OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

torsdag den 30 maj

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen Lyle, Lyle, Crocodile
Lyle, Lyle, Crocodile

När familjen Primm flyttar till New York kämpar den unge sonen med att anpassa sig till sin nya skola och sina nya vänner. När han upptäcker Lyle, en sjungande krokodil som älskar kaviar, att bada och bra musik, boendes på familjens vind förändras allt och de blir bästa vänner. När deras vänskap hotas av den elake grannen mr Grumps måste familjen samarbeta med Lyles karismatiske ägare Hector P.

Bild från filmen Living
Living

I 1950-talets London bestämmer sig en humorlös statstjänsteman för att ta ledigt från jobbet och uppleva livet efter att han fått en dyster diagnos.

Bild från filmen Jurassic World Dominion
Jurassic World Dominion

Fyra år efter att Isla Nublar förstördes lever och jagar dinosaurier nu i närheten av människor över hela världen. Framtiden måste avgöras: kan människan förbli det främsta rovdjuret på jorden?

Bild från filmen Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody
Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody

En biografisk film baserad på sångerskan Whitney Houstons storartade liv där vi får följa hennes känslofyllda och livfulla resa genom hennes karriär och musik.

Bild från filmen Missing
Missing

När hennes mamma försvinner på semestern ger sig June ut på en digital jakt för att hitta henne innan det är för sent.

Anything's Possible

Kelsa är en självsäker high school-tjej och transperson som går det sista året på gymnasiet. När hennes klasskamrat Khal blir förälskad i henne samlar han modet att bjuda ut henne, trots den dramatik han vet att det kan orsaka.

Bild från filmen After Ever Happy
After Ever Happy

Tessa och Hardin står vid ett vägskäl: Kommer Tessa fortsätta försöka rädda Hardin och deras förhållande eller är det dags för henne att försöka rädda sig själv? Hardin stannar kvar i London och sjunker allt djupare ner i mörkret medan Tessa återvänder till Seattle och sitt liv där. Men är deras kärlek så stark att deras vägar leder till att de hittar tillbaka till varandra igen?

Bild från filmen Rubikon
Rubikon

Efter en katastrof på jorden täcks planeten av en giftig dimma. Besättningen på en rymdstation måste avgöra om de ska riskera sina liv för att ta sig hem och försöka hitta överlevande, eller om de ska hålla sig i säkerhet i stationens algsymbiossystem.

Bild från filmen The Black Phone
The Black Phone

Finney Shaw, en blyg men smart 13-årig pojke, kidnappas av en sadistisk mördare och blir inlåst i en ljudisolerad källare där det är lönlöst att skrika. När en urkopplad telefon på väggen börjar ringa, upptäcker Finney att han kan höra rösterna från mördarens tidigare offer. Och de är fast beslutna att se till att det som hände dem inte händer Finney.

Bild från filmen The Good House
The Good House

Livet för Hildy Good, fastighetsmäklare i det idylliska New England, börjar gå i stöpet när hon träffar Frank Getchell, en gammal flamma från New York. Deras möte tvingar fram en konfrontation med Hildys sedan länge begravda förflutna.

Bild från filmen Rubikon
Rubikon

Efter en katastrof på jorden täcks planeten av en giftig dimma. Besättningen på en rymdstation måste avgöra om de ska riskera sina liv för att ta sig hem och försöka hitta överlevande, eller om de ska hålla sig i säkerhet i stationens algsymbiossystem.