OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

lördag den 25 maj

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen The Inspection
The Inspection

Efter att hans mamma tagit avstånd från honom för att han är homosexuell väljer Ellis French att bli marinsoldat, för att hellre dö som en hjälte än hemlös och utstött.

Bild från filmen Queenpins
Queenpins

Om den uttråkade och frustrerade hemmafrun Connie och hennes bästa vän, vloggaren JoJo, som gör en hobby till ett mångmiljonbedrägeri.

Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World

Följ George Foremans enastående liv, från olympisk guldmedaljör till världsmästare i tungvikt, från matchen Rumble in the Jungle mot Muhammad Ali i Zaire till när han fann sin tro, drog sig tillbaka och blev predikant.

Bild från filmen Maybe I Do
Maybe I Do

Michelle och Allen har nått den punkt i sitt förhållande när de överväger nästa steg, att gifta sig. De bestämmer sig för att bjuda in sina föräldrar så de äntligen får träffas. Det visar sig dock att föräldrarna redan känner varandra väl, alltför väl, vilket leder till en tumult kväll där många hemligheter avslöjas och det egentliga värdet av ett äktenskap ifrågasätts.

Bild från filmen Pelle Kanin 2 - På rymmen
Pelle Kanin 2 - På rymmen

Bea, Thomas och kaninerna har skapat en fungerande familj, men hur mycket Pelle än försöker kan han inte bli kvitt sitt rykte som bråkstake. Han ger sig då ut på äventyr utanför trädgårdens trygga mur och hamnar i en värld där hans busiga upptåg faktiskt uppskattas. Men när hans familj riskerar allt för att komma och hämta hem honom måste Pelle fundera igenom vilken sorts kanin han egentligen vill vara.

Bild från filmen Uncharted
Uncharted

Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor \"Sully\" Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr som utspelar sig över hela världen för att hitta \"den största skatten som aldrig hittats\.

Bild från filmen Ghostbusters: Afterlife
Ghostbusters: Afterlife

En ensamstående mamma med två barn flyttar till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters - och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv.

Race for Glory: Audi vs. Lancia

Den otroliga sanna historien bakom 1983 års världsmästerskap i rally. I en fantastisk uppgörelse mellan David och Goliat får vi se hur Team Lancia, under ledning av den karismatiske Cesare Fiorio, tog sig an det mäktiga Team Audi i en av idrottshistoriens största kraftmätningar.

Bild från filmen Talk to Me
Talk to Me

Ett kompisgäng har listat ut hur man frammanar de döda med hjälp av en balsamerad hand. Adrenalinkicken varje gång de lyckas blir snabbt beroendeframkallande, men när försöken går för långt släpps okontrollerbara övernaturliga krafter loss och gränsen till de dödas värld börjar suddas ut.

Bild från filmen Shortcomings
Shortcomings

Ben, en kämpande filmmakare, bor i Berkeley, Kalifornien, med sin flickvän Miko som arbetar för en asiatisk-amerikansk filmfestival. När han inte sköter en arthouse-biograf ägnar Ben sin tid åt att vara besatt av otillgängliga blonda kvinnor, titta på Criterion Collection DVD-skivor och äta ute med sin bästa vän Alice, en lesbisk doktorand med en tendens att seriedejta.

Race for Glory: Audi vs. Lancia

Den otroliga sanna historien bakom 1983 års världsmästerskap i rally. I en fantastisk uppgörelse mellan David och Goliat får vi se hur Team Lancia, under ledning av den karismatiske Cesare Fiorio, tog sig an det mäktiga Team Audi i en av idrottshistoriens största kraftmätningar.