OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

onsdag den 17 juli

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Victor och Josefine: Resan till Snackistan
Victor och Josefine: Resan till Snackistan

Ernest och Celestine återvänder till Snackistan och upptäcker att musik har förbjudits. Snart får de sällskap av nya vänner, bland annat en maskerad hämnare, för att försöka rätta till denna orättvisa.

Asterix & Obelix: I drakens rike

Våra två oskiljaktiga hjältar följer med prinsessan Sass-Yi, för att rädda hennes mamma och befria hennes land. Därmed börjar en stor resa och ett ännu större äventyr. Men Caesar och hans mäktiga armé, törstiga efter en ny erövring, är också på väg mot Drakens rike.

Husdjursligan

Roger är en herrelös hund som bor i den hypermoderna storstaden Robo City. Roger och den eleganta men bortskämda tamkatten Belle tvingas slå sig samman mitt i kaoset under en invasion av robotar som ska ta över deras hemstad. Katten och hunden är allt annat än kompisar, men nu måste de lägga alla sina fördomar och skillnader åt sidan för att rädda sina älskade hem.

Den magiska valvporten

En ung delfin med aktiv fantasi räddar Fish Town från onda ålar och återförenas med sin far efter att han upptäckt en magisk båge som uppfyller önskningar.

Barbie i Rock 'N Royals: Prinsessa på Rockäventyr

En musikal där Barbie är prinsessan Courtney, som byter plats med den kända rockstjärnan Erika. Två olika världar krockar när en förväxling gör att prinsessan Courtney får åka till Camp Pop och Erika till Camp Royalty.

Bild från filmen Dumma mej
Dumma mej

Mitt i en villaförort fylld av rosenträdgårdar omgivna av vita staket finns en svart villa. Omringad av en mindre armé av hantlangare finns Gru, mitt i planerandet av den största kuppen världen någonsin skådat. Han ska stjäla månen.

Bild från filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse
Spider-Man: Into the Spider-Verse

Du kanske tror att du känner till historien om Spider-Man, men du har aldrig tidigare sett något som liknar det här! Följ med in i Spider-Mans universum och möt en väldigt unik Miles Morales och en hel värld med andra Spider-hjältar som slår sig samman för att rädda sina världar.

Bild från filmen Wedding Daze
Wedding Daze

Den unge Anderson har gett upp hoppet om att finna den rätta sedan han förlorat sin flickvän. Efter att hans kompis utmanat honom att försöka hitta en ny kärlek friar han till första bästa tjej...

Bild från filmen The Truman Show
The Truman Show

Truman är helt ovetandes om att hela hans liv, från det att han föddes, är arrangerat, fångat av dolda kameror och utsänt som TV-show över hela världen.

Bild från filmen No Hard Feelings
No Hard Feelings

På randen av att förlora sitt barndomshem upptäcker Maddie en spännande jobbannons: rika föräldrar som letar efter någon att dejta deras introverta 19-årige son, Percy, innan han börjar på college.Till sin förvåning upptäcker Maddie snart att den udda Percy inte är som han verkar.

Bild från filmen Sömnlös i Seattle
Sömnlös i Seattle

En nyligen förlovad kvinna, Annie, blir besatt av tanken att träffa den sörjande änklingen, Sam, som hon hörde prata om sin sorg på radion.