OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Hits

torsdag den 30 maj

TV4 Hits, den lokala flaggskeppskanalen med de bästa filmerna, serierna och sporten

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

On Set!

I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Bild från filmen Hans och hennes
Hans och hennes

Johan arbetar på sin fars bondgård och lever tillsammans med Anna-Karin i ett lyckligt förhållande. När de beslutar att gifta sig vill Johans pappa att de ska ta över gården. Men vad Johan och Anna-Karin först och främst vill göra är att skaffa barn.

Sune vs. Sune

När en ny kille börjar i klassen, som också heter Sune, inser Sune att han inte är tjejtjusaren nummer 1 längre.

Bild från filmen The Imitation Game
The Imitation Game

Strax före andra världskrigets utbrott anmäler sig matematikern Alan Turing till den brittiska underrättelsetjänsten. Samtidigt som Turing för en kamp mot klockan med miljoner liv på spel, döljer han en hemlighet.

Bild från filmen Second Act
Second Act

Maya jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål hon aldrig lyckats uppfylla. När än en gång rätt man för jobbet får en chefsposition känns allt hopplöst. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV, för att bevisa att man inte behöver en collegeutbildning för att lyckas i livet, och att det aldrig är för sent att börja om.

Bild från filmen Mother's Day
Mother's Day

Här får vi följa olika mammor på Mors Dag. Sandy blir lämnad av sin man. Systrarna Jesse och Gabi får en oväntad överraskning från sin mor. Miranda har inga barn och fokuserar på sin karriär. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen Sånger från Manhattan
Sånger från Manhattan

Greta och pojkvännen Dave flyttar till New York för att fullfölja sin passion för musik. Men Dave får ett solokontrakt och Greta lämnas på egen hand. Hennes liv tar en ny vändning när en producent hamnar på den bar där hon framför sina låtar.

Bild från filmen Margin Call
Margin Call

En ung finansanalytiker jobbar över en kväll, för att ta en djupare titt på några dokument som hans nyligen avskedade chef lämnat efter sig, och gör en katastrofal upptäckt.

Bild från filmen Ett sista race
Ett sista race

Streetracing-legenden Dennis som levt hela sitt liv på fel sida lagen. Efter att ha försummat sitt äktenskap och varit frånvarande större delen i sin 16-åriga dotter Hannas liv bestämmer sig Dennis för att börja leva ett ansvarsfullt och stilla liv. Något som snabbt avbryts när Dennis får reda på att hans dotter Hanna ska delta i ett race med sin nya kille Charlie. För att stoppa Hanna beger sig Dennis och hans ex-fru Tove ut på en resa för att hämta hem dottern.

Bild från filmen Bill Cunningham New York
Bill Cunningham New York

I ett halvt sekel har han cyklat omkring i New York och dokumenterat gatulivet med sin kamera. Den legendariske New York Times-fotografen Bill Cunningham har bättre koll på modet än någon annan.

Bild från filmen BMF
BMF

Meech och Terry återupptäcker Black Mecca när Terry följer med Meech till Atlanta och blir introducerad till nya allierade som kan hjälpa dem att bygga upp BMF. Bröderna erfar att arbetet med att etablera sig i Atlanta inte kommer att vara enkelt.

Bild från filmen BMF
BMF

Meech planerar att åka till St. Louis själv för att möta upp J-Pusha efter vapenstriderna och anspänningen mellan the MK's och Techwood Boyz i Atlanta. Terry återvänder till Detroit för att välkomna det nyaste tillskottet i sin familj.

Beck - Dödläge

En man som hittats brutalt mördad var känd för sin medverkan i ett stort rån där bytet aldrig hittats. Men utredningen tar en dramatisk vändning för polisen när en av deras egna försvinner.

Bild från filmen Cold Pursuit
Cold Pursuit

Snöplogföraren Nels Coxman lever ett stillsamt liv med sin fru i en turistort i Klippiga bergen. Men hans tillvaro slås i spillror när hans älskade son blir mördad under mystiska omständigheter. Nu måste Nels hitta de skyldiga och utkräva hämnd.

Bild från filmen Come Out Fighting
Come Out Fighting

Under andra världskriget skickas ett litet specialförband av amerikanska soldater på en inofficiell räddningsinsats bakom fiendens linjer. Där måste de strida sig fram genom de tyska försvarslinjerna för att hitta sin försvunne befälhavare. Längs vägen stöter de dessutom på piloten från ett nedskjutet amerikanskt jaktplan. Med hjälp av sina vänner på 761:a pansarbataljonen måste fredsskiparna hitta ett sätt att överleva och ta sig helskinnade tillbaka.