OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Hits

tisdag den 5 december

TV4 Hits, den lokala flaggskeppskanalen med de bästa filmerna, serierna och sporten

Bild från filmen Mother's Day
Mother's Day

Här får vi följa olika mammor på Mors Dag. Sandy blir lämnad av sin man. Systrarna Jesse och Gabi får en oväntad överraskning från sin mor. Miranda har inga barn och fokuserar på sin karriär. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen Sune - Best Man
Sune - Best Man

Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan tillsammans med stora kärleken Sophie, eller ska han välja sin bästa vän morfar? Sune har svårt att bestämma sig och han väljer både och - eller kanske varken eller. Samtidigt har Rudolf problem med bruden. Vill morfars nya fru bara åt hans pengar?

Bild från filmen Lyckligare kan ingen vara
Lyckligare kan ingen vara

Fem par i olika generationer. Deras liv vävs samman av tillfälligheter men ibland genom mycket avsiktliga val där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. Vi har Robert och Josefin vars äktenskap gått i stå när Robert av en slump springer på sin första stora kärlek Sofia. Bloggerskan Ebba ska föda och förvecklingar uppstår som barnmorskan Maria dras in i. Pensionären Ulf har med åren blivit tvär i väntan på att den rätta ska dyka upp. Men när han träffar Claudia spirar känslorna.

Knives Out

När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Bild från filmen Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton
Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

Berättelsen handlar om 14-åriga Karl-Bertil, som är varuhusdirektör Tyko Johnssons son. Hans utstakade väg i livet är att bli som sin far. Men Karl-Bertils hjälte är Robin Hood.

Bad Moms 2

De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta ledigheten för sina familjer. Som om det inte vore nog måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: deras egna mammor.

Bild från filmen King on Screen
King on Screen

Efter Brian De Palmas film Carrie 1976 har över 50 regissörer tacklat skräckmästaren Stephen Kings verk i över 80 filmer och tv-serier, vilket gör honom till den mest filmade nu levande författaren. Denna dokumentär utforskar Kings verk i film och tv genom intervjuer med regissörer som Frank Darabont (Nyckeln till frihet), Taylor Hackford (Dolores Claiborne) och Mike Flanagan (Doctor Sleep).

Bild från filmen Stand by Me
Stand by Me

I en liten stad i Oregon finns en grupp vänner - den känslige Gordie, den tuffe Chris, den orädde Teddy och fegisen Vern - som drar ut på äventyr för att hitta liket efter en försvunnen tonåring.

Kod 37

En välkänd författare blir överfallen på en pornografisk biograf. Det visar sig att han hade ett möte på platsen med Rose, en ung prostituerad kvinna. Hannah och hennes team bestämmer sig för att gå under täckmantel för att lösa fallet.

Kod 37

Hannah och teamet upptäcker att biografens ägare är Rose farbror. Genast blir fallet mer personligt för Hannah, eftersom att hon vet hur stor förödelse familjehemligheter kan leda till.

Bild från filmen Stowaway
Stowaway

En ung kvinna ärver en yacht av sin pappa som hon inte längre har kontakt med. Det visar sig vara en skenmanöver av hans före detta affärspartners, i syfte att kidnappa henne och stjäla hennes nya yacht för att lägga beslag på en gömd förmögenhet.

Bild från filmen Warrior
Warrior

En krigsveteran befinner sig plötsligt på kollisionskurs med sin bror då båda har ställt in siktet på att vinna en mixed martial arts-turnering.

Bild från filmen John Wick: Chapter 3 -- Parabellum
John Wick: Chapter 3 -- Parabellum

Efter att ha dödat en medlem av The High Table, ett Internationellt sällskap för yrkesmördare så blir John excommunicado och utesluts ur gruppen - med en prislapp på sitt huvud blir han måltavla för lönnmördare från hela världen.