OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

måndag den 17 januari

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen Mother's day
Mother's day

Amerikansk dramakomedi från 2016. Sandy är frånskild med två söner och en ex-man som träffat en ny kvinna. Miranda är en ambitiös karriärkvinna utan barn och Jesse har en komplicerad relation till sin mamma. Utifrån deras olika liv skildras fenomenet moderskap i samband med Mor dag.

Bild från filmen Operation Nordpolen
Operation Nordpolen

Indisk-brittiskt animerat äventyr från 2019. Fjällräven Swifty arbetar i postrummet på ABDS posthantering, men han har mycket större drömmar. Han vill vara någon annan än en fjällräv som smälter in i omgivningen: Han vill bli en järnjycke, en av de coola och kända husky-kurirerna. För att bevisa att han klarar jobbet ”lånar” han en släde när den söta räven, Jade, ber om en expressleverans.

Bild från filmen Call me by your name
Call me by your name

Italienskt romantiskt drama från 2017. Italien, 1983. Elio en ung student träffar Oliver en chamerande Amerikan. Sakta men säkert utvecklas deras relation när de tillsammans upplever en oförglömlig sommar full av musik, mat och kärlek.

Bild från filmen The Climb
The Climb

Amerikansk dramakomedi från 2020. Kyle och Mike är bästa vänner delar ett nära band till varandra - tills Mike ligger med Kyles fästmö.

Bild från filmen My dad's Christmas date
My dad's Christmas date

Amerikansk komedi från 2020. Jules är 16 år och bor med sin pappa David i den charmiga staden York som har pyntats och gjort fin inför julen. Jules mamma är död och hon vet att det enda som hon och hennes pappa egentligen behöver till jul är kärlek och vi följer Jules minst sagt komiska försök att fixa en flickvän åt sin pappa på nätet. Vad skulle kunna gå fel?

Bild från filmen The racer
The racer

Irländskt drama från 2020. Den erfarne hjälpryttaren Dom Chabol upplever de tre mest dramatiska dagarna i sitt liv. Samt potentiellt slutet på sin karriär under den irländska öppningen av den ökända Tour de France 1998, även känd som ”Tour du dopage” – dopningens tour.

Bild från filmen Never rarely sometimes always
Never rarely sometimes always

Amerikanskt drama från 2020. Autumn och hennes kusin Skylar står inför en ofrivillig graviditet och brist på stöd. Tillsammans beger de sig över statsgränserna på en strapatsrik resa som präglas av vänskap, mod och samhörighet.

Bild från filmen City of lies
City of lies

Amerikanskt kriminaldrama från 2018. Los Angeles-detektiven Russel tillsammans med reportern 'Jack' Jackson försöker efter två decennier lösa morden på Tupac Shakur och The Notorious BIG.

Bild från filmen Save yourselves
Save yourselves

Amerikansk komedi från 2020. Jack och Su, ett modernt par i Brooklyn, åker på semester utan sina elektroniska enheter i en avlägsen stuga. Utan meddelanden och notifikationer är de nu omedvetna om att jorden är under attack.

Bild från filmen Fear of rain
Fear of rain

Amerikansk thriller från 2021. Michelle är schizofren, och plågas av skräckinjagande hallucinationer. Hon misstänker att en granne har kidnappat ett barn, och blir alltmer säker på sin sak. Men den enda som tror på henne är Caleb, en pojke hon inte är lika säker ens existerar.

Bild från filmen City of lies
City of lies

Amerikanskt kriminaldrama från 2018. Los Angeles-detektiven Russel tillsammans med reportern 'Jack' Jackson försöker efter två decennier lösa morden på Tupac Shakur och The Notorious BIG.