OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Hits

fredag den 29 september

TV4 Hits, den lokala flaggskeppskanalen med de bästa filmerna, serierna och sporten

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Bild från filmen Dumplin'
Dumplin'

Den överviktiga tonåringen Willowdean Dickson kallas Will av de flesta och det mindre smickrande Dumplin' av sin mamma Rosie. Som före detta skönhetsdrottning ägnar Rosie mycket av sin tid till skönhetstävlingar, inklusive Miss Teen Bluebonnet. Dumplin' bestämmer sig för att ställa upp i tävlingen, vilket kommer att skaka om den lilla staden i Texas där de bor.

Bild från filmen Annette
Annette

Annette berättar historien om komikern Henry och den internationellt berömda sångerskan Ann. I rampljusets sken är de det perfekta paret: lyckliga och glamorösa. När deras dotter, Annette föds - ett barn med en mycket speciell gåva - kommer deras liv att förändras för alltid.

Bild från filmen Margin Call
Margin Call

En ung finansanalytiker jobbar över en kväll, för att ta en djupare titt på några dokument som hans nyligen avskedade chef lämnat efter sig, och gör en katastrofal upptäckt.

Aline

Sylvette och Anglomard får sitt 14:e barn - Aline. I den här anspråkslösa familjen är musiken allt. När en producent upptäcker Aline och hennes gyllene röst har han bara en sak i tankarna: att göra henne till världens främsta sångare.

Bild från filmen Coco - livet före Chanel
Coco - livet före Chanel

Gabrielle, kallad Coco, och hennes syster växer upp på barnhem. När hon lämnar barnhemmet börjar Coco sjunga på en bar med hopp om att få en karriär inom underhållningsbranschen. På baren möter hon den rike Balsan som får stor påverkan på hennes liv.

Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko

Eva och Adam har varit ihop i nästan tre år men Eva börjar fundera på om förhållandet verkligen är det rätta, så hon gör slut. När det verkar som om Adam tycker om en annan tjej blir Eva svartsjuk och vill att de två ska bli ihop igen.

Hälsoresan - En smal film av stor Vikt

Ole tar med sig Stig-Helmer på en hälsoresa för att Stig-Helmer ska kunna bli av med de överflödiga kilon han har lagt på sig efter sin skilsmässa. På hälsohemmet träffar de en udda skara.

Ture Sventon och jakten på ungdomens källa

Silver har fått allt hon behöver för att lokalisera ungdomens källa, och nu återstår bara att frita Ville Vessla. Efter en dramatisk flykt från Rimbo-anstalten beger sig Vessla och Silver till Indusdalen. Ture och barnen är dock skurkarna på spåren.

Ture Sventon och jakten på ungdomens källa

I Indusdalen är Vessla och Silver frustrerade. En stor port hindrar dem från att komma in i grottan där det magiska vattnet från ungdomens källa finns. Ture har i sin tur en idé om hur man tar sig in, men porten bevakas av Vesslas hejdukar.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Oroad över världsläget har Fredde byggt ett skyddsrum i huset. Alex blir kompis med en oerhört positiv kollega, kanske för positiv? Anna vikarierar som lärare och möter en elev med ett pronomen hon aldrig stött på förr.

Bild från filmen Göta kanal - Vinna eller försvinna
Göta kanal - Vinna eller försvinna

När ägarna till klassiska Anderssons Varv ska skilja sig kan de inte komma överens om vem som ska få det. De enas om att lösa det hela genom att tävla i varsin båt på Göta kanal, där vinnaren får varvet. Det blir ett fartfyllt race där allt är tillåtet med alla familjemedlemmar inblandade.

Bild från filmen Memory
Memory

Alex Lewis är en lönnmördare i ett vägskäl. Han bor i El Paso i Texas och försöker acceptera sitt sviktande minne samtidigt som han planerar att gå i pension. När han gör sig redo för att avsluta en lång karriär av våld och hemligheter får han ett sista uppdrag av en gammal kontakt. Uppdraget är dock inte vad Alex förväntat sig och han upptäcker att FBI planerar ett tillslag, som leds av agent Vincent Serra.

Bild från filmen Taxi Driver
Taxi Driver

Vietnamveteranen Travis Bickle är taxichaufför i New York. Han kan inte sova. I sin paranoia kör han runt och runt i staden och äcklas av våldet, hororna och alla de hemlösa. Travis beslutar sig för att skrida till handling och köper fyra pistoler.

Linje 1 2 3 kapad

Om ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Ryder som kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär en skyhög lösensumma. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån.