OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Hits

fredag den 21 juni

TV4 Hits, den lokala flaggskeppskanalen med de bästa filmerna, serierna och sporten

Svensson Svensson - filmen

När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla. Efter en tid blir längtan efter Lena för mycket för Gustav, så han säljer huset och ger sig av mot äventyret i Stockholm.

Bild från filmen Sune - Best Man
Sune - Best Man

Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan tillsammans med stora kärleken Sophie, eller ska han välja sin bästa vän morfar? Sune har svårt att bestämma sig och han väljer både och - eller kanske varken eller. Samtidigt har Rudolf problem med bruden. Vill morfars nya fru bara åt hans pengar?

Bild från filmen Borta bra, hemma värst
Borta bra, hemma värst

Brad och Kate har bestämt sig för att inte besöka sina familjer under julen och bokar en resa till Fiji. Men när deras flight ställs in hamnar de i sin värsta mardröm. De tvingas till att fira fyra jular på en dag med respektive familjer.

Bild från filmen Pavarotti
Pavarotti

Filmskaparen Ron Howard tittar närmare på opera legenden Luciano Pavarottis liv och karriär, och vi bjuds på både konsertframträdanden och personliga intervjuer.

Bild från filmen Mother's Day
Mother's Day

Här får vi följa olika mammor på Mors Dag. Sandy blir lämnad av sin man. Systrarna Jesse och Gabi får en oväntad överraskning från sin mor. Miranda har inga barn och fokuserar på sin karriär. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen Repmånad eller hur man gör pojkar av män
Repmånad eller hur man gör pojkar av män

Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, ovetande om att hon är journalist.

Bild från filmen Hands of Stone
Hands of Stone

Hands of Stone är historien om den legendariske boxaren Roberto Durán. Filmen fångar tränaren Ray Arcels comeback efter att maffian tvingat honom att dra sig tillbaka. Med risk för sitt liv går Arcel med på att träna Durán gratis och påbörjar en resa som kommer att förändra hans liv.

Bild från filmen A Dog's Purpose
A Dog's Purpose

En lojal hund finner meningen med sin egen existens genom att uppleva flera livstider och ägare som han lär skratta och visa kärlek.

Sällskapsresan

Stig-Helmer Olsson ska åka i väg på sin första utlandssemester till Kanarieöarna. På resan träffar han en rad udda karaktärer som han får uppleva en galen julvecka tillsammans med.

Bild från filmen Road House
Road House

Dalton är en legendrarisk utkastare som kommer till staden Jasper i Missouri med ett speciellt syfte: att återställa ordningen på den farliga baren Double Deuce.

Beck - Dödläge

En man som hittats brutalt mördad var känd för sin medverkan i ett stort rån där bytet aldrig hittats. Men utredningen tar en dramatisk vändning för polisen när en av deras egna försvinner.

Bild från filmen Lawless
Lawless

Bröderna Jack, Forrest och Howard Bondurant är fräcka och orädda spritlangare som blir legendariska brottslingar under förbudstiden i USA.

Bild från filmen Warrior
Warrior

En krigsveteran befinner sig plötsligt på kollisionskurs med sin bror då båda har ställt in siktet på att vinna en mixed martial arts-turnering.