OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

söndag den 16 juni

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Kung Fu Panda
Kung Fu Panda

Den snälla, men lite klumpiga, pandan Po serverar nudlar sju dagar i veckan. Men plötsligt förändras hans liv när den onde snöleoparden Tai Lung inkräktar Fredens Dal och pandan Po tvingas bli kung fu-mästare!

Bild från filmen Tandfen i trubbel
Tandfen i trubbel

Efter att ha misslyckats med tandfeprovet smyger den unga älvan Fioletta sig in i den riktiga världen och hamnar i trubbel. För att ta sig tillbaka hem tar hon hjälp av den 12-åriga tjejen Maxie.

Bild från filmen Lyle, Lyle, Crocodile
Lyle, Lyle, Crocodile

När familjen Primm flyttar till New York kämpar den unge sonen med att anpassa sig till sin nya skola och sina nya vänner. När han upptäcker Lyle, en sjungande krokodil som älskar kaviar, att bada och bra musik, boendes på familjens vind förändras allt och de blir bästa vänner. När deras vänskap hotas av den elake grannen mr Grumps måste familjen samarbeta med Lyles karismatiske ägare Hector P.

Bild från filmen Bee Movie
Bee Movie

Ett bi vid namn Barry B. Benson har just gått ut college och är nedslagen över att bara ha en karriärsmöjlighet - honung. När han lämnar kupan för första gången bryter han mot en av bivärldens grundregler: Han pratar med en människa. En florist från New York som heter Vanessa.

Bild från filmen Tassar av stål - Legenden om Hank
Tassar av stål - Legenden om Hank

Hank drömmer om att bli en mäktig samuraj och ger sig ut för att följa sin dröm. Istället hittar han den ogästvänliga staden Kakamucho, där han sticker ut i mängden då han är en hund och alla andra är… katter! Och vi vet ju att katter verkligen INTE gillar hundar. Hank är desperat att bli vän med invånarna och råkar hamna i lag med den ondskefulle Ika Chus som planerar att göra sig av med alla boende i Kakamucho.

Bild från filmen Draktränaren
Draktränaren

En misslyckad tonårsviking ser en chans att förändra utgången för hans vikingaklans framtid när han blir vän med en skadad drake.

Trolls - sv.tal

Efter att jättetroll har invaderat trollbyn måste Poppy, världens lyckligaste troll, och den överdrivet försiktiga Kvist, överkomma sina olikheter för att rädda sina vänner. Tillsammans ger det udda paret sig ut på ett räddningsuppdrag fullt av äventyr och missöden, långt bort från den enda värld de känner till.

Bild från filmen Kung Fu Panda
Kung Fu Panda

Den snälla, men lite klumpiga, pandan Po serverar nudlar sju dagar i veckan. Men plötsligt förändras hans liv när den onde snöleoparden Tai Lung inkräktar Fredens Dal och pandan Po tvingas bli kung fu-mästare!

Bild från filmen Sömnlös i Seattle
Sömnlös i Seattle

En nyligen förlovad kvinna, Annie, blir besatt av tanken att träffa den sörjande änklingen, Sam, som hon hörde prata om sin sorg på radion.

Bild från filmen He's Just Not That Into You
He's Just Not That Into You

Singelkvinnan Gigi lever i sitt trånande manstöcken vid telefonen, tills hon träffar cynikern Alex som ger henne dejtingtipset nummer ett.

Bild från filmen Ghostbusters
Ghostbusters

Erin Gilbert och Abby Bergman är ett par författare som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt läraryrke på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra och när spöken invaderar Manhattan, måste hon och hennes team rädda världen.

Bild från filmen The Love Punch
The Love Punch

Richard Jones ser fram emot en bekymmersfri tillvaro på sin sista arbetsdag efter att ha sålt företaget. Till sin förskräckelse upptäcker han att ledningens utköp av företaget var ett bedrägeri.