnas hittar de pulver.