OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

onsdag den 8 februari

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen Uncharted
Uncharted

Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor "Sully" Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr som utspelar sig över hela världen för att hitta "den största skatten som aldrig hittats\.

Bild från filmen Shoplifters of the World
Shoplifters of the World

Några utomstående tonåringar i Denver får veta en sommarkväll 1987 att The Smiths har upplösts. En nyhet som motsvarar ett meddelande om ett dödsfall. För att hedra deras minne och sörja gruppen bestämmer de sig för att festa vilt..

Bild från filmen The World to Come
The World to Come

Någonstans längs den amerikanska östkusten under mitten av 1800-talet kämpar två par mot svårigheter och isolering i ett landskap som utmanar dem fysiskt och psykiskt.

Bild från filmen Finding You
Finding You

Violinisten Finley Sinclair reser till en irländsk kustby för att studera utomlands. På det Bed & Breakfast som drivs av hennes värdfamilj möter hon den fängslande och ihärdiga filmstjärnan Beckett Rush.

Here Today

Den erfarne komediförfattaren Charlie Berns, som sakta men säkert håller på att förlora greppet om verkligheten, blir vän med den begåvade unga gatsångerskan Emma Payge.

Bild från filmen Boogie
Boogie

Berättelsen om Alfred Boogie Chin, en skicklig basketspelare från Queens, New York, som drömmer om att en dag få spela i NBA. Medan hans föräldrar pressar honom att fokusera på att vinna ett stipendium till en fin skola, måste Boogie ta hand om sin nya flickvän, high school, rivaler på planen och bördan av alla förväntningar.

Bild från filmen Unga kvinnor
Unga kvinnor

En tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor i efterdyningarna av det amerikanska inbördeskriget.

Bild från filmen Uncharted
Uncharted

Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor "Sully" Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr som utspelar sig över hela världen för att hitta "den största skatten som aldrig hittats\.

Bild från filmen Everything Everywhere All at Once
Everything Everywhere All at Once

En utmattad kinesisk-amerikansk kvinna sveps med i ett galet äventyr, där hon är den enda som kan rädda världen genom att utforska andra världar och genom de liv hon hade kunnat leva.

Bild från filmen X
X

Ett filmteam hyr in sig på en avlägsen gård i Texas för att ostört kunna spela in en vuxenfilm som de hoppas ska göra dem både rika och berömda. Stripporna Maxine och Bobby-Lynne ska agera framför kameran tillsammans med Bobby-Lynnes pojkvän Jackson. Maxines pojkvän, producenten Wayne, peppar teamet med visioner av deras förmodat fantastiska framtid i porrfilmsbranschen. Men det äldre paret som filmteamet hyr huset av visar sig ha en egen agenda och börjar snart terrorisera sina hyresgäster.

Bild från filmen Old Henry
Old Henry

En man och hans son hittar en sårad utländsk man nära sina hem. De bestämmer sig för att hjälpa honom. Främlingen har en påse med pengar med sig, och han påstår sig vara en sheriff som jagas av banditer. Mannen är inte säker på detta.