OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

torsdag den 15 juni

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen After we fell
After we fell

Amerikanskt drama från 2021. Tessa har fått sitt drömjobb och förbereder sig för att flytta till Seattle. Hardins svartsjuka och oförutsägbara beteende når nya höjder och hotar nu att rasera deras relation.

Bild från filmen Grandmother
Grandmother

Nyzeeländskt drama från 2021. När Sam, en självdestruktiv tonåring, återvänder hem från internatskolan upptäcker han att hans gin-indränkta mormor har flyttat in. Båda är viljestarka och de blir osams allt som oftast. Men deras strider och galna äventyr gör att han kan omfamna livet igen, och hon kan möta sin egen dödlighet.

Bild från filmen 13 minutes
13 minutes

Amerikansk action från 2021. Det är en helt vanlig vårdag i Oklahoma, invånarna i småstaden Minninnewah är vana vid oväder, så blåsten är inget att höja på ögonbrynen för. Inte förrän det uppdagas att en rekordstark tornado är på väg in, och att befolkningen har blott 13 minuter på sig att söka skydd.

Bild från filmen Everything everywhere all at once
Everything everywhere all at once

Amerikansk action från 2022. En utmattad kinesisk-amerikansk kvinna sveps med i ett galet äventyr. Hon är den enda som kan rädda världen genom att utforska andra världar och genom de liv hon hade kunnat leva.

Bild från filmen Ali & Ava
Ali & Ava

Brittiskt drama från 2021. Två ensamma människor utvecklar en djup förbindelse trots det kvarvarande arvet från deras tidigare relationer.

Bild från filmen American underdog
American underdog

Amerikanskt drama från 2021. Bygger på den sanna historien om Kurt Warner, som gick från att arbeta på ett snabbköp till att bli Super Bowl-mästare och quarterback i Hall of Fame. Filmen följer Warners unika historia och år av utmaningar och motgångar som kunde ha stoppat hans ambitioner att bli NFL-spelare. Hans drömmar verkade nästan utom räckhåll, men med stöd av sin fru Brenda och uppmuntran från sin familj uthärdar Warner och finner styrkan att visa världen den mästare han redan var.

Bild från filmen Jumanji: The next level
Jumanji: The next level

Amerikanskt äventyr från 2019. Gänget är tillbaka, men spelet har förändrats. När de återvänder till Jumanji för att rädda en av sina egna, inser de att inget är som det borde vara. Spelarna måste utforska nya platser, från öknar till snötäckta berg för att ta sig ur världens farligaste spel.

Bild från filmen After we fell
After we fell

Amerikanskt drama från 2021. Tessa har fått sitt drömjobb och förbereder sig för att flytta till Seattle. Hardins svartsjuka och oförutsägbara beteende når nya höjder och hotar nu att rasera deras relation.

Lansky

Amerikanskt drama från 2021. Den åldrande Meyer Lansky utreds för sista gången av FBI. De misstänker att han har gömt undan miljontals dollar under femtio års tid, spinner den före detta gangstern ihop en förbryllande historia där han avslöjar sanningen om sitt liv som den ökände bossen för Murder Inc och National Crime Syndicate.

Bild från filmen Stillwater
Stillwater

Amerikansk thriller från 2021. Den arbetslöse oljearbetaren Bill Baker reser från Oklahoma till Marseille för att besöka sin dotter Allison som han har dålig kontakt med. Allison avtjänar ett långt fängelsestraff för ett mord som hon påstår att hon inte har begått. Hon hoppas nu på ett nytt tips som skulle kunna rentvå henne och hon försöker övertala Bill till att få hennes advokat att presentera den nya bevisningen. Men Bill vill gärna bevisa sitt eget värde och återvinna sin dotters tillit och tar därför saken i egna händer. Han stöter snart på patrull i form av språkbarriärer, kulturskillnader och ett invecklat rättssystem.

Bild från filmen Dangerous
Dangerous

Amerikansk action från 2022. Den före detta brottslingen Dylan Forrester avtjänar sin villkorliga frigivning i tysthet – med hjälp av läkemedel och sin excentriska psykiater. Men när hans bror dör under mystiska omständigheter bestämmer han sig för att avslöja sanningen. Med en FBI-agent och ett gäng tungt beväpnade legosoldater hack i hälarna måste Dylan använda all sin list och taktiska färdigheter för att överleva.