OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

måndag den 25 september

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen Taurus
Taurus

Utåt ser Coles karriär ut att gå spikrakt uppåt, men när scenen släcks kämpar han med depression och sitt drogberoende.

Bild från filmen Out of Bounds
Out of Bounds

En fantastisk historia om en helt vanlig man i form av en upplyftande och gripande dramakomedi om att man ska följa sina drömmar och sikta mot stjärnorna oavsett vilka förutsättningar man har fått. Med friskt humör och en orubblig tro på sig själv lyckas Maurice Flitcroft med en radda häpnadsväckande, hysteriskt roliga och hjärtevärmande försök att tävla i proffsgolfens absoluta toppskikt och lyckas reta gallfeber på golfeliten men blir brittisk folkhjälte på kuppen.

Bild från filmen Uncharted
Uncharted

Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor "Sully" Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr som utspelar sig över hela världen för att hitta "den största skatten som aldrig hittats\.

Bild från filmen Words on Bathroom Walls
Words on Bathroom Walls

En ung, kvicktänkt tonåring blir diagnostiserad med en psykisk sjukdom halvvägs genom high school. Han kämpar med att hålla det hemligt, samtidigt som han blir förälskad i en klasskamrat som inspirerar honom att inte definieras av sitt tillstånd.

Bild från filmen Official Competition
Official Competition

Under sitt nya prestigeprojekt försöker filmregissören Lola tämja två skådespelarlegender som dessutom är rivaliserande egocentriker. Den firade Hollywoodstjärnan Félix är van vid att allt ljus faller på honom, medan radikale teateraktören Iván brinner för det sanna och äkta. Under repetitionerna exponeras de båda divorna för den kompromisslösa Lola som inte backar för att utsätta dem för vare sig faror, fällor eller förnedring i konstens namn.

Bild från filmen Father Stu
Father Stu

När en skada sätter stopp för hans karriär som amatörboxare flyttar Stuart Long till L.A. med drömmen att bli en stjärna. Medan han arbetar som butiksbiträde möter han Carmen, en katolsk söndagsskollärare som verkar vara immun mot hans tuffa charm. Han är fast besluten att vinna henne och börjar gå i kyrkan. Men när han överlever en fruktansvärd motorcykelolycka börjar han undra om han är menad att använda sin andra chans till att hjälpa andra att hitta sin väg..

Long Weekend

Jeremy, en mindre framgångsrik författare som går igenom en tuff period av livet, möter en gåtfull kvinna som kommer in i hans liv vid precis rätt tidpunkt.

Bild från filmen Taurus
Taurus

Utåt ser Coles karriär ut att gå spikrakt uppåt, men när scenen släcks kämpar han med depression och sitt drogberoende.

Bild från filmen A Man Called Otto
A Man Called Otto

Otto Anderson är en grinig änkeman, vars enda glädje kommer från att kritisera och döma sina upprörda grannar. När en ny familj flyttar in möter han sin match i kvicktänkta och höggravida Marisol, vilket leder till en oväntad vänskap som kommer att vända upp och ner på hans värld.A Man Called Otto är den amerikanska re-maken av den svenska bok och filmsuccén "En man som heter Ove".

Bild från filmen One Way
One Way

Svårt skadad efter ett rån som gick snett är Freddy på flykt med en väska full av pengar och kokain. Han har inte lång tid kvar och han dör ännu snabbare om hans före detta gängledare som han precis har stulit av får tag på honom först.

Bild från filmen The Price We Pay
The Price We Pay

Vid ett misslyckat rånförsök mot en pantbank får rånarna ändå med sig ett byte, en gisslan - Grace. De söker skydd i ett övergivet hus som ska visa sig dölja mörka hemligheter. De hittar en gömd kammare med tecken på sadism och brutalt våld, och rätt som det är upptäcker de att de inte är ensamma i huset längre.