OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

onsdag den 19 januari

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen Highway cops
Highway cops

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra. 18/01 år 2022 i Kanal 5.

Gärdsgårdsserien

Svensk reportageserie från 2020. Ändå alltid Peo. I Borgstena spelar hemmalaget en helt vanlig förlustmatch i lägsta divisionen. Med planstormande kossor som publik och Peo som kritiker.

Bild från filmen Mexico life
Mexico life

Amerikansk livsstilsserie från 2018. From the Cold to Cozumel. Vi följer potentiella husköpare som letar efter en tropisk tillflyktsort med sol, sand och bad vid Mexikos kust. Lokala fastighetsmäklare hjälper dem att hitta sitt eget paradis. 15/10 år 2021 i Kanal 5.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2015. Milan Rouge. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det ofta innebär att köpa fastigheter i andra länder. 20/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2015. Part-Time Paradise. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det ofta innebär att köpa fastigheter i andra länder. 20/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2015. Goodbye, Texas; Hello, Wales!. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det ofta innebär att köpa fastigheter i andra länder. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2015. Brussels and Flow. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det ofta innebär att köpa fastigheter i andra länder. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2015. London with a Scandinavian Twist. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det ofta innebär att köpa fastigheter i andra länder. 22/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen House hunters international
House hunters international

Amerikansk realityserie från 2015. Ready to Relax in the Gold Coast Region of Costa Rica. Från Danmark till Dominikanska republiken. Vi följer förhoppningsfulla bostadsköpare runt om i världen när de kämpar sig fram i den djungel som det ofta innebär att köpa fastigheter i andra länder. 22/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Good bones
Good bones

Amerikansk realityserie från 2018. Budget-Busting Victorian. Mina och Karen köper en fastighet för ett otroligt bra pris, men de upptäcker snart några begravda överraskningar. 20/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Good bones
Good bones

Amerikansk realityserie från 2019. A Stately House on Sanders. Mor och dotter Karen Laine och Mina Starsiak jobbar för att renovera hela hemstaden Indianapolis – hus för hus. Tillsammans köper de förfallna fastigheter för att förvandla dem till fantastiska hem och sälja dem med vinst. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Good bones
Good bones

Amerikansk realityserie från 2019. New House, Old Spirit. Mor och dotter Karen Laine och Mina Starsiak jobbar för att renovera hela hemstaden Indianapolis – hus för hus. Tillsammans köper de förfallna fastigheter för att förvandla dem till fantastiska hem och sälja dem med vinst. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Masterchef Australia
Masterchef Australia

Australisk matlagningstävling från 2018. Immunitet är inom räckhåll för fyra kockar. De kan välja fem ingredienser och har tio minuter på sig att tillaga dem. Vinnaren möter Ashley Davies i rond två. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Masterchef Australia
Masterchef Australia

Australisk matlagningstävling från 2018. Kockarna lagar mat till den viktigaste gästen i hela MasterChef-historien: prins Charles. De två lagen tävlar genom att göra 450 kanapéer till de kungliga gästerna. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Nästan samtliga enheter från Vägassistansen larmas ut till en våldsam olycka på Essingeleden. Berra får ett uppdrag i Vasastan i centrala Stockholm där en bil blivit helt mosad av ett stort träd som blåst ner i en storm. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Berra kommer till en olycksplats och tar hjälp av Signe för att lugna en chockad mamma. Benny blir inblandad i ett oväntat polisingripande och Karin får ta fram bandvagnen i Örebro när en traktor ska bärgas. 22/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Svensk släktforskningsserie från 2021. Sanningen om Linneas adelssläkt. Linneas släktresa tar henne till riddarhuset i Stockholm. Hon har hört att släkten adlades när någon räddade en kung ur en fängelsehåla. Johan får reda på mer om sin morfar. 17/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Svensk släktforskningsserie från 2021. Linnea får svar om kungaräddningen. Johan Ulveson tar reda på mer om sin pappas släkt i Småland. Felix får sitt livs chock när någon oväntad dyker upp i släkten och Linnea får svar på frågorna i Riddarhuset. 18/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen The big bang theory
The big bang theory

Amerikansk komediserie från 2008. The financial permeability. Penny hamnar i ekonomisk kris och får hjälp av Sheldon för att klara sig. Leonard bestämmer sig för att söka upp den brutale Kurt för att få honom att betala en skuld till Penny. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen The big bang theory
The big bang theory

Amerikansk komediserie från 2008. The maternal capacitance. Leonards mamma, som är en lysande neuroforskare men fullkomligt asocial och iskall, kommer på besök. Hon lyckas genast ställa till bråk och röra till allas liv, utom Sheldons, och det beror på att de är så lika varandra. 22/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Lost in translation
Lost in translation

Amerikanskt drama från 2003. Bob är en amerikansk skådespelare som är i Tokyo för att spela in en lukrativ reklamfilm för ett whiskymärke. På hotellet blir han bekant med Charlotte, en ung kvinna som just slutat universitetet och inte vet vad hon ska göra av sitt liv. Hon är i Japan med sin fotograferande pojkvän och medan han är ute på uppdrag utvecklas en allt starkare vänskap mellan den medelålderskrisande Bob och den vilsna Charlotte.

Bild från filmen Baksmällan
Baksmällan

Amerikansk komedi från 2009. Fyra killar åker till Las Vegas på svensexa. Tolv timmar efter första drinken vaknar tre av dem upp med minnesförlust och brudgummen saknas helt. För att hitta sin vän måste de nu rekonstruera gårdagskvällen.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2018. Gunnar och Ingrid har bjudit in till kräftskiva och Jens har en gång för alla tröttnat på att Gunnar inte vill skriva över stugan på honom och Åsa. På kräftskivan tänker han se till att få Gunnars namnteckning på plats. 18/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2019. Jens kommer på Gunnar med att smygflukta på ett par nakenbadande tjejer och försöker lista ur hur han ska kunna använda informationen till sin fördel. Ingrid tipsar Carro om att börja äta katrinplommon efter att hon ätit för mycket grillat. 19/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2019. Åsa och Carro råkar av misstag skända en grav tillhörande en älskad hund och råkar ut för en ung utpressare. Gunnar beordrar Jens att hjälpa till med att gjuta en parkeringsplats och Jens bestämmer sig för att bli betongexpert. 19/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2019. Carro och Bobo tvingas låna ut sitt kylskåp till ett märkligt och irriterande par. Jens försöker ljuga sig ur ett socialt sammanhang genom att hitta på ett annat. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2019. Carro och Bobo tvingas låna ut sitt kylskåp till ett märkligt och irriterande par. Jens försöker ljuga sig ur ett socialt sammanhang genom att hitta på ett annat. 22/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Södertäljepolisen
Södertäljepolisen

Svensk realityserie från 2019. Utredarna Cajsa och Ulrika berättar om ett omtalat och makabert styckmord. Mördaren hade gömt offret i sin bil - i ett och ett halvt år. Poliserna Viktor och George blir vittne till en trafikolycka och misstänker att föraren är narkotikapåverkad. 21/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Södertäljepolisen
Södertäljepolisen

Svensk realityserie från 2019. En orange EPA-traktor har enligt vittnen kört som ett svin i Nykvarn och poliserna Daniel och Kalle rycker ut. Utredaren Jürgen berättar om fallet när en bedragare spenderade en synskadad 94-årig dams surt förvärvarde besparingar på strippklubb. 22/01 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Highway cops
Highway cops

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra. 20/01 år 2022 i Kanal 5.