OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Hits

onsdag den 29 maj

TV4 Hits, den lokala flaggskeppskanalen med de bästa filmerna, serierna och sporten

Star File

Fokus på skådespelaren Benedict Cumberbatchs liv och karriär.

Star File

Fokus på skådespelaren Josh Brolins liv och karriär.

Bild från filmen Mamma Mu hittar hem
Mamma Mu hittar hem

En film om de två väldigt olika vännerna Mamma Mu och Kråkan som utforskar och upplever livets stora mirakel tillsammans.

Bild från filmen Repmånad eller hur man gör pojkar av män
Repmånad eller hur man gör pojkar av män

Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, ovetande om att hon är journalist.

Bild från filmen The Wrecking Crew
The Wrecking Crew

Filmen berättar om de obesjungna musiker som tillhandahöll det backbeat och de svängiga melodier som drev många av 1960-talets listettor. Soundet blev en kulturell kraft som dominerade världen över.

Bild från filmen Belle
Belle

Suzu är en blyg skolflicka som inte varit särskilt lycklig sedan hennes mamma dog. Vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet - Belle - i den virtuella världen U, där hon är ett musikaliskt stjärnskott. Men när en okänd varelse börjar förstöra för Belle så uppstår kaos. Tillsammans med sin bästa vän Kiro måste Belle ta reda på vem odjuret egentligen är och vilka mörka hemligheter som ligger bakom dess själsliga ärr.

Loranga, Masarin och Dartanjang

Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta, han måste ju leka med sonen Masarin! Dartanjang bor i veboden för att det inte ska hoppa baciller på honom.

Bild från filmen Huset med den mystiska klockan
Huset med den mystiska klockan

När tioåriga Lewis blir föräldralös skickas han till Michigan för att bo hos morbror Jonathan. Jonathan är en trollkarl, och Lewis träder in i en värld full av magi. Men snart får han veta att det någonstans i huset finns en klocka gömd, skapad av en elak trollkarl. Klockan tickar ner mot domedagen, och nu är det upp till Lewis och hans morbror att hitta den innan det är för sent.

Bild från filmen Tills Frank skiljer oss åt
Tills Frank skiljer oss åt

Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.

Bild från filmen Eva & Adam
Eva & Adam

Att bli kär för första gången. Hur vet man? Hur gör man? När Adam kommer ny till klassen träffar han Eva. Plötsligt blir allt annorlunda. Eva som just slutit en anti-killpakt med sin bästis Annika för att alla killar i världen är så barnsliga. Men inget är så härligt som den första kärleken. Och inget är så svårt. När Eva och Adam möts i Ryska Posten är det svårt att stoppa känslorna. Kanske omöjligt.

Joan Baez I Am a Noise

Efter över 60 år i rampljuset närmar sig Joan Baez karriär slutet, och hon blickar tillbaka på sitt långa liv som folkrockstjärna, aktivist och ikon. Men hon reflekterar även över sina personliga och privata motgångar, som alla format henne genom livet, men som undgått omvärlden. Joan Baez I Am A Noise är en närgången dokumentär där Joan Baez själv dyker ner i sin livshistoria genom hemvideor, dagböcker, teckningar och ljudinspelningar.

Bild från filmen The Imitation Game
The Imitation Game

Strax före andra världskrigets utbrott anmäler sig matematikern Alan Turing till den brittiska underrättelsetjänsten. Samtidigt som Turing för en kamp mot klockan med miljoner liv på spel, döljer han en hemlighet.

Bild från filmen Prey for the Devil
Prey for the Devil

Syster Ann tror att hon svarar på ett kall att bli den första kvinnliga exorcisten…men vem, eller vad, har kallat henne? Som svar på de ökande fallen av demonisk besatthet söker Ann sig till en skola för exorcism som öppnats av den katolska kyrkan. Hittills har skolorna endast tränat präster i exorcism, men en professor känner igen syster Anns gåvor och är villig att utbilda henne.

Bild från filmen Beck - Inferno
Beck - Inferno

Gruppen får ett fall där en tvåbarnspappa skjutits ihjäl på en bensinstation. Samtidigt är Josef avstängd efter en incident med en säkerhetspolis. Han får ett erbjudande om en deal av Klas Fredén, som är nybliven Säpo-chef.

Bild från filmen Seven Psychopaths
Seven Psychopaths

Den ärelystne filmförfattaren Marty blir indragen i en desperat resa i öknen efter att hans bäste vän har kidnappat en gangsters shih tzu. En resa som verkligen sätter fart på idéer till ett nytt filmmanus.

Bild från filmen 1917
1917

Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar.