OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

söndag den 5 februari

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Pelle Kanin
Pelle Kanin

Pelles fejd med Mr McGregor eskalerar till oanade höjder, medan de kämpar både om bondgårdens trädgård och om sin godhjärtade, djurälskande grannes tillgivenhet.

Bild från filmen Min vän Charlotte
Min vän Charlotte

När Wilbur flyttar in i en ny lada blir han vän med en otippad varelse - spindeln Charlotte. Och deras vänskap inspirerar djuren omkring dem att bli en enda stor familj.

Bild från filmen SVJ - Stora vänliga jätten
SVJ - Stora vänliga jätten

Den fantasifulla historien om Sophie och Stora Vänliga Jätten som introducerar den unga flickan för Jättelandets alla underverk och faror. SVJ är själv jätte, men han är en stor vänlig jätte och inte alls som de andra jättarna i Jättelandet. Han är hela sju meter lång och har enorma öron och ett fenomenalt luktsinne och han är korkad på ett vinnande sätt och håller sig mest för sig själv.

Bild från filmen Prince Charming
Prince Charming

Som barn blev lille prins Phillip Charming förhäxad och nu förtrollar han, mot sin egen vilja, alla kvinnor han möter. Det tråkiga är att han lämnar efter sig mängder av kvinnor med brustna hjärtan och många förnärmade män som vill hämnas på honom. Prins Phillips far, Kung Charming, ställer honom inför ett ultimatum: innan prinsen fyller 21 år måste han ha hittat den rätta, annars förlorar han rätten till kungatronen.

Drömbyggarna

12-åriga Minnas liv vänds upp och ner när hennes nya bonussyster Jenny flyttar in. Jenny är en plåga och Minna vill bli av med henne. En natt träffar Minna Drömbyggarna och upptäcker att hon kan ändra på Jenny genom att ändra hennes drömmar.

Stjärnan - sv.tal

En liten, men modig åsna som heter Bo, längtar efter ett liv bortom vardagen i byns kvarn. En dag finner han modet att bryta sig fri och beger sig ut på äventyr. Längs vägen träffar han Ruth, ett älskvärt får som har förlorat sin flock, och Dave, en duva med högtflygande planer. Tillsammans med tre skämtsamma kameler och några excentriska gårdsdjur, följer Bo och hans nya vänner stjärnan och blir oavsiktliga hjältar i den största händelsen någonsin - den första julen.

Det regnar köttbullar 2: Den stora matkampen

Flint får jobb i legenden Chesters laboratorium och flyttar från Swallow Falls tillsammans med sin pappa och flickvännen Sam. Men det visar sig att Flints förra uppfinning, matmaskinen FLDSMDFR okontrollerat fortsätter att producera levande mat.

Bild från filmen Pelle Kanin
Pelle Kanin

Pelles fejd med Mr McGregor eskalerar till oanade höjder, medan de kämpar både om bondgårdens trädgård och om sin godhjärtade, djurälskande grannes tillgivenhet.

Bild från filmen Hitch
Hitch

Dejtingdoktorn Hitch faller för en luttrad kolumnist när han hjälper en blyg revisor att uppvakta en arvtagerska.

Bild från filmen The Spy Who Dumped Me
The Spy Who Dumped Me

Audrey och Morgan, två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team mördare. Duon förvånar sig själva med att ge sig iväg på en jakt genom hela Europa bland mördare och misstänkta, och en charmig brittisk agent, när de försöker kläcka en plan för att rädda världen.

Bild från filmen The Accidental Husband
The Accidental Husband

En man tänker ut en detaljerad plan för att hämnas på en radiovärd efter att denne har rådgivit hans älskare att avsluta deras relation.

Bild från filmen Hallonbåtsflyktingen
Hallonbåtsflyktingen

Mikko Virtanen hatar allt som är finskt. Han har sedan barnsben velat lämna den stora tystnaden för det svenska folkhemmet. På finlandsfärjan träffar han svenske Mikael som tröttnat på den jävla lagomheten. De bestämmer sig för att byta identitet.