OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Premiere HD

fredag den 9 juni

V Film Premiere är TV-kanalensom ger dig de senaste filmpremiärerna.

Bild från filmen Miss Viborg
Miss Viborg

Dansk dramakomedi från 2022. En före detta skönhetsdrottning lever ett isolerat liv tills hon blir vän med grannens tonårsdotter.

Bild från filmen Spider-man: Far from home
Spider-man: Far from home

Amerikansk action från 2019. Efter händelserna i Avengers: Endgame är Peter Parker tillbaka i Spider-Man: Far From Home. Vår vänliga superhjälte bestämmer sig för att åka med bästa vännerna Ned, MJ och resten av gänget på semester i Europa. Men Peters plan att lämna superhjältelivet i några veckor raseras snart när han motvilligt hjälper Nick Fury att avslöja mysteriet kring flera attacker från elementväsen. Spider-Man och Mysterio går samman för att bekämpa det onda som sveper in över Europa, men allt är inte som det verkar .

Bild från filmen Land
Land

Amerikanskt drama från 2021. En berättelse om en kvinnas sökande efter mening i den enorma och hårda amerikanska vildmarken.

Bild från filmen Father Stu
Father Stu

Amerikanskt drama från 2022. Efter att ha överlevt en motorcykelolycka undrar Stuart Long om han kan använda sin andra chans till livet att hjälpa andra att hitta sin väg. Det leder till att denna före detta amatörboxare blir präst. Trots en förödande hälsokris och skepsisen hos kyrkans tjänstemän och sina frånvarande föräldrar fortsätter Stu att följa sin kallelse med mod och medkänsla och inspirerar inte bara hans nära och kära, utan otaliga andra på vägen.

Esther's orchestra

Danskt drama från 2022. För Thomas har livet alltid varit något som skulle undvikas. Hans fru Esther har dirigerat familjens orkester, men när vardagen vänds upp och ner så tvingas den tankspridde Thomas att ta över taktpinnen. Som familjefar och man måste Thomas nu bevara fattningen, hämta sina döttrar och manövrera runt i det som för alla andra bara är en helt normal hektisk vardag. I backspegeln genomlever Thomas dagen då han träffade Ester för första gången. Två ödesdigra dygn flätas ihop, bägge operfekta, oförutsägbara och vackra på sina helt egna sätt. Thomas konfronteras under dessa två dygn med tiden, kärleken och döden – tre saker som inte kan undvikas.

Bild från filmen Uncharted
Uncharted

Amerikansk action från 2021. Tjuven Nathan Drake rekryteras av skattjägaren Victor ”Sully” Sullivan för att hitta en förmögenhet som Ferdinand Magellan förlorade för 500 år sedan. Det som börjar som en vanlig stöt för duon blir en jakt över hela världen för att nå skatten innan den hänsynslösa Moncada, som tror att han och hans familj är de rättmätiga arvingarna, får tag på den. Om Nate och Sully kan dechiffrera ledtrådarna och lösa ett av världens äldsta mysterier, kommer de att hitta en skatt, värd över fem miljarder dollar, och kanske till och med Nates sedan länge förlorade bror. men bara om de kan lära sig att arbeta tillsammansn.

Bild från filmen Little fish
Little fish

Amerikanskt romantiskt drama från 2020. Ett par kämpar för att hålla ihop sitt förhållande när ett virus som orsakar minnesförlust sprids och hotar att radera historien om deras kärlek.

Bild från filmen The old way
The old way

Amerikansk action från 2023. En gammal revolverman måste tillsammans med sin dotter möta konsekvenserna av sitt förflutna. Sonen till en man som han mördade för flera år sedan dyker plötsligt upp i staden för att ta sin hämnd.

Bild från filmen The dry
The dry

Australiskt kriminaldrama från 2020. Polisen Aaron Falk har hållit sig borta i 20 år, när vännen Lukes begravning får honom att återvända till det lilla samhälle där han växte upp. Luke tros ha mördat sin fru och sitt barn innan han tog sitt eget liv – ett vansinnesdåd kopplat till torkan som drabbat invånarna hårt. När Aaron motvilligt går med på att stanna och utreda vad som hänt, börjar han se ett samband med ett olöst fall där en ung kvinna hittades död decennier tidigare. Gamla sår öppnas på nytt och motarbetad av alla måste han nu försöka bevisa både sin egen och sin väns oskuld.

Bild från filmen Old Henry
Old Henry

Amerikansk västern från 2021. När Henry hittar en mystisk, skadad man som har en väska fylld av pengar vid sin sida riskeras han tidigare lugna liv att vändas upp och ned. Mannen jagas av en grupp som utger sig för att vara lagens män. Henry måste bestämma sig för vem han egentligen kan lita på när gruppen nu står utanför hans gård. För Henry bär på en hemlighet, en hemlighet som kommer få alla att ifrågasätta hans egentliga identitet.

Bild från filmen The old way
The old way

Amerikansk action från 2023. En gammal revolverman måste tillsammans med sin dotter möta konsekvenserna av sitt förflutna. Sonen till en man som han mördade för flera år sedan dyker plötsligt upp i staden för att ta sin hämnd.