OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

måndag den 6 februari

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Surf's up 2 - Galen i vågor

Cody, Chicken Joe och Lani är tillbaka i sitt mest storslagna äventyr hittills! Strandens dream team, The Hang 5, sätter Cody och hans vänner på prov och lär dem ett och annat om samarbete under resan mot världens mest legendariska surfställe.

Drömbyggarna

12-åriga Minnas liv vänds upp och ner när hennes nya bonussyster Jenny flyttar in. Jenny är en plåga och Minna vill bli av med henne. En natt träffar Minna Drömbyggarna och upptäcker att hon kan ändra på Jenny genom att ändra hennes drömmar.

Det regnar köttbullar 2: Den stora matkampen

Flint får jobb i legenden Chesters laboratorium och flyttar från Swallow Falls tillsammans med sin pappa och flickvännen Sam. Men det visar sig att Flints förra uppfinning, matmaskinen FLDSMDFR okontrollerat fortsätter att producera levande mat.

Stjärnan - sv.tal

En liten, men modig åsna som heter Bo, längtar efter ett liv bortom vardagen i byns kvarn. En dag finner han modet att bryta sig fri och beger sig ut på äventyr. Längs vägen träffar han Ruth, ett älskvärt får som har förlorat sin flock, och Dave, en duva med högtflygande planer. Tillsammans med tre skämtsamma kameler och några excentriska gårdsdjur, följer Bo och hans nya vänner stjärnan och blir oavsiktliga hjältar i den största händelsen någonsin - den första julen.

Barbie & hennes systrar i ett hästäventyr

Barbie och hennes systrar beger sig ut på äventyr till de Schweiziska alperna där de planerar att spendera sommaren på en ridskola. Barbies sommar blir något alldeles extra när hon finner och lyckas tämja en vacker vildhäst.

Bild från filmen Spegel spegel
Spegel spegel

Prinsessan Snövit som lever i exil slår sig ihop med sju modiga rebelliska dvärgar för att ta tillbaka sin födslorätt och vinna sin prins.

Bild från filmen Croodarna 2: En ny tid
Croodarna 2: En ny tid

Croodarna har överlevt mängder av faror och katastrofer, från livsfarliga förhistoriska odjur till att se sin dotter bli vanvettigt förälskad i en ny pojkvän. Men nu står de inför något som verkligen kommer att skaka om deras flock ordentligt och få dem att omvärdera allt de hittills trott om världen: en annan familj. Croodarna behöver en ny plats att bo på. Så den första förhistoriska familjen ger sig ut i världen, på jakt efter en säkrare plats att kalla sitt hem.

Surf's up 2 - Galen i vågor

Cody, Chicken Joe och Lani är tillbaka i sitt mest storslagna äventyr hittills! Strandens dream team, The Hang 5, sätter Cody och hans vänner på prov och lär dem ett och annat om samarbete under resan mot världens mest legendariska surfställe.

Bild från filmen The Accidental Husband
The Accidental Husband

En man tänker ut en detaljerad plan för att hämnas på en radiovärd efter att denne har rådgivit hans älskare att avsluta deras relation.

Bild från filmen Hallonbåtsflyktingen
Hallonbåtsflyktingen

Mikko Virtanen hatar allt som är finskt. Han har sedan barnsben velat lämna den stora tystnaden för det svenska folkhemmet. På finlandsfärjan träffar han svenske Mikael som tröttnat på den jävla lagomheten. De bestämmer sig för att byta identitet.

Zoolander

Supermodellen Derek Zoolander är en ytlig och självupptagen man som inte är van vid konkurrens. När nykomlingen Hansel glider in och vinner pris som årets manliga modell blir Zoolander rejält uppretad.

Zoolander 2

Derek och Hansel kämpar med att hitta sin plats i en värld full av bloggare, vloggare och antimode-mode. De rekryteras för uppdraget att stoppa en sammansvärjning som, om den lyckas, skulle förinta möjligheten för modevärlden att någonsin återfå sin forna glans.