OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

torsdag den 8 december

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Viljas äventyr
Viljas äventyr

Vilja är en ung flicka i staden Töckensborg. Tristan, den grymma regenten, förvandlar tronarvingen Roland till en katthöna. För att rädda Roland och kungariket måste Vilja nu hitta ett motgift.

Free Birds

Reggie är en ovanligt smart kalkon som försöker varna sina kamrater för Thanksgiving-högtiden. Han lyckas undkomma men får i stället ett farligt uppdrag - att åka tillbaka i tiden och sätta stopp för den allra första Thanksgiving-middagen.

Trolls - sv.tal

Efter att jättetroll har invaderat trollbyn måste Poppy, världens lyckligaste troll, och den överdrivet försiktiga Kvist, överkomma sina olikheter för att rädda sina vänner. Tillsammans ger det udda paret sig ut på ett räddningsuppdrag fullt av äventyr och missöden, långt bort från den enda värld de känner till.

Bild från filmen Svampbob Fyrkant: Äventyr på torra land
Svampbob Fyrkant: Äventyr på torra land

När det topphemliga receptet på krabburgare stjäls måste de eviga rivalerna Svampbob och Plankton samarbeta för att bekämpa den ondskefulle piraten och hans ondskefulla planer.

En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket - sv.tal

Norm, den nyligen krönta isbjörnskungen i Arktis, måste rädda New York City och sitt hem, men han går från hjälte till skurk när han blir anklagad för ett brott han inte begått. Tillsammans med sina vänner måste han göra allt för att rentvå sitt namn och rädda sitt rike.

Bild från filmen Prince Charming
Prince Charming

Som barn blev lille prins Phillip Charming förhäxad och nu förtrollar han, mot sin egen vilja, alla kvinnor han möter. Det tråkiga är att han lämnar efter sig mängder av kvinnor med brustna hjärtan och många förnärmade män som vill hämnas på honom. Prins Phillips far, Kung Charming, ställer honom inför ett ultimatum: innan prinsen fyller 21 år måste han ha hittat den rätta, annars förlorar han rätten till kungatronen.

Bild från filmen Baby-bossen
Baby-bossen

Baby-bossen är berättelsen om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro. Men det är också en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj, berättat ur synvinkeln från en fantasifull sjuåring vid namn Tim.

Bild från filmen Viljas äventyr
Viljas äventyr

Vilja är en ung flicka i staden Töckensborg. Tristan, den grymma regenten, förvandlar tronarvingen Roland till en katthöna. För att rädda Roland och kungariket måste Vilja nu hitta ett motgift.

Bild från filmen Christmas Is Canceled
Christmas Is Canceled

När Emmas pappa och hennes rival från gymnasiet börjar dejta, smider hon planer för att bryta upp det lyckliga paret efter att hennes pappa insisterat på att de ska tillbringa julhelgen tillsammans.

Bild från filmen Lovligt byte
Lovligt byte

Stephanie Plum börjar jobba som prisjägare åt sin kusin Vinnie. När hon får sitt första uppdrag: att hitta mordmisstänkte Joe Morelli, visar det sig vara samme Joe som förförde och dumpade henne i high school.

Bild från filmen A Dog's Purpose
A Dog's Purpose

En lojal hund finner meningen med sin egen existens genom att uppleva flera livstider och ägare som han lär skratta och visa kärlek.

Bild från filmen Daddy's Home
Daddy's Home

Dustys fru Sarah lämnar honom för hans totala motsats - en betydligt stelare och mer hämmad man - Brad, som är steril sedan en röntgenincident. Men en dag återvänder Dusty på sin motorcykel. Hans triumfkort: Sarah vill ha ett tredje barn.