OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

söndag den 9 oktober

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2018. Det är Noras födelsedag och kalas hemma hos Carros ex Richard och hans nya tjej. Lukas har blivit sjuk, så Jens ringer sin mamma Monica som passar barn på sitt alldeles eget sätt. 06/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Mexico life
Mexico life

Amerikansk livsstilsserie från 2020. NFL to the Beach. Vi följer potentiella husköpare som letar efter en tropisk tillflyktsort med sol, sand och bad vid Mexikos kust. Lokala fastighetsmäklare hjälper dem att hitta sitt eget paradis. ,.

Bild från filmen Mexico life
Mexico life

Amerikansk livsstilsserie från 2020. Never a Dull Moment in Playa Del Carmen. Vi följer potentiella husköpare som letar efter en tropisk tillflyktsort med sol, sand och bad vid Mexikos kust. Lokala fastighetsmäklare hjälper dem att hitta sitt eget paradis. ,.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2011. Passa på att träna på semestern när man har en massa tid, eller koppla av och inte alls tänka på jobbiga borde-saker som träning? Meningarna går isär. På Böda finns både de som tränar på campingsemestern och de som tittar på. 05/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2011. Camping som materialsport. Det är inte bara husvagnen eller tältet som är viktiga. Bilen, grillen och blomkrukorna kan också skapa ha-begär. Hur bor campare och vilka prylar kan de aldrig vara utan? Vi får veta vilken grill och hur stor man behöver. 06/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2011. När 7000 människor bor på en camping finns det regler för att alla ska trivas. En regel är att det ska vara tyst klockan elva, men klarar MC-gänget det? Är det okej att sola topless? Hundar är älskade husdjur, men hur många får man ha på en camping?. 07/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Vägens hjältar
Vägens hjältar

Svensk dokumentärserie från 2022. Olyckor under rusningstid. En lastbilsolycka har skett på Essingeleden mitt under brinnande rusningstid. Medan Pelle och Micke hjälper till att ta hand om situationen sker ännu en olycka. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Svensk släktforskningsserie från 2022. Petters ridderliga historia. Agneta söker vidare i Hälsingland där hennes släkting varit med om ett fruktansvärt våldsdåd som satte djupa spår i familjen. Petter får sätta på sig en mundering och ta sig till Riddarhuset i Stockholm där han får höra släkthistorier han inte hade en aning om. 07/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Happy feet
Happy feet

Amerikansk animerad familjefilm från 2006. Mummel är inte som andra kejsarpingviner. Han kan inte sjunga, vilket är katastrofalt för en pingvin. Istället är han född till att dansa. Men hans dans uppskattas inte av Kejsarrikets ledare som tror att det är Mummels steppsteg som skrämmer bort all fisk.

Bild från filmen Gränsbevakarna Australien
Gränsbevakarna Australien

Australisk dokumentärserie från 2005. Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Fotboll

Malmö–Värnamo. Allsvenskan. Eleda Stadion. Allsvenskan 2022. Fotboll: Malmö FF - IFK Värnamo. Spelas på Eleda Stadion.

Bild från filmen Kompani Svan
Kompani Svan

Svensk underhållning från 2022. Dags för mönstring. Tolv kända deltagare ska genomgå en skräddarsydd militärutbildning i jakten på att bli en bättre version av sig själva. Deltagarna testas i fysiska och psykiska utmaningar, allt för att Gunde Svan och Mikael Tornving ska kunna skapa sig en bild av deltagarna. Har de vad som krävs för att klara den stenhårda utbildningen?. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Mullvaden
Mullvaden

Svensk tv-lek från 2022. Dags för kaos. Det gäller att inte halka efter när deltagarna jagar vinstpengarna med tung packning. I nästa uppdrag ska deltagarna samla ord. Problemet är bara att bokstäverna står ovanpå tio bilar. Dags för kaos!. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Över Atlanten
Över Atlanten

Svensk underhållning från 2022. Ett nytt hot. När det är som mest olämpligt hamnar gänget i stiltje. Allt pekar på en lugn dag – men i stället blir det dramatik, tvära kast och bortom horisonten tornar ett nytt hot upp sig. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Harry Potter och Fenixorden
Harry Potter och Fenixorden

Brittiskt äventyr från 2007. Trollkarlsministeriet vägrar tro på att Lord Voldemort återvänt och eleverna på Hogwarts hindras från att lära sig försvar mot svartkonster. Så Harry och hans vänner måste själva träna inför den förestående sammandrabbningen med Lord Voldemort.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk frågesport från 2022. Vad heter Zelenskyj i förnamn?. Kniven mot strupen för Amanda Ooms och Niklas Källner när de ställs mot Kajsa Grytt och Messiah Hallberg. Messiah slarvar bort poäng och vad heter Zelenskyj i förnamn?. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk frågesport från 2022. Hanna och Jonatan på kaxhumör. Sanna Lundell och Anders Öfvergård är i skriande behov av en vinst när de möter Hanna Hellquist och Jonatan Unge som är på märkligt humör. Vem kan mest om frukost?. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk frågesport från 2022. Vem pryder tusenlappen?. Ett lag går till slutspel ikväll! Ska det blir Amie Bramme Sey och Markus Krunegård eller Bea Uusma och Magnus Betnér?. Och vem pryder egentligen tusenlappen?. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Svensk frågesport från 2022. Tonys engelska går sönder. Karismatiska Clara Henry och Tony Irving möter Sanna Lundell och Anders Öfvergård. En ny tappning på Under pressure orsakar förvirring. Tonys modersmålskunskaper brister!. 08/10 år 2022 i Kanal 5.

Naked attraction: Best bits

Brittisk realityserie från 2021. De bästa delarna ur Naked Attraction UK. 06/10 år 2022 i Kanal 5.