OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

måndag den 24 juni

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Paddington
Paddington

Paddington kommer till London från Perus djungel för att skaffa sig ett nytt hem. Ensam och vilsen sätter han sig på Paddington Station där familjen Brown hittar honom med en handskriven lapp runt halsen.

Bild från filmen Svampbob Fyrkant: Äventyr på torra land
Svampbob Fyrkant: Äventyr på torra land

När det topphemliga receptet på krabburgare stjäls måste de eviga rivalerna Svampbob och Plankton samarbeta för att bekämpa den ondskefulle piraten och hans ondskefulla planer.

Bild från filmen Minioner: Berättelsen om Gru
Minioner: Berättelsen om Gru

I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna. Han funderar ut en plan som ska se till att han blir tillräckligt ond för att få vara med i gruppen. Lyckligtvis får han en viss kaosartad backup från sina lojala följare, Minionerna.

Bild från filmen Spegel spegel
Spegel spegel

Prinsessan Snövit som lever i exil slår sig ihop med sju modiga rebelliska dvärgar för att ta tillbaka sin födslorätt och vinna sin prins.

Bild från filmen Jorden runt på 80 dagar
Jorden runt på 80 dagar

Passepartout är en ung och nyfiken silkesapa som alltid drömt om att bli upptäcktsresande. En dag träffar han den våghalsige och dumdristige grodan Phileas, som slår vad om att det går att resa jorden runt på 80 dagar, allt för att vinna 10 miljoner musslor. Passepartout ser en möjlighet av få utforska världen och tillsammans med sin nya vän inleder de ett galet och spännande äventyr fullt av överraskningar.

Bild från filmen Ozzy
Ozzy

Familjen Martin ska åka på en drömresa till Japan, men får inte ta med sig sin älskade hund Ozzy. De letar upp det bästa hundpensionat de kan hitta, Blue Creek, för att Ozzy ska kunna få ha det minst lika bra som de själva när de är borta. Men det visar sig att det lyxiga hundpensionatet bara är en fasad och att det drivs av en elak hundhandlare. Ozzy hamnar på ett hårdbevakat hundfängelse, drivet av hundar.

Megamind och Undergångssyndikatet

Megamind har blivit god och fått uppdraget att beskydda Metro City, men prövas när hans gamla ondsinta gäng dyker upp igen och hotar staden.

Bild från filmen Paddington
Paddington

Paddington kommer till London från Perus djungel för att skaffa sig ett nytt hem. Ensam och vilsen sätter han sig på Paddington Station där familjen Brown hittar honom med en handskriven lapp runt halsen.

Bild från filmen The Edge of Seventeen
The Edge of Seventeen

Alla vet att det är tufft att växa upp, och livet blir inte lättare för Nadine när hennes äldre bror Darian dejtar hennes bästa vän. Plötsligt känner sig Nadine mer ensam än någonsin, tills en pojkes oväntade vänskap skänker en glimt av hopp.

Bild från filmen She's the Man
She's the Man

Violas tvillingbror Sebastian åker till London för att studera. Viola ser sin chans att spela fotboll och klär ut sig till Sebastian. Men det hela leder till ett triangeldrama då killen Viola blir kär i är kär i en annan tjej.

Bild från filmen Camp Hideout
Camp Hideout

Efter att en tonåring stulit ett viktigt föremål från två storstadsgangsters söker han skydd på ett kyrkligt sommarläger och måste skydda sina nyfunna vänner till varje pris när gangstrarna spårar upp honom.

Bild från filmen Mortdecai
Mortdecai

Charlie Mortdecai är en sofistikerad konsthandlare som reser jorden runt enbart beväpnad med sitt snygga utseende och speciella charm för att hitta några stulna tavlor, som ryktas innehålla en kod till ett bankkonto fullt med nazistguld.