OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 5

lördag den 1 april

Kanal5 gör TV för moderna och aktiva människor med huvudsaklig inriktning på underhållningsprogram, serier och film som erbjuder tittaren engagerade underhållning och mycket nöje här följer dagens och morgondagens tablå för kanal 5.

Gärdsgårdsserien

Ett år har gått sedan vi senast hörde från Forshaga Ultras. Då bråkade bästa vännerna Emil och Christian om ordförandeskapet. Nu har Sveriges minsta supporterförening något att berätta.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

När Felicia föddes fick familjen beskedet att hon inte skulle överleva. Hennes funktionsnedsättningar var för allvarliga. Nu har Felicia fyllt tio år och är en pigg tjej. Men pappa Gert har varken haft tid eller möjlighet att anpassa huset åt Felicia.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Benjamin fyller år. Bianca har förberett massa överraskningar, men glömt att kolla att han är ledig och tvingas stuva om planerna för födelsedagsbarnet. Pernilla och Bianca firar honom sedan i nya lägenheten som han äntligen har flyttat in i.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh äntrar tävlingen fortfarande höga på Globenvinsten. De utmanar Jerka Johansson och Tom Sjöstedt som är irriterade redan från start.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Makarna Camilla Thulin och Johan Rabaeus möter bedårande Tara Moshizi och Thomas Petersson. Har Erdogan mustasch eller känns det bara så?

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Elsa och Ernst Billgren tävlar mot Mischa Billing och Martin Melin i kvällens nagelbitare. Interna splittringar uppstår när mästerkocken Mischa får höra om Martins matvanor.

Bild från filmen Alla mot alla med Filip och Fredrik
Alla mot alla med Filip och Fredrik

Ylva Hällen och Reuben Sallmander möter Tara Moshizi och Thomas Petersson. Ylva och Reuben kan inte hålla sig borta från knappen och Tara hittar en ny talang.

Bild från filmen Paddington 2
Paddington 2

Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven.

Fotboll: Allsvenskan

Spelas på Eleda Stadion.

Bild från filmen Jeopardy!
Jeopardy!

Frågesportsveteranerna Jason Diakite och Martina Haag tar sig an komikern och juristen Filip Dikmen som är redo att visa var skåpet ska stå i en fartfylld resa mot en annorlunda final.

Bild från filmen Superstars
Superstars

Vem går vidare från den andra gryningskampen? Nästa utmaning är en svettig hopprepstävling. I en nervkittlande eliminering tvingas ännu en stjärna lämna årets Superstars.

The Island Sverige

I sin ständiga jakt på mat ger sig överlevarna ut på två expeditioner. Men en expedition väljer en livsfarlig väg och en kliver rakt ner i ett träsk - fullt av krokodiler.

Mumien - drakkejsarens grav

När hans son blir lurad att väcka en kinesisk kejsare från de döda tar Rick O'Connell hjälp av hela sin familj för att hitta ett sätt att stoppa kejsaren och hans armé av 10000 krigare.

Bild från filmen Välkommen till Köping
Välkommen till Köping

Mats har pluggat på sin fusklapp hela natten och Sofia laddar för sin överraskning till Mats. Åke har fullt fokus på att blåsa bubblor, Jonte repar på sin låt och tärnan Linda känner sig nervös inför talet hon ska hålla till bästa kompisarna.

Bild från filmen Gränsbevakarna Sverige
Gränsbevakarna Sverige

Tullen stoppar en misstänkt narkotikasmugglare och när de öppnar mannens väska blir det fullträff. Julia anar hundsmuggling på Landvetter.

Bild från filmen Vem tror du att du är?
Vem tror du att du är?

Peter Magnusson får höra om ett mörkt familjedrama. Christine besöker sin släktings arbetsplats på Marstrand. Carola försöker lösa mysteriet kring vem som var hennes biologiska farfar.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Linus ångest är total när han och Pernilla måste gå mitt i Benjamins konsert. Biancas talkshow har snart premiär men Pernilla bryter ihop av garv när hon får se trailern.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

Polisen brottas med ett ofattbart brott när en familj blir mördad i sömnen.

Bild från filmen Law & Order: Special Victims Unit
Law & Order: Special Victims Unit

En servitris på en trendig restaurang i New York blir utsatt för ett sexuellt övergrepp på en nattlig VIP-fest.