OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

lördag den 10 december

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Ett svartsjukegräl mellan Ingrid och Gunnar hotar Åsas och Jens semesteridyll. Carro i sin tur hamnar även hon i bråk när hon vägrar att stötta den nedläggningshotade lokala mataffären.

Gärdsgårdsserien

I Borgstena spelar hemmalaget en helt vanlig förlustmatch i lägsta divisionen. Med planstormande kossor som publik och Peo som kritiker.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

I maj 2016 drabbas Martin av hjärtstopp och avlider. I november avlider även de två döttrarnas mamma. I dag är barnen sex och tio år och bor hos sin mammas kusin och hennes familj. Det finns kärlek och värme men huset i Oxie är för trångt för sju personer.

Bild från filmen Mexico Life
Mexico Life

Ett par vill byta de hårda vintrarna i Minnesota mot solsken i Playa del Carmen. De hoppas hitta ett stort och privat hem där alla deras sju barn och deras familjer kan få plats.

Bild från filmen Mexico Life
Mexico Life

Ett ungt par letar efter ett hem i Puerto Morelos efter att ha köpt en lokal bokaffär där.

Bild från filmen Mexico Life
Mexico Life

Ett par från Minnesota som varit tillsammans sedan high school vill flytta till Puerto Morelos i Mexiko. De hoppas hitta ett hus med gångavstånd till staden.

Bild från filmen Mexico Life
Mexico Life

Ett par från Utah är redo att lämna sin skidort för djungeläventyr vid Riviera Maya i Mexiko. Deras drömhem skall vara i traditionell stil och skall vara beläget så nära stranden som möjligt.

Bild från filmen Mexico Life
Mexico Life

Trötta på långa vintrar vill detta kanadensiska par fly till Isla Mujeres i Mexiko. De har semestrat på platsen i åratal och förälskat sig i platsen och livsstilen.

Bild från filmen Miss Christmas
Miss Christmas

Holly är staden Chicagos officiella julgransfinnare med smeknamnet Miss Christmas. När årets julgran visar sig extra svår att hitta får hon ett brev från en liten pojke och reser till hans lilla hemstad. Väl där visar det sig att pojkens far inte alls vill skiljas från granen. Medan Holly försöker övertala honom tvingas hon omvärdera vad julen betyder för henne.

Bild från filmen Pingvinerna från Madagaskar
Pingvinerna från Madagaskar

Skepparn, Kowalski, Rico och Basse ger sig ut på ett superhemligt uppdrag för att stoppa den ondskefulle Dr Octavius Bläck från att ta över världen. De samarbetar med den hippa underrättelsetjänsten Nordanvinden, som leds av agent Hemlig.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Slutspelet är här. Bästa vänner ställs mot varandra i den första kvartsfinalen. Hanna Hellquist och Jonatan Unge möter Emma Knyckare och Ola Söderholm.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Regerande mästarna Annika Lantz och Johar Bendjelloul möter i den andra kvartsfinalen hårt motstånd av uppstickarna Ina Lundström och Kalle Lind.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Magdalena Forsbergs och Martin Schibbyes nervositet är omöjlig att missta sig på när de möter gruppettorna Bea Uusma och Magnus Betnér i tredje kvartsfinalen.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Insatserna höjs när underbarnen från grupp 1, Kajsa Grytt och Messiah Hallberg, utmanar vinnarskallarna Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh om en semifinalplats.

Herre på täppan

Åla snabbast i sovsäck, springa med simfötter eller leta böjda skedar med en strut på huvudet? Var går gränsen för vad kändisarna klarar? Och vilka kommer sist?

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Lars är nyfiken på sin farmors bror nöjesprofilen Einar som blev bortlämnad och växte upp på Eugeniahemmet. Cecilia Frode startar sin resa med mormor Greta. Hon vet ingenting om Gretas bakgrund och får veta mycket om kvinnorna i släkten. Marianne vill ta reda på mer om sin adoptivpappa Nils släkt.

Bild från filmen Kompani Svan
Kompani Svan

Sex aspiranter återstår. För att avgöra vilka aspiranter som kan klara slutprovet utformar major Svan två utmaningar. En ensam natt i vildmarken utan tält eller andra bekvämligheter. En marsch med major Svan utan att veta distansen.

Bild från filmen The Bourne Supremacy
The Bourne Supremacy

Två år efter hans framgångsrika flykt från Frankrike lever Jason Bourne ett idylliskt liv i Goa tillsammans med Marie. Men när han misstänks för mordet på två CIA-agenter i Berlin kommer hans förflutna åter ikapp honom.

Mullvaden 2022

Dags för semifinal. Tre av deltagarna försöker vinna och en försöker förstöra. För att komma till final måste man lura de andra att gissa fel. Men vem lurar vem?

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

Amaro kommer till en bilkrasch och där försöker Hollywoodstjärnan Tensely Evans flörta sig ifrån att bli arresterad, men snart visar det sig att hon har värre anklagelser över sig.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

Cykelbudet Holden Mars startar en videodagbok om sina problem med kvinnor, men pratet övergår snart till brutal handling och SVU måste stoppa honom innan han begår ännu en våldshandling.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

Evie Barnes svarar på en modellannons för att kunna bekosta sina studier, men jobbet förvandlas snart till nätporr. När hennes klasskamrater upptäcker hennes dubbelliv går de över gränsen.

Naked Attraction UK

Katie från Bristol tycker själv att hon är en dejtingkatastrof. Hon hoppas ha mer tur om hon försöker något nytt. Dessutom älskar studenten James klackar och glitter och är angelägen om att träffa en öppensinnad kille.

Naked Attraction UK

Rose brinner för fitness och känner att hennes kropp får alla uppmärksamhet som får hennes kärleksliv att lida. Clarissa, en barista från Basingstoke söker sin drömkvinna.