OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

onsdag den 17 april

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda 3

Po återförenas med sin biologiska panda-pappa. Men när skurken Kai far genom Kina och besegrar den ena kung fu-mästaren efter den andre måste Po göra det omöjliga: träna en by med klumpedunsar till att bli ultimata Kung Fu Panda-kämpar!

Bild från filmen Tandfen i trubbel
Tandfen i trubbel

Efter att ha misslyckats med tandfeprovet smyger den unga älvan Fioletta sig in i den riktiga världen och hamnar i trubbel. För att ta sig tillbaka hem tar hon hjälp av den 12-åriga tjejen Maxie.

Bild från filmen Spegel spegel
Spegel spegel

Prinsessan Snövit som lever i exil slår sig ihop med sju modiga rebelliska dvärgar för att ta tillbaka sin födslorätt och vinna sin prins.

Bild från filmen Boog & Elliot 3 - Cirkusvänner
Boog & Elliot 3 - Cirkusvänner

Boog bestämmer sig för att göra en egen resa, som leder honom rakt in till mitten av en cirkusarena... bokstavligt. När han byter plats med en falsk cirkusbjörnimitatör och faller för en intagande rysk truppmedlem.

Bild från filmen Bee Movie
Bee Movie

Ett bi vid namn Barry B. Benson har just gått ut college och är nedslagen över att bara ha en karriärsmöjlighet - honung. När han lämnar kupan för första gången bryter han mot en av bivärldens grundregler: Han pratar med en människa. En florist från New York som heter Vanessa.

Bild från filmen Spirit: Hästen från vildmarken
Spirit: Hästen från vildmarken

En vildhäst fångas av ett amerikanskt kavalleribefäl. Han försöker hela tiden rymma medan han upplever allt mer och mer av människor.

Bild från filmen Tuffa gänget
Tuffa gänget

Aldrig har fem vänner varit så ökända som Tuffa Gänget - den eleganta ficktjuven Mr. Wolf, den erfarne kassaskåpssprängaren Mr. Snake, den coola maskeringsmästaren Mr. Shark, den temperamentsfulla tuffingen Mr. Piranha och den skärpta superhackern Ms. Tarantula, även kallad Webs.

Bild från filmen Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda 3

Po återförenas med sin biologiska panda-pappa. Men när skurken Kai far genom Kina och besegrar den ena kung fu-mästaren efter den andre måste Po göra det omöjliga: träna en by med klumpedunsar till att bli ultimata Kung Fu Panda-kämpar!

Bild från filmen Book Club
Book Club

Vännerna Diane, Vivian, Sharon och Carol har alla stött på motgångar i livet. När de bestämmer sig för att läsa Femtio nyanser av honom i sin bokklubb vänds deras tillvaro upp och ner, och kvinnorna inspirerar varandra till att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa.

Bild från filmen Lovligt byte
Lovligt byte

Stephanie Plum börjar jobba som prisjägare åt sin kusin Vinnie. När hon får sitt första uppdrag: att hitta mordmisstänkte Joe Morelli, visar det sig vara samme Joe som förförde och dumpade henne i high school.

Bild från filmen Jexi
Jexi

Phil har ett stort beroendeproblem - han är beroende av sin mobiltelefon. Han har inga vänner och hans kärleksliv existerar inte. När han tvingas uppgradera till en ny telefon, upptäcker han att den senaste modellen levereras med Jexi - en artificiell livscoach, assistent och cheerleader. Med dess hjälp börjar han få ett riktigt liv. Men eftersom han blir mindre beroende av sin telefon, börjar Jexi omvandlas till en teknisk mardröm som är fast besluten att hålla Phil för sig själv.

Det är aldrig för sent, Larry Crowne

Larry Crowne är en sympatisk men ytterst vardaglig man som kämpar med sin ensidiga vardag. Trots att han är skuldsatt upp över öronen bestämmer han sig att börja studera igen efter att han utan förvarning fått sparken.