OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

onsdag den 6 december

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen Där kräftorna sjunger
Där kräftorna sjunger

En berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne "Träskflickan" och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

Bild från filmen Life in a Year
Life in a Year

Den 17-årige Daryn får veta att hans flickvän är döende, så han bestämmer sig för att ge henne ett helt liv inom det sista året som hon har kvar.

Bild från filmen Call Jane
Call Jane

En hemmafru i slutet av 1960-talet blir oväntat gravid igen, men graviditeten utgör en fara för hennes liv. Hon har ingenstans att vända sig, förrän hon snubblar över en underjordisk grupp som riskerar allt för att ge kvinnor som Joy valmöjligheter. De räddar inte bara hennes liv, utan ger henne också ett syfte: att hjälpa andra kvinnor att ta kontroll över sina egna öden.

Long Weekend

Jeremy, en mindre framgångsrik författare som går igenom en tuff period av livet, möter en gåtfull kvinna som kommer in i hans liv vid precis rätt tidpunkt.

Bild från filmen CODA
CODA

Sjuttonåriga Ruby är den enda hörande medlemmen i en döv familj - en CODA, ett barn till döva vuxna. Hennes liv kretsar kring att fungera som tolk för sina föräldrar och arbeta på familjens fiskebåt varje dag före skolan med sin far och storebror. Men när Ruby går med i gymnasiets körklubb upptäcker hon att hon älskar att sjunga och snart har hon en duettpartner i skolkamraten Miles.

Bild från filmen Unga kvinnor
Unga kvinnor

En tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor i efterdyningarna av det amerikanska inbördeskriget.

Bild från filmen The Independent
The Independent

En ung journalist får chansen att arbeta tillsammans med kolumnisten Nick Booker. Eli arbetar på en artikel om budgetnedskärningar och genom att följa pengarna avslöjar hon och Booker en ekonomisk konspiration som lägger landets öde i deras händer.

Bild från filmen Blacklight
Blacklight

Travis jobb är att hjälpa agenter ur svåra situationer. Han upptäcker att ett hemligt program dödar vanliga medborgare av skäl som endast FBI-chefen känner till. Han tar hjälp av en reporter, men dåtid och nutid kolliderar när hans familj hotas.

Morbius

Dr Morbius är svårt sjuk i en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde. Han tar en desperat chans och vad som först verkar vara ett lyckat resultat visar sig snart vara något som kan vara värre än sjukdomen.

Bild från filmen To Leslie
To Leslie

En ensamstående mamma vinner på lotto men slösar bort vinsten lika snabbt och lämnar efter sig många krossade hjärtan. Flera år senare, när hennes charm har tagit slut, kämpar hon för att bygga upp sitt liv igen och finna upprättelse.

Bild från filmen Blacklight
Blacklight

Travis jobb är att hjälpa agenter ur svåra situationer. Han upptäcker att ett hemligt program dödar vanliga medborgare av skäl som endast FBI-chefen känner till. Han tar hjälp av en reporter, men dåtid och nutid kolliderar när hans familj hotas.