OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V Film Family

fredag den 19 juli

V Film Family sänder barnens favoriter som Astrid Lindgrens favoriter och Disney klassiker.

Bild från filmen Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda 2

Pandan Po och hans vänner måste stoppa en maktgalen påfågel som försöker ta över Kina med hjälp av ett livsfarligt supervapen.

Bild från filmen En Isbjörn i New York
En Isbjörn i New York

Isbjörnen Norm och hans tre lämmelkompisar tvingas ut i världen när deras hem börjar smälta. De hamnar i New York och Norm börjar om livet på nytt. Denna gång som en maskot på ett företag men han upptäcker snart att hans nya arbetsgivare är direkt ansvarig för förstörelsen av hans polarhem.

Morrhårspatrullen och jakten på konstgnagarna

Den unga katten Vincent och musen Maurice flyr från en översvämning i en gammal cembalo som skickas till Sankt Petersburg, där den hamnar i Eremitaget. Där träffar Vincent en elitgrupp av katter som har skyddat konstverk från möss och andra skadedjur i århundraden. Vincent drömmer om att hitta en riktig kattfamilj utan att förlora Maurice som räddade hans liv, men han tvingas gömma sin vän som också har en liten svaghet - Maurice älskar att gnaga på målade mästerverk.

Bild från filmen Boog & Elliot - Vilda vänner
Boog & Elliot - Vilda vänner

Hjorten Elliott och tama grizzlybjörnen Boog är strandsatta i vildmarken och försöker ta sig tillbaka till säkerheten i ett naturreservat innan de blir fångade av en jägare.

Bild från filmen De fem legenderna
De fem legenderna

De fem legenderna är en grupp hjältar med magiska krafter som de flesta barn hör talas om från sagor och äventyr. När en ond ande vid namn Pitch Black hotar att ta över världen, måste de odödliga hjältarna slå sig samman för första gången.

Bild från filmen Mästerkatten
Mästerkatten

Mästerkatten har nio livsäventyr att utforska när han sluter upp med två kompanjoner för att stjäla en gås som lägger gyllene ägg.

Bild från filmen Bigfoot junior
Bigfoot junior

Tonåringen Adam beger sig ut på ett episkt äventyr för att ta reda på vem hans pappa är - och det visar sig vara ingen annan än den legendariske Bigfoot! Han har gömt sig djupt in i skogen i åratal för att skydda sig själv och sin familj från HairCo., ett företag som vill utföra experiment med hans speciella DNA. Far och son gör sitt bästa för att ta igen all tid de har missat tillsammans.

Bild från filmen Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda 2

Pandan Po och hans vänner måste stoppa en maktgalen påfågel som försöker ta över Kina med hjälp av ett livsfarligt supervapen.

Bild från filmen Ghostbusters: Afterlife
Ghostbusters: Afterlife

En ensamstående mamma med två barn flyttar till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters - och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv.

Bild från filmen Ticket to Paradise
Ticket to Paradise

Ett skilt par hamnar oväntat på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde.

Bild från filmen How to Lose a Guy in 10 Days
How to Lose a Guy in 10 Days

Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar.

Bild från filmen Camp Hideout
Camp Hideout

Efter att en tonåring stulit ett viktigt föremål från två storstadsgangsters söker han skydd på ett kyrkligt sommarläger och måste skydda sina nyfunna vänner till varje pris när gangstrarna spårar upp honom.